راه اندازی فست فود کوچک

راه اندازی فست فود کوچک

عوامل متفاوتی در انتخاب حجم و اندازه فست فودی که می خواهیم راه اندازی کنیم نقش دارند ، به طور مثال به موارد زیر می توان اشاره کرد :

حجم سرمایه گذاری ما : قطعا ما با سرمایه گذاری محدود توان اجرای دکوراسیون محدودی را خواهیم داشت ، یا شاید نتوانیم تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مدرن با قابلیت های بالا را تهیه نماییم.
فضای مغازه ما : فضای کوچک مغازه ما شاید اجازه استقرار تمامی خطوط فست فود مثل مرغ سوخاری ، پیتزا ، ساندویچ را ندهد.
کشش منطقه ما : گاهی ما با بررسی های مختلف به این نتیجه می رسیم که حجم خاصی از سرمایه گذاری را انجام دهیم ، اگر بخواهیم واضح تر صحبت کنیم شاید حجم بالای سرمایه گذاری با مخاطراتی روبرو باشد.
توان اجرایی ما : گاها مشغله های ما اجازه ایجاد کسب و کار کامل را به ما نمی دهد ، در حقیقت این کسب و کار شغل دوم ماست.
شرایط اقتصادی کسب و کار ما : تهدیدات متفاوتی که در کنار ما خارج از مدیریت ماست.
استراتژی و بازار قابل پیش بینی ما : در حقیقت دورنمایی که ما برای کسب و کار خود متصور هستیم

آنچه که اهمیت فراوانی دارد سودآور بودن پروژه می باشد ، نه حجم کسب و کار. البته بی شک پروژه هایی با وسعت بالا اگر به طور صحیح برنامه ریزی و اجرا شده باشند با سود سرشاری روبرو می شوند. ولی هر کسب و کاری ویژگی های خود را دارد به خصوص در زمینه کاری فست فود !

اهمیت پیوستگی در راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

اهمیت پیوستگی در راه اندازی فست فود رابطه مستقیمی با موفقیت فست فود دارد.
منظور از پیوستگی در راه اندازی فست فود اجرای دکوراسیون ، تجهیزات فست فود ، رسپی ، آموزش و … همراه و هم جهت با استراتژی می باشد قطعا این موضوع را از جهات گوناگونی می توان بررسی نمود.
به طور مثال یکی از کسانی که اقدام به راه اندازی فست فود با دانش فنی خود و بدون بهره بردن از مشاوران را داشت ، اقدام به راه اندازی فست فودی با شعار غذای سالم نموده بود که دکوراسیونی با رنگهای تند ، رسپی هایی با سوسیس و کالباس آن مجموعه را همراهی می نمود.
مثال دیگر مجموعه ای بود که نام خود را رستوران لوکس …معرفی نموده بود که قیمت غذاهای آن حتی پایینتر از اکونومیک و از دکوراسیون ضعیفی بهره می برد.
اینها مثال های کوچکی از اتفاقات بیشماری هستند که در مجموعه های ناموفق وجود دارند !

پیوستگی میتواند معنی دیگری نیز داشته باشد و آن این است که پس از راه اندازی فست فود با گذشت زمان از کیفیت کار کم نکنیم و حتی با وجود شرایط اقتصادی دشوار از کیفیت خدمات ما به مشتریان حتی اندکی هم کاسته نشود تا نتیجه این استمرار را با گذشت زمان گرفته شود.

 

فست فود

 

گروه تخصصی راه اندازی فست فود آرمان برای اجرای صفر تا صد پروژه ها در راه کسب یکپارچگی در راه اندازی فست فودها و موفقیت راه اندازی فست فود تلاش می نماید.
ما برای موفقیت شما در صنعت فست فود برنامه ریزی طولانی مدت خواهیم نمود و از صفر تا صد در کنار شما هستیم تا به موفقیت و درآمد عالی دست یابید.

 

 

 

شرکت آرمان فیدار مهام از صفر تا صد راه اندازی فست فود در کنار شما خواهد بود :

۰ تا ۱۰ : مشاوره رایگان و آگاه سازی شما از مناطق مناسب
۱۰ تا ۳۰ : طراحی فست فود و اجرای دکوراسیون مناسب با توجه به فضا و نوع رستوران در کمترین زمان و نازلترین قیمت
۳۰ تا ۴۰ : تجهیز سیستم های فروش از قبیل (رایانه، برنامه فروش، انبار داری، حسابداری، پرینتر و …)
۴۰ تا ۵۰ : تجهیز آشپزخانه ، دفتر و سالن شما با مناسب ترین هزینه
۵۰ تا ۶۰ : طراحی و چاپ (منو، تراکت، انواع جعبه، لوگو، منوبرد، تابلوبرد و…)
۶۰ تا ۹۰ : آموزش و تامین پرسنل و مدیریت در مدت زمان معین طبق استانداردهای بین المللی
۹۰ تا ۱۰۰ : راه اندازی و تست گیری و رفع ایرادهای احتمالی

شرکت آرمان-طراح و تولید کننده تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

9 comments

  1. منصور

    راه اندازى يك فست فود متوسط چقدر هزينه ميخواد؟

    1. تورج امین فر Post author

      جناب آقای منصور با سلام جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      تلفن واحد فروش : ۰۲۱۶۶۲۴۵۰۲۲

      1. مرتضی

        با درود من قصد راه اندازی فست دارم در مشهد مکان بسیار عالی و خوب دارم لطفا منو راهنمایی کنید ۰۹۱۵۳۱۳۶۱۰۳

  2. امیر

    سلام خسته نباشید
    لطفا قیمت سرخ کن دو لگنه و گریل ذغالی و روغنی عرض ۶۰سانتی طرح apw رو برام بفرستید
    ممنون

    1. تورج امین فر Post author

      جناب آقای امیر با سلام برای دریافت قیمت های محصول لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      تلفن واحد فروش : ۰۲۱۶۶۲۴۵۰۲۲

  3. Naeeme

    سلام و خسته نباشید لطفا لیست قیمت خط تهیه فست بود شامل فر پیتزا ‌‌، تاپینگ پیتزا، اجاق گریل و برگر، فر ساندویچ، سرخ کن و همچنین یخچال و فریزر های ورستورانی را به ایمیل من ارسال فرمایید.
    ممنونم

  4. مرتضی

    با درود لطفا منو در امر راه اندازی فست در مشهد راهنمایی بفرمایید من اماده عقد قرارداد هستم

  5. RAHA

    سلام من میخوام یه پیش فاکتومناسب از قیمت تجهیزات داشته باشم .ممنون میشم

  6. فرشاد

    سلام و درود ضمن تشكر از مطالب مفيد، اينجانب تصميم به داير نمودن فست فود در مغازه ۳۰ متره دارم .البته بعنوان شغل دوم بدليل كارمند بودن اجبارا فقط بعدالظهر ها امكان فعاليت دارم در سمنان لطفا راهنمايي بفرماييد آيا با سرمايه حدود ۴۰ تومن امكان دارد؟ شماره تماس ۰۹۱۲۲۳۱۸۰۳۴

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *