راه اندازی پیتزا فروشی

ارسال شده در: فست فود, مقاله های آموزشی | 192

راه اندازی پیتزا فروشی

پیتزا، نان گرد صافی است که در فر پخته می شود و معمولاً روی این نان گرد را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشانند؛ به علاوه این که دیگر مواد دلخواه هم روی نان اضافه می کنند. پنیری که استفاده می شود معمولاً پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزاست.

راه اندازی پیتزا فروشی
راه اندازی پیتزا فروشی

همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می شود اغلب گوشت یا انواع سوسیس به کار می رود. البته میوه و سبزیجات از جمله زیتون، پیاز، قارچ و … هم به کار می رود. واژه پیتزا، یک واژه ایتالیایی به معنای خوراک همه چیز درهم می باشد. خمیر پیتزا معمولاً از آرد، خمیر مایه یا مخمر آبجو و آب تشکیل یافته است.

تاریخچه پخت نان گرد، به نان های سنتی منطقه مدیترانه بر می گردد. البته شاید منشا آنها ایرانی باشد. به هر حال این نان های گرد را مستعمره نشینان یونانی به قسمت جنوبی ایتالیا آوردند.

در اولین کتاب های تاریخی رم در قرن 3 قبل میلاد مسیح، صحبت از نان های گردی شده که رویش را با روغن زیتون می پوشاندند و با ادویه جات تزئین می کردند. سپس روی سنگ های داغ می پختند.

شواهد بعدی مربوط به سال 79 بعد از میلاد می باشد که در آنها صحبت از مغازه هایی شده که به پیتزا فروشی های امروزی بسیار شبیه بوده است. در قرن 16 میلادی، وقتی گوجه فرنگی به اروپا آمد آنرا نوعی ماده سمی تصور می کردند.

اما از اواخر قرن 18، حتی مردم فقیر مناطق اطراف ناپل هم این ماده را برای تهیه نان تخت به مخمر اضافه می نمودند. از آنجا که اصلیت این غذا ایتالیایی بود، سس گوجه قرمز رنگ، پنیر موزارلای سفید رنگ و ادویه جات سبز رنگ آن، نماد پرچم ایتالیا محسوب می شد. در سال 1897 میلادی ، یک مهاجر ایتالیای به نام جناردو لومباردی، این غذا را به آمریکا برد.

او در شهر نیویورک یک پیتزا فروشی باز کرد و یک مهاجر ایتالیایی را استخدام کرد تا برایش انواع پیتزاها را طبخ نماید. بدین وسیله، پیتزا در آمریکا هم معروف شد.

بنده تورج امین فر هستم و در این مقاله سعی دارم راه های موفقیت راه اندازی پیتزا فروشی را برای شما عزیزان به صورت کلی توضیح دهم که تمرکز در این مقاله بر پیتزاهای قالب در فست فودهای ایرانی می باشد.

راه اندازی پیتزا فروشی
راه اندازی پیتزا فروشی

پیتزا فروشی ، فست فودی است که بیشتر غذاهای آن را پیتزا تشکیل داده است. پیتزاها انواع مختلفی دارند که اصلی ترین تقسیم بندی را میتوان از لحاظ محتوایی انجام داد که پیتزاها را به دو بخش ایتالیایی و آمریکایی تقسیم می کنند.

پیتزاهایی که در فست‌فودهای ایران هم پیدا می‌شوند از این دسته بندی خارج نیستند و بیشترین شباهت را به پیتزای آمریکایی دارند که بسیار پر و پیمون و سرشار از مواد خوراکی هستند و با پیتزای اصل ایتالیایی از لحاظ حجم ضخامت کیفیت مواد و حتی طعم بسیار متفاوت می باشند.

جالب هست بدانید که پیتزا فروشی در آمریکا به یک صنعت 36 میلیارد دلاری تبدیل شده که تقریبا همه دنیا هم از پیتزای آمریکایی خوششون میاد! البته که پیتزای ایتالیایی سبک‌تر، سالم‌تر و اصیل‌تر هستش اما پیتزای آمریکایی به علت استفاده فراوان از فراورده‌های سوسیس و کالباس و پنیر پرچرب پیتزا نه پنیرهای اصیل ایتالیایی، به سرعت جای خودش رو در فست‌فودهای پیتزایی دنیا باز کرده و سرعت پخت این پیتزا باعث شده به محبوب فست‌فودها هم تبدیل شود.

برای اینکه یک پیتزافروشی موفق داشته باشید که دست کم یک سر و گردن بالاتر از رقباتون بایستید، 9 نکته که سازه اصلی موفقیت در پیتزافروشی هست را برای شما دوستان گرانقدر تشریح می‌کنم :

1. پیتزای با کیفیت درست کنید
شاید این مطلب بدیهی به نظر می رسد اما کیفیت خود پیتزا عامل بسیار مهمی می باشد. توجه به حجم قابل قبول مواد داخل پیتزا، کیفیت خمیر، پخت و کش‌سانی پنیر از جمله عواملی هستش که پیتزای شما را مطلوب خواهد کرد. مهمترین مسئله در نکته اول استفاده از مواد تازه و درجه یک می باشد ، پس لطفا وسوسهء استفاده از مواد مونده و درجه پایین را از نظرتان دور بفرمایید و مطمئن باشید پیتزای خوب با مواد خوب درست خواهد شد.

2. خرید تابلو
فرانشایز یا شریک ‌خواندگی ، یکی از روش‌های معمول در صنعت رستوران‌داری هست که چندسالی در ایران با هایدا، بوف و پدرخوب و سایر برندهایی که رو به افزایش هستند باب شده اند.

گرچه این فرانشایز یا فروش تابلو که در بازار مصطلح شده با آنچه که در کشورهای صنعتی تعریف فرانشایزه خیلی فاصله داره و تا به مک‌دونالد و مانند آن برسد راه زیادی را باید طی کنند، اما در هر صورت یکی از روش‌های مدیریتی بوده و باید در نظر بگیرید خودتان می‌خواهید یک پیتزافروشی راه بندازید یا می‌خواهید تابلوی یک برند را بخرید و آنها را نیز در سودتان شریک کنید.
انتخاب روش مناسب کاملاً‌ به خود شما بستگی دارد و اینکه تبحّر و تجربه شما در کار به چه میزانی هست تعیین کننده در انتخاب شما خواهد بود.

3. برآورد هزینه اولیه را بالا در نظر بگیرید
در هنگام برآورد هزینه‌های تجهیز و راه‌اندازی کمی دست و دلباز باشید. چرا که خیلی‌ها هزینه‌ها رو کمتر از حد تصور می‌کنند و زمان بهره‌برداری دیگه پول کافی برای تبلیغات یا کیفیت مناسب ندارند و همه ‌را در تجهیز و اجاره و غیره خرج کرده اند. در شرایط شدید تورمی این کار دقت خیلی بالایی را می طلبد.
در صورت نیاز به خرید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و تجهیزات آشپزخانه صنعتی شرکت آرمان به صورت کامل شما را مشاوره خواهد داد.

4. بیرون بر را حرفه ای راه اندازی کنید
پیتزافروشی بدون دلیوری یه جای کارش می‌لنگه! این جمله را به عنوان ضرب المثل از بنده به یادگار داشته باشید.
باید توجه داشته باشید که خدمات بیرون‌بر بسیار سودآور است و به درآمدزایی شما کمک شایانی خواهد کرد. اگر هم تمام درآمد شما از راه بیرون‌بر است، غیر از برنامه‌ریزی حرفه‌ای منوی بیرون‌بر که ویژگی‌های خاص خود را دارد، باید از نحوه سرویس‌دهی نیز اطمینان کافی را داشته باشید.

1-سیستم‌های ممکن سفارش‌گیری‌تان را (آنلاین، تلفنی و …) را گزینش کنید.

2-برای هر سیتسم مخصوصاً‌ تلفن یک فرد مسئول انتخاب کنید.

3-سیستم ثبت سفارش را با نرم‌افزارتان یکپارچه‌ کنید.

4-اگر سفارش بیرون‌بر شما بیش از 35% از حجم سفارشات سالنی شماست، حتماً چند آشپز را منحصر به سفارشات بیرون‌بر کنید.

5-نقشه را منطقه‌بندی کنید و کوتاه‌ترین و بهینه‌ترین مسیر حرکتی را برای ارائه سفارشات برگزینید و به مشتری زمان تقریبی با انحراف نهایتاً ده دقیقه اعلام کنید.

6-عادت نکنید چند سفارش بیاید تا غذایی برده شود، اگر در زمانی که غذایی در حال آماده شدن برای بیرون بر است و هنوز کاملاً‌ آماده نشده، سفارش دیگری با حجم کم در همان مسیر به دستتان رسید، صبر کنید دو سفارش را با هم بفرستید در غیر این صورت درنگ نکرده و سفارش اول را بفرستید.

7-سیاستتان را معلوم کنید، یا بیرون‌برتان رایگان است، یا سرویس رایگان نیست! اگر هم می‌خواهید شعاع‌بندی‌ کنید، همان اول کار شعاعتان را معقول و شفاف مشخص کرده و به اطلاع مشتریانتان برسانید.

5. گسترش منوی غیر پیتزایی
منوی خودتان را از پیتزا اشباع نکنید که فرقشان هم محسوس نیست! کالزونه یا همان پیتزایی که از وسط رو هم برگشته و کمی شبیه ساندویچ شده، غذاهای ترکیبی و ساندویچ‌های مناسب هم به منوی خودتان اضافه کنید تا دست مشتریان در انتخاب بیشتر باز باشد.

6. قیمت‌ عادلانه
حواستان را جمع بفرمایید. شما یک رستوران لوکس ندارید که قیمت بالا هم بگذارید! قیمت متناسب با هزینه، رقبا و حجم پیتزا بگذارید و سود بالا را در فروش بالاتر بیابید نه قیمت بالاتر.

7. مواظب حجم پیتزا باشید
مراقب حجم پیتزا باشید. یکی از شایع‌ترین اشتباهات آشپزخانه پیتزافروشی ریختن بدون اندازه‌گیری مواد بر روی خمیر داخل ظرف پیتزاست که باعث می‌شود در طول روز کلی بیشتر از حدی که قیمت‌گذاری کرده اید مواد اولیه مصرف شود. کاست کنترل یا مدیریت هزینه‌ را جدی بگیرید چون حاشیه سود پایینی خواهید داشت.

8. هدف فروش بالا در آینده
زمانی که برنامه ریزی تجهیز آشپزخانه صنعتی را انجام می دهید، برنامه را برای فروش در حجم بالا پیش‌بینی بفرمایید تا هنگامی که سرتان شلوغ می‌شود به مشکل برنخورده و از کیفیت غذایتان کم نشود. در ضمن فراموش نکنید که چون حاشیه سودتان کم می باشد هرچه بیشتر بفروشید ، در سود برد داشته اید.

9. در تخفیف محتاط باشید
با خودتان روراست باشید. وقتی سرویس، کیفیت و مزه، بیرون‌بر حرفه‌ای و بازاریابی مناسب دارید چرا تخفیف؟ تازه شما سودتون هم که بالا نگرفتید پس تخفیف معنی نخواهد داشت !

حال توجه شما را به فرآيند علمي و تخصصی راه اندازي پیتزا فروشی و رستوران و فست فود و کافی شاپ جلب می کنم :
• انتخاب نوع فست فود يا رستوران
• تعيين اسم
• انتخاب محل مناسب
• طراحي دكوراسيون داخلي
• نورپردازي
• انتخاب تجهيزات آشپزخانه صنعتی
• پلان آشپزخانه و تهيه دستگاه هاي تجهیزات صنعتی آشپزخانه مورد نياز
• تامين مواد اوليه
• قيمت گذاري منوي غذايي
• ارائه دستور العمل هاي غذايي
• تهيه چك ليست ها و فرم هاي راه اندازي
• انتخاب سرويس غذايي مناسب
• طراحي علائم و نشانه هاي رستوران
• تهيه نرم افزارهاي مورد نياز
• تهيه چك ليست ها و فرم هاي راه اندازی
• تهيه و تدوين استراتژي جامع خدمات رستوران
• طراحي علائم و نشانه هاي رستوران جهت بهره گيري در برنامه هاي تبليغاتي
• تهيه نرم افزارهاي مورد نياز
• برگزاري جلسات مصاحبه استخدامي
• استخدام و آموزش كاركنان و مديران
• تهيه و تدوين برنامه استراتژيك سه ساله رستوران
• تعيين حقوق كاركنان
• تهيه و تدوين سياست هاي تشويقي و تنبيهي
• تهيه و تدوين شرح وظايف شغلي
• تعيين ساعات كاري و استراحت و سياستهاي مرتبط
• بيمه و مسائل رفاهي كاركنان
• طراحي فرم ها و روش هاي كنترل و نظارت بر عملكرد
• برآورد هزينه هاي راه اندازي كامل رستوران
• تهيه و تدوين برنامه جامع مالي رستوران براي يك سال آينده
• تعيين هزينه هاي ثابت و متغير ماهيانه رستوران
• برنامه حقوق و دستمزد
• تعيين قيمت تمام شده غذاها
• بودجه بندي برنامه هاي بازاريابي و تبليغات
• طراحي فرم ها و روش هاي كنترل و نظارت بر عملكرد.
• تدوين سياستهاي بهداشت و سلامت رستوران
• استانداردسازي پارامترهاي غذايي رستوران جهت اخذ گواهينامه
• تدوين استراتژي بهداشت و سلامت مبتني بر ارزش
• طراحي تابلوي تبليغاتي رستوران
• طراحي لوگو ، آرم تجاري و المان هاي رستوران
• طراحي و چاپ بروشورها ، تراكت ها و سایت
• طراحي گرافيكي منوي غذايي رستوران
• طراحي صنعتي بسته بندي هاي مناسب ويژه غذاها
• طراحي گرافيكي بسته بندي ها
• اجراي روشهاي تبليغاتي اثربخش جهت افزايش فروش

حضرت علی علیه السلام می فرمایند : اندازه موفقیت هر کس ، به اندازه همت او می باشد.

مقاله های کاربردی مرتبط :

چگونه یک رستوران یا فست فود موفق داشته باشیم

ویژگی بهترین راه اندازی کافی شاپ

هزینه های راه اندازی کافی شاپ

چگونه یک آشپزخانه صنعتی کوچک طراحی کنیم؟

راه اندازی فست فود کوچک

راه اندازی فست فود مقدماتی تا پیشرفته

راه اندازی پیتزا فروشی

راه اندازی رستوران و فست فود – تجهیز رستوران و فست فود

هزینه راه اندازی و تجهیز رستوران

جذب مشتری رستوران

دکوراسیون در رستوران

در صورت نیاز با کارشناسان ما در شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان تماس بگیرید:

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

 شرکت تجهیزات صنعتی آشپزخانه آرمان

192 Responses

  1. عبدالرضا زمانی

    باعرض سلام و عرض ادب
    بنده زمینی تجاری به مساحت 40 متر دارم که میتونم سه طبقه ارتفاع بسازم.میخواستم بدونم آیا برای پیتزا فروشی مناسبه؟هزینه ساخت وتجهیز به سبک وسلیقه شما حدودآ چقدره؟جای زمین بسیار مناسبه و تا یکماهه آینده دقیقا روبروی اون یه فروشگاه بزرگ خانواده به مساحت حدودآده هزارمتر راه میوفته.خواهشا به طور کامل با ارسال ایمیل راهنماییم کنین.ممنون.

    • تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

      جناب آقای زمانی با سلام در قدم اول باید مشخص می فرمودید قصد پخت پیتزای نوع ایتالیایی یا آمریکایی را دارید که ما با احتمال پخت آمریکایی تخمین برای شما می زنیم لذا برای آنکه شما از رقبای احتمالی اطراف فروشگاه ذکر کرده یک سر و گردن بالاتر باشید باید نکاتی را سازه اصلی خود قرار دهید.
      1. منوی پیتزای چشم گیر در دید مشتری قرار دهید + گسترش منوی غیر پیتزایی
      2. پیتزای با کیفیت پخت کنید که نیازمند سرآشپز حرفه ای و مواد با کیفیت و تجهیزات آشپزخانه صنعتی مناسب می باشد.
      3. خرید تابلو
      4. طراحی دکوراسیون جذاب + نورپردازی
      5. بودجه بندی و کارشناسی برنامه های بازاریابی و تبلیغات
      6. تجهیزات فست فود که نیازمند بررسی و کارشناسی دقیق از وضعیت فعلی و آینده رستوران شما را خواهان است که برای تجهیز فست فود ما نیازمند دانستن مسائلی مانند تعداد فروش پیتزا در ساعت می باشیم زیرا ابتدا برای پخت ، شما احتیاج به دستگاه فر پیتزا خواهید داشت که در ابعاد ، طرح ، کیفیت و تعداد پخت پیتزا متفاوت خواهد بود. دستگاه دیگری که به طور حتم به آن نیاز دارید تاپینگ پیتزا می باشد.
      7. شما برای جذب مشتری بیشتر نیازمند لوازم فست فود دیگری نیز هستید نظیر : دستگاه ذرت مکزیکی ، سرخ کن و شوت سیب زمینی ، دستگاه مرغ بریان ، دستگاه کراکف پز یا هات داگ گردان ، سالامندر یا گریل همبرگر ، فر اغذیه ، یخچال و فریزر ، سینک و بسیاری دیگر از تجهیزات آشپزخانه صنعتی.
      بنابراین برای استعلام قیمت جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد لذا با شرکت تماس تلفنی حاصل بفرمایید.

    • باقري

      با سلام
      اگر امکانش هست لیست قیمت تجهیزات “پخت فست فود” و “یخچال” و “فریزر” میخواستم

  2. پیشرو

    بنده مغازه ایی به مساحت 225 متر مربع در طبقه اول دارم و قصد راه اندازی یک رستوران ایتالیایی را دارم چه خدماتی را میتوانم از شما دریافت دارم

    • arman-maham.ir

      جناب آقای پیشرو با سلام جهت راه اندازی فست فود و رستوران ایتالیایی نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.

  3. پاکزاد

    جناب آقای امین فر
    با سلام و احترام
    از اطلاعات ارزنده ای که بر روی سایت شرکت قرار گرفته متشکرم.بنده قصد خرید تعدادی تجهیزات فست فود به شرح ذیل دارم.ممنون می شوم اگر قیمت آنها را برای بنده ایمیل فرمایید:
    1. فر پیتزا طرح لینکلن با 12 بشقاب ظرفیت طول 120.
    2.دستگاه کباب ترکی با دو سیخ.
    3.سرخ کن طرح دین با دو سبد.
    4.شوت سیب زمینی دو طبقه طول 70.
    5.تاپینگ پیتزا طول 120 ساده بدون یخچال.
    6.فریزر ایستاده ارتفاع حدود 2 متر برای نگهداری سوسیس کالباس و پنیر پیتزا.
    7.یخچال ایستاده ارتفاع حدود 2 متر برای نگهداری نوشیدنی و سالاد.
    ضمنا” لطف فرموده نوع برق مصرفی 1 یا 3 فاز هر کدام از دستگاه ها ، میزان تقریبی برق مصرفی و فشار گاز مناسب برای مجموعه تجهیزات فوق را هم اعلام فرمایید.
    سپاسگزارم
    پاکزاد

    • آرمان مهام

      جناب آقای پاکزاد با سلام و عرض ادب و احترام ، لیست قیمت فر پیتزا ، دستگاه کباب ترکی ، سرخ کن ، شوت سیب زمینی ، تاپینگ پیتزا ، یخچال و فریزر برای شما به وسیله ایمیل ارسال گردید.
      لازم به ذکر است که نوع برق مصرفی 1 یا 3 فاز هر کدام از دستگاه ها ، میزان تقریبی برق مصرفی و فشار گاز مناسب برای هر دستگاه به سفارش مشتری طراحی و تولید می گردد.

  4. mohsen

    با سلام
    اگر امکانش هست لیست قیمت تجهیزات “پخت فست فود” و “یخچال” و “فریزر” میخواستم

  5. سعید

    سلام. لطفا لیست وسایل مورد نیاز یک پیتزا فروشی را به همراه قیمت هاش برام بفرستین. در ضمن در صورت سفارش محصول می توانید برای شهرستان ها هم بفرستین؟ ممنون

  6. محسن

    با سلام. لطفا اگر امکانش هست لیست وسایل مورد نیاز یک پیتزا فروشی (آمریکایی) با منوی متنوع را به همراه قیمت هاش برام بفرستین. ممنون میشم

  7. علی

    با سلام
    اگر امکان دارد لیست و قیمت تجهیزات برای راه اندازی فست فود برای اینجانب ارسال کنید.
    فر پیتزا، تاپینگ پیتزا،فر ساندویچ، تاپینگ ساندویچ، یخچال ، فریزر و …..
    با تشکر

  8. اسماعیل خلیلی راد

    سلام خسته نباشید
    احتراما برای تاسیس یک مغازه فست فود به چه تجهیزاتی نیاز است و قیمت امروز این تجهیزات چند است.
    مغازه شامل پخت پیتزا ، مرغ سوخاری و انواع ساندویج خواهد بود
    با تشکر و احترام
    خلیلی

  9. زویا

    سلام
    من و همسرم یک مغازه 30 متری داریم که در نظر داریم یک پیتزا فروشی بدون سالن(خرید گذری و دلیوری) راه اندازی کنیم. برای شروع فقط دو تا سه مدل پیتزا در نظر داریم برای ارائه. توصیه خاصی اگر دارید پذیرا هستیم. در ضمن وسایل مورد نیاز و قیمت آنها را لطف بفرمایید برایمان ارسال کنید.

    • تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

      با سلام خدمت سرکار خانم زویا جهت راه اندازی فست فود پیتزا فروشی گذری نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق از محل و وضعیت اطراف می باشد ، به خصوص زمانی که شما منوی ضعیف و محدودی رو به نظر مد نظر دارید کار شما دو چندان سخت خواهد شد.
      سرکار خانم زویا به نظر بنده رمز موفقیت شما در بازاریابی و برندسازی + منوی پیتزا + کیفیت قابل قبول پیتزا قرار خواهد داشت ، برای شما لیست قیمت فر پیتزا + تاپینگ پیتزا به وسیله ایمیل ارسال گردید.

      • احسان

        با سلام و خسته نباشید لطف می کنین لیست قیمت فر پیتزا مناسب برای تولید ساعتی با ظرفیت 100 عدد به بالا را برای من ایمیل نمایید و وسایل مربوطه .. سپاسگزارم

  10. سعید

    با سلام و خسته نباشید
    لطفا لیست وسایل مورد نیاز یک پیتزا فروشی را به همراه قیمت هاش برام بفرستین.با تشکر

  11. امیرحسین

    سلام اگر امکانش هست لیست کامل وسایل فست فود و بیرون بر (رستوران) با قیمت هاشو میخواستم !ممنون مشم بفرسید ب ایمیلم !
    شما راه اندازی میکنید کامل ؟

  12. Hamed

    با سلام
    لطفا لیست قیمت کامل تجهیزات فست فود شامل پیتزا، ساندویچ، سیب زمینی سرخ کرده مرغ سوخاری و… را به ایمیل اینجانب ارسال نمایید.

  13. مصطفي ايماني

    با سلام قيمت تجهيزات فست فود و پيتزا برام بفرستين ممنون ميشم

  14. کرمانی

    باسلام وآرزوی موفقیت برای شما.به منظور راه اندازی یک مغازه فست فودلیست تجهیزات موردنیازرا ازجمله (فر پیتزا گردان کم حجم+ تاپینگ پیتزا + سرخ کن وشوت سیب زمینی+ دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + همبرگرزغالی پز+ دستگاه ذرت مکزیکی+ یخچال + فریزر+قالب پیتزا)برای اینجانب ارسال فرمائید.ضمنا بفرمائیدحداقل زمان تحویل اقلام مورد سفارش چند روز پیش بینی می گردد.

  15. فرهاد

    با سلام
    من قصد راه اندازی مغازه فست فود دارم
    لطفاً قیمت تمام تجهیزات به اضافه یخچال و پوست کن سیب زمینی سرخ کن و شوت سیب زمینی به جیمیلم بفرستید
    با تشکر

  16. نیما

    با سلام
    لطفا وسایل لازم جهت راه اندازی پیتزا فروشی امریکایی به همراه قیمتشون رو ارسال کنید
    باتشکر

  17. وحید

    با سلام
    خوش به حال همه دوستان هر کدوم یه مغازه خوب دارید و سرمایه خوب
    کاش منم یه سرمایه داشتم یه مغازه میزدم حداقل بعد از 10 سال بهم سود میداد.
    ترکیدم از بیکاری

  18. بهمن

    سلام
    لطفا قیمت تجهیزات جهت فست فود رو برام بفرستید
    مثل فر ریلی آمریکایی،سرخ کن،کباب پز،فر برگر،فر کباب ترکی دوسیخ هر سیخ 80کیلو بیشتر،یخچال و فریزر با رویه میز کار،سینک،تاپینگ پیتزا زیرش یخچال

  19. آرزو

    سلام اگر امکانش هست لیست کامل وسایل فست فود و بیرون بر (رستوران), تهیه سیب زمینی سرخ شده، با قیمت هاشو میخواستم !ممنون مشم بفرسید ب ایمیلم !
    شما راه اندازی میکنید کامل ؟

  20. وحید

    باسلام وآرزوی موفقیت برای شما استاد بسیار بزرگواروعزیز که اینقدر باسعه صدر ودلسوزانه پاسخگو میباشید
    به منظور راه اندازی یک مغازه فست فودبه متراژ۸۰مترابعاد ۱۰×۸ چه متراژی برای وسایل مناسب است وچه متراژی جهت سالن
    خواهشمندم ضمن راهنمایی
    لیست تجهیزات موردنیازرا ازجمله (فر پیتزا مناسب ریلی یا گردان + تاپینگ پیتزا + سرخ کن وشوت سیب زمینی+ دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + همبرگرزغالی پز+ دستگاه ذرت مکزیکی+ یخچال + فریزر+قالب پیتزا)برای اینجانب ارسال فرمائید.ضمنا بفرمائیدحداقل زمان تحویل اقلام مورد سفارش چند روز پیش بینی می گردد.

    • admin

      با سلام خدمت جناب آقای وحید بزرگوار ، تشکر از محبت شما گل
      لیست قیمت تجهیزات فست فود درخواستی شما به وسیله ایمیل ارسال گردید و لازم به ذکر هست 10 روز تا دو هفته زمان طراحی و ساخت محصولات به زمان نیاز خواهد داشت.
      جناب آقای وحید جهت راه اندازی فست فود فقط متراژ و ابعاد کافی نیست لذا نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید تا با مشاوره و کارشناسی رایگان افتخار خدمت به شما دوست گرامی را داشته باشیم.

  21. محسن یوسفی

    با سلام خدمت جنابعالی لطفا بنده را راهنمایی نمایید که آیا در یک مغازه 40 متری امکان تاسیس پیتزا فروشی هست یا نه به انضمام اینکه این مغازه اجاره ای میباشد

    • admin

      جناب آقای محسن یوسفی با سلام جهت راه اندازی فست فود پیتزافروشی نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد به خصوص زمانی که محدودیت فضا هم وجود خواهد داشت. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.

  22. Diar

    سلام خسته نباشید
    قیمت وسایل لازم برای یک فست فود با منوی امریکایی و ساندویج و سیب زمینی و مرغ سوخاری حدودا چقدر است؟
    شما نوع غذا ها را طراحی میکنید؟
    اصولا برای یک فست فود چند نوع پیتزا و ساندویج کافی هست (سنندج هستیم خیلی بزرگ نیست)ممنون

    • admin

      با سلام خدمت جناب آقای دیار محمدی ، طراحی منوی فست فود مستلزم بررسی رقبا و فست فود های موفق اطراف مغازه شما می باشد ، علاوه بر اینها ذائقه مردم شهر سنندج رو هم باید در نظر گرفت زیرا ذائقه ها به نوع اب و هوا هم بستگی داره و باید در نظر بگیریم بیشتر مشتریان شما چه افرادی ، در چه طبقه اجتماعی و در چه سن و سالی هستند تا مناسب با آنها و برای رسیدن به حداکثر سود منو تعریف گردد.
      منوی رستورانی که افراد جوان و مجرد و جویای یک فضای مفرح را جذب می‌کند می‌تواند در راستای اثبات تصویر رستوران خود، برای گزینه‌های منویش از اسامی طنز و نقاشی‌های کارتونی استفاده کند. یک رستوران مکزیکی می‌تواند بر روی منوی خود از تصویر یک ساختمان با معماری مکزیکی استفاده کند. منو یکی از نخستین راه‌های برقراری ارتباط است که مشتری پس از ورود به یک رستوران با آن مواجهه می‌شود. نباید نقش مؤثر منو در ایجاد یک نگرش مثبت را نادیده گرفت.
      منو ابزاری برای کسب مزیت رقابتی است. یک رستوران موفق گزینه‌هایی را برای منو خود انتخاب می‌کند که با آن‌ها شناخته می‌شود. به این گزینه‌ها نشان رستوران گفته می‌شود که به شدت در منو تبلیغ شده و بر مزیت رقابتی می‌افزایند.
      تعداد پیتزا و تعداد ساندویچ در منو باید گونه ای باشد که انتخاب برای مشتری سخت و زمانگیر نباشد و البته باید تعداد به گونه ای باشد که مشتری را برای دفعات بعدی و امتحان دیگر گزینه های منو هم تحریک کند ، پس نه زیاد و نه کم و مختصر + مفید !
      لیست قیمت برخی از تجهیزات فست فود برای شما به وسیله ایمیل ارسال گردید.
      با آرزوی موفقیت برای شما گل

  23. زرینی

    با سلام
    اگر امکانش هست لیست قیمت تجهیزات “پخت فست فود” و “یخچال” و “فریزر” میخواستم

    • admin

      جناب آقای زرینی با سلام جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      تلفن واحد فروش : 02166245022

  24. رخ

    باسلام.خداقوت.بنده میخوام مغازه پیتزافروشی وبیرون برراه بندازم.ممنون میشم راهنمایم کنیدکه 1-چه وسایلی موردنیازاست وقیمت آنهاچه میزان میباشد2-مغازه چه متراژی باشد.متشکرم

    • admin

      جناب آقای رخ با سلام جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      تلفن واحد فروش : 02166245022

  25. مهدی

    جناب آقای تورج امین فر با عرض سلام ، بجای موش و گربه بازی کردن و ارسال پیام های تکراری ، قیمت ها رو اعلام کنید همه ببینند، این چیه دیگه که یکی یکی برای هر فرد می فرستید؟مگه اطلاعات مربوط به انرژی هسته ای است؟

    • admin1

      جناب آقای مهدی با سلام و تشکر از محبت شما ، قیمت در تجهیزات آشپزخانه صنعتی با توجه به کیفیت متغیر هست و قبل از طراحی و تولید محصولات نیازمند بررسی می باشد تا با توجه به وضعیت متریال مانند نوع استیل و قدرت موتور انتخاب و استعلام قیمت صورت گیرد ، در ضمن نوسانات روز قیمت استیل و دیگر متریال مصرفی موجب تغییر روزانه قیمت ها می شود. در نتیجه جمع همه ء این موارد امکان قیمت گزاری محصولات در سایت و کاتالوگ را برای ما سخت و غیر ممکن ساخته و خواهد ساخت.

      • مهدی

        ضمن تشکر از پاسخگو بودنتان از شما عذر خواهی می کنم.

  26. رضا

    با سلام وعرض خسته نباشی خدمت استاد محترم.ممنون از مطالب زیبای شما بنده به تازگی فست فودی راه اندازی نموده ام ممنون میشم از راهنمایی ها ولوازم شما استفاده نماییم.09158924913

    • admin1

      جناب آقای رضا با سلام و تشکر از محبتتان ، همکاری با شما باعث افتخار ماست با شما تماس خواهیم گرفت. گل

    • admin1

      جناب آقای بهرام جولانی با سلام ضمن تشکر از ارسال شماره تلفن با شما تماس حاصل خواهیم نمود.

  27. علیرضا

    با سلام. لطفا اگر امکانش هست لیست وسایل مورد نیاز یک پیتزا فروشی (آمریکایی) با منوی متنوع را به همراه قیمت هاش برام بفرستین. ممنون میشم.

    • admin1

      جناب آقای علیرضا با سلام جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      تلفن واحد فروش : 02166245022

  28. علیرضا

    با سلام لیست قیمت تجهیزات فست فود که شامل محصولاتی نظیر : فر پیتزا + تاپینگ پیتزا + سرخ کن + دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + فر ساندویچ + شوت سیب زمینی + یخچال + فریزر
    میباشد رو میخواستم.باتشکر

    • تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

      جناب آقای علیرضا با سلام جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      تلفن واحد فروش : ۰۲۱۶۶۲۴۵۰۲۲

  29. رضا مدیری

    باسلام لیست قیمت تجهیزات فست فود پیتزا برام بفرستین متشکرم

    • تورج امین فر

      جناب آقای رضا مدیری با سلام جهت راه اندازی فست فود نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق می باشد. لطفا یا با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل کنید یا شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید.
      قیمت طراحی و تولید این محصولات با توجه به کیفیت متریال ، سایز و ابعاد و کارکرد متغیر خواهد بود.
      تلفن واحد فروش : 02166245022

  30. فرهاد

    با سلام و خسته نباشید
    لطفا لیست وسایل مورد نیاز یک پیتزا فروشی را به همراه قیمت هاش برام بفرستین.با تشکر

  31. reza

    با سلام و خسته نباشید میخواستم لیست تجهیزات کامل یک پیتزا فروشی رو برام بفرستید اگر زحمتی نیست با قیمت وسایل

  32. مجید یزدان پناه

    با سلام و خسته نباشید به دوست عزیز تورج امین فر که با راه نمایی های به موقع بار زيادي از مشکلات را از دوش ما برميداريد
    ***من مغازه اي به مساحت 200متر مربع در یکی از شهرستان های یزد را دارا هستن و میخواستم کسب کار پیتزا و ساندویچی را در کنار هم بنا کنم و تاحد ممکن از رقبا سر و گردنی بالاتر باشم ممنون میشوم تمامی وسایل موجود شرکت را برای این شغل ( پیتزا و ساندویچی ) را با قیمت معرفی نمایید. هدف از راه اندازی این شغل داشتن کیفیت برتر نسبت به رقبا با راه نمایی شما
    با تشکر فراوان

  33. مجید یزدان پناه

    با سلام و خسته نباشید به دوست عزیز تورج امین فر
    ***من مغازه اي به مساحت 200متر مربع در یکی از شهرستان های یزد را دارا هستن و میخواستم کسب کار پیتزا و ساندویچی را در کنار هم بنا کنم و تاحد ممکن از رقبا سر و گردنی بالاتر باشم .به دلیل نداشتن قیمت های محصولات شما یک سردر گمی ایجاد شد!!!!!ممنون میشوم تمامی وسایل موجود شرکت را برای این شغل ( پیتزا و ساندویچی ) را با قیمت معرفی نمایید. هدف از راه اندازی این شغل داشتن کیفیت برتر نسبت به رقبا با راه نمایی شما
    با تشکر فراوان

  34. محسن

    سلام برای یک مغازه 30متری که قصد فروش ساندویچ وپیتزارادارم وبتوانم چند نفری هم در داخل مغازه پذیرایی کنم چقدر سرمایه می خواهد در ضمن اگر باید کارشناسی شود من که شهرستان هستم ایا به محل من می ایید باتشکر

  35. سعید

    سلام
    ممنون میشم لیست تجهیزات و قیمت رو جهت راه اندازی مغازه پیتزا و ساندویچ برام ایمیل کنید در ضمن شرکت شما کار دیزاین و منو و … رو هم انجام میده ؟

  36. رحمن اتابک

    سلام خدمت تورج امین فر،
    بنده یک افغانی هستم و در افغانستان زندگی میکنم. میخواهم یک رستوران که پتزا، مرغ بریان و بعضی غذاهای افغانی را برای مشتریان ارایه نماید بنا در قسمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی معلومات بدهید وهمچنان لیست قمیت ها با مشخصات انرا به ایمل بنده روان کنید. ایا تجهیزات شما به افغانستان قابل ارسال هست یانه؟
    در صورت خرید تجیهزات ایا خدمات آموزشی برای راه اندازی این تجهیزات برای مشتری درنظر گرفته شده است یاخیر؟ اگر جواب بدهید ممنون میشم

  37. مهدی

    سلام
    به منظور راه اندازی یک مغازه فست فودبه متراژ480مترابعاد 40×12چه متراژی برای وسایل مناسب است وچه متراژی جهت سالن
    خواهشمندم ضمن راهنمایی
    لیست تجهیزات موردنیازرا ازجمله (فر پیتزا مناسب ریلی یا گردان + تاپینگ پیتزا + سرخ کن وشوت سیب زمینی+ دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + همبرگرزغالی پز+ دستگاه همبر ساز با دیگ روغن + یخچال + فریزر+قالب پیتزا)برای اینجانب ارسال فرمائید.ضمنا بفرمائیدحداقل زمان تحویل اقلام مورد سفارش چند روز پیش بینی می گردد.

  38. وحید

    سلام وخسته نباشید.ممنون میشم اگه لیست تجهیزات لازم برای تاسیس ی پیتزا فروشی امریکایی به همراه قیمت این تجهیزات و واسم بفرستین.مرسی

  39. محمد

    سلام اگر امکان داره قیمت دستگاه تولید خمیرپیتزا رو برام ارسال کنید. تشکر

  40. آرمان

    با سلام.
    جناب آقای امین فر
    آیا امکان راه اندازی مغازه ای صرفا جهت تولید ساندویچ های خاص وجود داردو
    آیا شما تجهیزات لازم جهت تولید انواع ساندویچ را دارید.
    خواهش مندم در صورت امکان لیست تجهیزات به همراه قیمت و منوهایی شامل انواع ساندویچ را در صورت امکان برای بنده و از طریق پست الکترونیک ارسال بفرمایید.
    بنده کارشناس ارشی مهندسی شیمی بوده و قصد ورورد به این بیزنس را دارم.
    با تشکر از راهنمایی های ارزنده تان.

  41. خسرو امینی

    با سلام جناب اقای امین فر خواهشمندم قیمت و لیست لوازم و تجهیزات مورد نیاز جهت پیتزا فروشی را برای بنده نیز ارسال نمایید.با تشکر

  42. آزاده

    سلام.لطف کنید لیست قیمت تجهیزات مورد نیاز پیتزا فروشی رو برام بفرستین.ممنون

  43. حسن

    با سلام لطفا ليست و قيمت تجهيزات براي تاسيس يه پيتزايي رو برام بفرستيد. ممنون

  44. ع.

    با سلام
    لطفا وسایل لازم جهت راه اندازی پیتزا فروشی امریکایی به همراه قیمتشون رو ارسال کنید
    باتشکر

  45. P

    سلام آقای امینی.مابه فکر راه اندازی فست فودی بامرغ کنتاکی(سوخاری)وپیتزاهاوبرگرهاوساندویچ هامی باشیم.لطفاراهنمایی های لازم برای خریددستگاهای لازم وقیمت آنهارابه ایمل بفرستید.باتشکر

  46. احسان

    با سلام.جناب آقای امینی بنده ساکن مشهد هستم .اولا خواستم ببینم واسه مشهدم ارسال دارید یا نه؟اگه دارید ما یه مغازه در یکی از شلوغترین مناطق مشهد داریم به متراژ حدودا 100 متر.خواستم ببینم با این متراژ میشه یه پیتزا فروشی خوب زد یا نه؟ و در پایان اگه میشه لیست لوازمی که ما نیاز داریم واسه این کار و قیمتش رو بی زحمت واسم ایمیل کنید .ممنون

  47. احسان

    در ضمن پیشاپیش سال نو رو به شما و همه هم وطنان عزیزم در سرتاسر دنیا تبریک عرض میکنم.امیدوارم سال95 سال پر خیر و برکت توام با سلامتی برای همه دوستان باشه ان شاالله

  48. ali

    با عرض سلام و تبریک سال نو.
    بنده به همراه 2 نفر میخواهیم یک فست فود راه اندازی کنم.
    میخواستم لطف کنید لیست تجهیزات لازم برای تاسیس ی پیتزا فروشی امریکایی به همراه قیمت این تجهیزات و واسم بفرستین.
    البته فقط پیتزا نه کلیه لوازمی که واسه یک مغازه 130 متری برای پیتزا و ساندویچ لازمه با بهترین دستگاهها و لوازم چقدر سرمایه میخواد؟
    متشکرم

  49. نوری

    با عرض سلام و خسته نباشید.کارم رو میخام با خط تولید همبرگر شروع کنم تو سایتتون وسایل لازم برای تولید همبرگر رو زدید همینطور انواع همبرگرهای موجود در ایران میخاستم بدونم اگه اون وسایلا و اون منو رو برای همبرگر داشته باشم کافیه یا به وسایلای بیشتری احتیاج هس؟اگه نیاز هس لطف میکنید اسمشونو با قیمتاشونو برام بفرستید؟و اگه امکانش هس لطف کنید قیمت اجاق گریل و برگر چدنی،تاپینگ ساندویچ،شوت همبرگر و سیب زمینی،ساندویچ میکر،فریزر،یخچال و سینک شستشو رو هم برام ایمیل کنید.با تشکر.

  50. مهران رضایی

    با سلام لیست قیمت تجهیزات فست فود که شامل محصولاتی نظیر : فر پیتزا + تاپینگ پیتزا + سرخ کن + دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + پوست کن سیب زمینی + فر ساندویچ + شوت سیب زمینی + یخچال + فریزر
    میباشد رو میخواستم.باتشکر

    اگه امکانش هست تصاویر دستگاه ها رو هم بفرستین ممنون میشم

  51. حسینم ازبیرجند

    سلام من میخوام یه پیتزا فروشی راه اندازی کنم مکانم بزرگ نیست بیست متری هست هیچی هم یاد ندارم میخوام اگ ممکنه برام محصولاتتون رو بفرستید و اگ راهنمایی هم بکنید ممنون میشم

  52. میثم

    با سلام
    لطف کنید دستگاههایی که برای راه اندازی پیتزا بیرون بر(۵تومنی) نیاز هست + دستگاه سرخ کن سیب زمینی + خلال کن رو بهمراه هزینه دستگاه ها برام ارسال کنید… ممنون از شما

  53. ميلاد

    با سلام
    منم ليست وسايل به همراه قيمت لوازم و وسايل مورد نياز براي يه فست فود كوچك ٢٠ متري رو ميخوام. ميخوام اسنك و سيب زميني سرخ كرده و اگه بشه پيتزاي ارزون قيمت بدم. البته مغازم توي يجاي شلوغه كه ميخوام پيتزارو يجوري بسازم كه مشتري بتونه تو دستش در حين راه رفتن ميل كنه و نميخوام مثل جاهاي ديگه گرد بزنم و بذارم داخل جعبه. لطفا اگه امكانش هست زود زود زود راهنماييم كنيدعجله دارم. ممنون
    ٠٩١٩٢٨١٣٢٠٠
    milad.mobile140@yahoo.com

  54. مصطفی یوسفی

    با سلام
    قصد ایجاد پیتزا فروشی دارم
    با کمترین هزینه چون میخام پیتزا رو با نوشابه ۵ تومن بدم دست مشتری،مثل پیتزا کسری ،خاستم نمایندگی بگیرم گفتن ۴۰ ملیون باید بریزی به حساب بابت وسایل و …..
    بنابراین مانورم رو فروش تعداد بالا و سود کم هست،قیمت دستگاه های‌لازم رو بهم ایمیل کنید.
    با تخفیف و شرایط مناسب،چون دستمون خیلی پر نیست.
    سپاس گذارم.

  55. محمد

    سلام خسته نباشید
    احتراما برای تاسیس یک مغازه فست فود به چه تجهیزاتی نیاز است و قیمت امروز این تجهیزات چند است.
    مغازه شامل پخت پیتزا ، مرغ سوخاری و انواع ساندویج خواهد بود
    با تشکر و احترام

  56. حسين

    با سلام
    لطفا وسایل لازم جهت راه اندازی پیتزا فروشی امریکایی به همراه قیمتشون رو ارسال کنید
    باتشکر

  57. شهرام

    با سلام.لطفا لیست قیمت تجهیزات لازم جهت راه اندازی یه پیتزا فروشی کوچک رو برام ایمیل کنید.با تشکر

  58. مهران خرقانی

    سلام خسته نباشی مهندس…
    برای راه اندازی رستوران فسفود فقط پیتزا مقدماتی چه نوع فریو انتخاب کنم میشه راهنمایی کنی؟
    قیمت فرم برام ایمیل کن خیلی ممنون

  59. vahid

    سلام لطفا قیمت تجهیزات پیزا فروشی رو برام ایمیل کنید .ممنون

  60. عليرضا

    با سلام وخسته نباشيد
    لطفا قيمت أدوات وتجهيزات براي يك پيتزا فروشي و انواع ساندويچ سرد وگرم را برام إيميل كنيد.
    با تشكر

  61. مرتضی

    با سلام و تشکر از پاسخگوییتان
    لطفا قیمت ولیست تجهیزات پیتزا فروشی (فقط پیتزا) رو برام ایمیل کنید .
    تشکر

  62. مسعود موسوي

    سلام
    اطفا قيمت تجهيزات خط كامل پخت پيتزا و مرغ سوخاري را محبت فرماييد
    با تشكر

  63. احسان شاکری

    سلام
    ممنون از مطالب بینظیرتون.من در حال راه اندازی یک پیتزایی هستم به مساحت 500 متر.لطفا در مورد تجهیزات مرا راهنمایی کنید.بسیار ممنون از سایت خوبتون.

  64. بابک کاردان

    با عرض سلام و خسته نباشید…من میخوام یه مغازه پیتزای مینی فروشی راه بیندازم…میخواستم ببینم چه مقدار هزینه باید بکنم برای دستگاه ها و تشکیلات…ممن.ن میشم راهنمایی کنید…

  65. مهدی

    سلام اگه میشه راهنمای جهت راه اندازی پیتزا فروشی و هزینه های آن و سود احتمالی و روش سود بری بیشترو برام ارسال کنید

  66. ميلاد

    باسلام.
    با تشكر از سايت خوبتون. من قصد راه اندازي فست فود دارم. قيمت تجهيزات و برام اي ميل كرديد. الان اطلاعاتي راجب طرز تهيه پيتزا ميخوام. اينكه چه نكاتي براي تهيه يه پيتزاي با كيفيت مهمه. مخصوصا طرز تهيه خمير پيتزا امريكايي؟ ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.

  67. امین

    باسلام
    خواهشمنداست لوازم موردنیازبهمراه قیمت جهت راه اندازی پیتزابیرون بر را برای بنده ایمیل کنید.
    ممنون

  68. پرستو

    با سلام و احترام
    لطفا لیست وسایل مورد نیاز یک پیتزا فروشی را به همراه قیمت ها و مارك مناسب براي ما هم بفرستيد

  69. حمید رضا

    باسلام خواهشمنداست لوازم موردنیازبهمراه قیمت جهت راه اندازی پیتزابیرون بر را برای بنده ایمیل کنید. ممنون

  70. صادق

    سلام لطفا لیست لوازم فست فودی به همراه قیمت رو برام بفرستید و همچنین آیا شما برای شهرستانها هم مشاوره میدید؟

  71. هانی

    سلام
    بنده می خواستم یک مغازه فست فود(پیتزا و ساندویچ) راه اندازی کنم
    ممنون میشم وسایلی را که مورد نیاز من هست را با لیست قیمت(وسایل ضروری و وسایل پیشنهادی) برایم ایمیل کنید.
    با تشکر از سایت خوبتان

  72. مازیار

    با سلام و با تشکر از نکات خوبتون.
    لطفا برای من قیمت وسایل مورد نیاز جهت پخت پیتزا (امریکایی و ایتالیایی) با برق تک فاز و سه فاز را ایمیل کنید ممنون.

  73. حامد

    با سلام قیمت تجهیزات فست فود و پیتزا برام بفرستین ممنون میشم

  74. آزاده

    با سلام.
    همسر بنده قبلا پخت و پخش عمده فلافل انجام میدادن.الان تصمیم به راه اندازی یه فست فود شامل انواع ساندویچ ، انواع پیتزا ، انواع سوخاری ها رو دارن.لطفا لیست قیمت تجهیزات لازمه رو واسم ایمیل کنین.اگر راهنمایی هم دارین پذیرا هستیم.ممنون

  75. عرفان

    با سلام دوستانی که قصد راه اندازی فست فود را دارید ما با پایین ترین قیمت ها به شما کمک میکنیم در صورت اطلاعات بیشتر به شماره 09215668949 پیام دهید

  76. رضا عچرش

    با سلام
    اگر امکانش هست لیست قیمت تجهیزات “پخت فست فود” و “یخچال” و “فریزر” میخواستم

  77. Mehdi

    با سلام.میخواستم لیست قیمت تجهیزات مربوط به یک پیتزا فروشی رو برام ایمیل کنید.ممنون میشم.

  78. محمد

    با سلام
    بنده نیزیه مغازه حدود 50 متر بر خیابان دارم و قصد راه اندازی یه فست فود را دارم لطفا لیست تجهیزات مربوطه و قیمت آن را ایمیل فرمایید در ضمن آیا شما دوره آموزشی پخت انواع پیتزا رو دارید

  79. علی

    باسلام
    بنده میخواستم یک مغازه پیتزا فروشی با ارایه چند نوع پیتزا را دارم خواهشمند است قیمت دستگاههای مورد نیاز را ارسال نمایید . لازم به ذکر است فر ریلی با ظرفیت 120 پیتزادر ساعت رو میخواستم

  80. پژمان

    با سلام من میخوام یک پیتزا فروشی راه بندازم لطفا قیمت وسایل مورد نیاز برام بفرستید با سپاس

  81. محمد صابری

    با سلام اگر امکانش هست لیست قیمت تجهیزات “پخت فست فود” و “یخچال” و “فریزر” میخواستم

  82. نجفی

    سلام. وقت به خیر . سال نوبر شما و خانواده محترم مبارک. لطف کنید لیست قیمت فر پیتزا + تاپینگ پیتزا + دستگاه ذرت مکزیکی + سرخ کن + پوست کن سیب زمینی + شوت سیب زمینی + دستگاه مرغ بریان + دستگاه هات داگ + یخچال + فریزر را همگی در سطح معمولی و بون هزینه های اضافی جهت راه اندازی ساندویچی در روستا برایم ارسال بفرمایید

  83. Baser

    باسلام لطفا قیمت لوازمی که برای راه اندازی پیتزا ۵۰۰۰ تومنی هست رو برام بفرستین .ممنون میشم

  84. محمود اسدی

    با سلام و خسته نباشید ممنون میشم یه لیست از قیمت هاتون برای من بفرستید متشکرم

  85. Ali

    سلام خسته نباشیدقصد راه اندازی ساندویچ فروشی رودارم..چطور میتوانم ازشما کمک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید..متشکرم

  86. امیرحسام

    سلام خسته نباشید .وققتتون بخیر .قیمت دستگاه های پخت با یخچال واسه احداث پیتزایی میخام .ممنون

  87. فرهاد

    سلام. بر خیابون پر تردد یک زیرزمین 60 متری تجاری دارم که ورودی و تابلو هم بر خیابون داره. می تونم ساندویچ و پیتزایی بزنم؟ تشکر

  88. یاسر

    با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت سایت خوبتان لطفا لیست وسایل مورد نیاز به همراه قیمت تقریبی برای یک فست فود ( امریکایی ) را ارسال فرمایید
    مغاز 40 متری و حاشیه خیابان می باشد اشپزخانه هم یک فضای حدودا 10 متری است
    سپاس

  89. محمد

    با سلام.قصد راه اندازی پیتزا فروشی رو دارم.متراژ مغازم 17 متره.لطفاً لیست لوازم مورد نیازو قیمت آنها را ایمیل بفرمائید.

  90. منصوری

    سلام و تشکر به خاطر مقاله مفیدتون متاسفانه مثل اینکه در تبریز نمایندگی ندارید. ایا امکان داره تجهیزات مناسب برای یک محیط تقریبا ۲۴ متری که فقط پیتزا ها رو ارسال می کنه چه تجهزاتی لازم هست و ممکنه اینها رو یکجا بفرستید به تبریز + هزینه و نحوه پرداخت؟ ممنون می شم nasser.man@gmail.com

  91. هخامنشی

    درود.
    من میخوام یه پیتزا 5000بزنم اگه میشه لیست وسایل مورد نیاز و قیمتشون رو بفرستید.واینکه از کجا باید تهیه کنم.
    سپاس از کمکتون

    • mahdi jamshidian

      سلام و خسته نباشید برای راهنمای بهتر با مشاورین ما تماس بگیرید تا به بهترین نحو شمارو راهنمایی کنند ..
      021-66243930

  92. محمد

    عرض سلام و خسته نباش به شما عزیزان.
    از اطلاعاتی که در سایت گذاشتید، بسیار تشکر می کنم، عالی بود قربان.
    من و یک از دوستام، برای شروع کار قصد ایجاد پیتزای و کباب ترکی و شبارمه و چند قلم دیگه از غذاهارو داریم، تقریبأ کارهای میدانی و تحقیاتی انجام دادیم و برای خود آشپزی نیز قصد رفتن به کلاس و آموزش داریم.
    لطف بفرماید لیست تمام وسایلی که مورد نیاز هستش رو ایمیل کنید.
    در ضمن ساکن یکی از شهرهای استان هرمزگان هستیم که با خود بندر حدود سه ساعت و نیم فاصله داریم، به نظر شما در مورد انتخاب پیتزا، ایتالیای و آمریکای و …از چه گذینه ی انتخاب کنیم که مشتری پسند باشد؟
    قصد منو متفاوت با قیمت مناسب رو داریم.
    آیا وسایل رو میشه ارسال کرد و هزینش چطوری حساب میشه؟
    تشکر