دستگاه کباب ترکی 4 سیخ

دستگاه کباب ترکی 4سیخ

دستگاه کباب ترکی 4 سیخ

دستگاه کباب ترکی 4 سیخ برای پخت کباب ترکی استفاده می شود و در اندازه ها و شکل های مختلف به صورت رومیزی و ایستاده تولید می شود.
طراحی و تولید دستگاه کباب ترکی با ابعاد مورد دلخواه شما متناسب با فست فود شما
ظاهر دستگاه به سفارش مشتری قابل تغییر بوده و امکان درج اسم رستوران یا فست فود نیز روی دستگاه وجود دارد.

کباب ترکی 4 سیخ

دستگاه کباب ترکی چهار سیخ ، دستگاه کباب ترکی مبله یا کابین دار نیز نامیده می شود و دلیل این نامگزاری وجود یک کابین در پایین دستگاه می باشد که مانند میز بوده و درون این میز بنا به میل و سفارش مشتری بن ماری هم می توان قرار داد تا در بنماری ها انواع مخلفات را برای ساندویچ کباب ترکی و کباب ترکی پرسی به ارمغان آوریم و در فضاهای اضافی این کابین نیز می توانید لوازم یا نان های ساندویچی را قراردهید .

لازم به ذکر است که امکان ارائه دستگاه کباب ترکی بدون کابین نیز وجود دارد که نام آن دستگاه کباب ترکی رومیزی می باشد
دستگاه کباب ترکی چهار سیخ مبله دارای کلید موتور و موتور گیربکسی بی صدا می باشد

دستگاه کباب ترکی چهار سیخ

تعداد سیخ به سفارش مشتری متغیر است
امکان پخت تا هر مقدار و اندازه کیلوگرمی به سفارش مشتری وجود دارد
جهت پخت کباب ترکی گوشت و مرغ به همراه سینی روغن گیر
رویه کباب ترکی مدل استیل می باشد و نوع سفارشی آن برای هر سیخ دو شعله بزرگ با حرارت بسیار بالا برای پخت سریع و خوب در نظر گرفته شده است.

دستگاه کباب ترکی چهارسیخ

دارای چهار سیخ استنلس استیل با ظرفیت های مختلف
با یک عدد لگن مخلفات از ورق استنلس استیل
با یک عدد لگن استنلس استیل طولی، مخصوص کباب آماده

دارای شعله های برنر سرامیکی
با بدنه و در استنلس استیل پانچ و خش دار
با موتور گیربکسی + شعله های ترک یا تابشی متحرک یا ثابت و قابل تنظیم
امکان نور مخفی با نمای برش CNC و نور LED

دستگاه کباب ترکی با شعله ترک

دارای شعله های گازی که به درخواست مشتری شعله های بزرگ یا کوچک و متحرک یا ثابت ساخته خواهد شد.
دستگاه کباب ترکی دارای شعله ترک می باشد که امکان قرار دادن شعله های تابشی ایرانی نیز روی این دستگاه وجود دارد.
از عمده ترین تفاوت بین شعله های کباب ترکی این است که صفحه یا بدنه شعله تابشی از سنگ بوده و شعله ترک با صفحه استیل طراحی می گردد و تفاوت دیگر شعله های کباب ترکی این است که شعله ترک ابعاد کوچیک تری دارد که عموما ارتفاع آن بلند است اما شعله تابشی پهنای بزرگ تری دارد.

دستگاه کباب ترکی

از مزایای دستگاه کباب ترکی چهار سیخ با شعله ترک می توان اشاره داشت به : رویه استیل ضخیم – کابین دار – ظرفیت بار هر سیخ سفارشی – دارای وان مخلفات – دارای شعله سرتاسری سفالی – ابعاد سفارشی مشتری – در ظرفیت های مختلف – بدنه استیل نگیر

کباب ترکی

یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش
کیفیت پخت کاملا مطبوع و حفظ طعم و بوی طبیعی از دیگر امکانات این دستگاه محسوب می شود

درصورت نیاز با کارشناسان ما در شرکت آرمان تماس بگیرید:

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

تجهیز آشپزخانه صنعتی,تجهیزات آشپزخانه صنعتی,تجهیزات فست فود,تجهیز فست فود,تجهیزات رستوران,تجهیز رستوران,کباب ترکی 4 سیخ,دستگاه کباب ترکی چهار سیخ,دستگاه کباب ترکی چهارسیخ,دونر کباب,کباب ترکی گوشت و مرغ,پخت کباب ترکی,دستگاه کباب ترکی,دستگاه کباب ترکی,طرزتهیه کباب ترکی,ساندویچ کباب ترکی,تهیه کباب ترکی,کالری کباب ترکی,قیمت کباب ترکی,انواع کباب ترکی,کباب ترکی,دونر کباب,دونر کباب مرغ,کباب ترکی,کباب پز,کباب پز صنعتی,طرز تهیه کباب ترکی,کباب ترکی بهروز,کباب ترکی نشاط,کباب ترکی نشاط ستارخان,کباب ترکی ستارخان,کباب ترکی گوشت,کباب ترکی مرغ,کباب ترکی با مرغ,دنر کباب

36 Responses

  1. هاشم

    اگر اطلاعات بیشتری در مورد محصولات و قطعاتشان به صورت دقیقتر قرار داده شود بهتر میشود .با تشکر

  2. نیما

    سلام
    میشه لیست قیمت محصولاتتون رو به ایمیل من بفرستین
    ممنون

  3. محمود

    سلام
    میشه لیست قیمت محصولاتتون رو به ایمیل من بفرستین
    ممنون

  4. محسن

    سلام .لطفا قیمت دستگاه کباب ترکی تجهیزات رو برام ارسال کنید ممنونم .تشکر

  5. وحید

    باسلام
    در صورت امکان لیست قیمت دستگاه های کباب ترک و سایر تجهیزات لازم اونو برام ارسال کنید.
    با تشکر

  6. اميرقنبريان

    آقاي أمين فرشما ميتوانيد به ما برأي تهيه كوشت براي رستوران كمك كنيد

    • تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

      جناب آقای امیر قنبریان با سلام
      از کباب های نواحی مدیترانه ای کباب ترکی یا دولانما کباب و دنرکباب منسوب به ترکیه می باشد و همان کباب در کشور یونان نیز با نام جیروز نام برده می شود که البته احتمالا تهیه جیروز از گوشت خوک دور از انتظار نیست ولی در ترکیه فقط از مرغ و گوسفند برای تهیه آن استفاده می کنند . در ایران به کباب استانبولی و در آذربایجان به آن دولانما کباب هم گفته میشود .

      در ایران برای تهیه کباب ترکی مرغ ، گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل و چند نوع سبزی مزه دار می کنند و روی سیخدستگاه کباب ترکی قرار می دهند.

      برای طرز تهیه کباب ترکی گوشت در ایران می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. گوشت رو در جهت الیاف گوشت برش بدید در غیر این صورت گوشت سفت خواهد شد
      قطعات گوشت مرغ یا گوسفند و یا هر دو در کارگاه برش داده میشود و برش ها با فشار روی سیخی ضخیم و بلند نصب می شود .

      در آخر هم برای رضایت مشتری يک دنيا گوشت و مرغ و مخلفات رو بريزید درون نون و در اختیار مشتری قرار بدید.

      با آرزوی موفقیت برای دستگاه کباب ترکی شما جناب قنبریان عزیز

  7. حسام

    با سلام
    ممنون می شم لیست قیمت دستگاه های کباب ترکی و سایر وسایل مربط بهش رو برام ایمیل کنید

  8. سینا

    عرض سلام و خسته نباشی
    من قصد دارم توی شهرمون یه مغازه کباب ترکی راه بندازنم
    اطلاعات کمی در مورد رول کباب ترکی و نحوه درست کردن این رول دارم
    شما میتونید راهنمایم کنین که این مغازه های کباب ترکی چطوری رول گوشت یا مرغ رو درست میکنن ؟
    درست کردن رول کار اسونیه یا خیلی تخصصیه ؟
    در کل میخاستم در این مورد راهنماییم کنین
    ممنون از اینکه وقت میزارید

  9. نعمت نوعی

    با سلام و عرض خسته نباشید
    میخواستم لیستی از دستگاه های مورد نیاز برای فست بود کباب دور به همراه قیمت دستگاه ها برام بفرستین.
    درضمن آموزش برای آشپزی ماهر شدن چقدر زمان می برد.
    با تشکر

  10. مجید

    با سلام
    لطفا ابعاد و قیمت فرهای 4 سیخه و 2 سیخه دونر را به اینجانب ارسال نمایید. با تشکر

    • تورج امین فر

      جناب آقای مجید با سلام برای دریافت قیمت های محصول لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      قیمت طراحی و تولید این محصول با توجه به کیفیت متریال ، سایز و ابعاد و کارکرد متغیر خواهد بود.
      در ضمن ما با ابعادی که شما بفرمایید دستگاه را خواهیم ساخت لذا ابتدا نیاز به کارشناسی مکان می باشد.
      تلفن واحد فروش : 02166245022

  11. مصطفی

    با سلام
    لطفا ابعاد و قیمت دستگاه کباب ترکی ۴ سیخه و ۲ سیخه را به ایمیل من ارسال نمایید.
    وهمچنین دستگاه مرغ کنتاکی و انواع مختلف ان.
    با تشکر

  12. محمد

    سلام
    لطفا لیست قیمت و همچنین ابعاد آن را برام بفرستید.بعد 4 سیخه گوشت را خوب میپزد.یا بهتر است 3 سیخ بگیریم یا شایدم 2 سیخ؟؟؟چون کیفیت خیلی اهمیت دارد.
    ممنون

  13. عدنان

    راه اندازي اين حرفه تجربه كاري ميخواهدياخير…ايا ميتوان از جاي خاصي هست كه دراين زمينه مشاوره بگيريم

  14. hide

    لطفا لیست قیمت دستگاههای مربوط به فست فود کباب ترکی را برای من ارسال کنید.

  15. erfan a

    با سلام لطفا لیست قیمتهای دستگاه کباب ترکی ۴،۳ سیخ و دستگاه مرغ کنتاکی را ارسال نمایید

  16. مهران

    سلام، شما برای راه اندازی کباب ترکی اموزش میدین، تهیه سیخ کشیدن و انواع کباب ترکی؟؟ حدودن چقدر وسیله لازمه برای مغازه؟ لیست قیمت هم برای من ایمیل کنید، ممنونم

  17. Hossein

    سلام
    اگر من دستگاه ۴ سیخ کباب ترکی شما را با کمی تغیر به جای ۴ سیخ ۲ (دو محور ) سیخ ولی به همین اندازه با ظرفیت ۱۰۰ کیلو
    لطفا فیت را ایمیل میکنید

    • admin1

      با سلام
      پاسخ شما از طریق ایمیل ارسال شد
      با تشکر از پیام شما

  18. ناصر

    سلام لطفا لیست قیمت دستگاه های دونر ترک را ملزوماتش برام بفرستید

  19. وحید حجازی

    سلام وقت بخیر
    لطفا قیمت کامل وسایل مربوط به پخت کباب ترکی و مرغ سوخاری و پاچینی را به ایمیل بنده ارسال بفرمائید. سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *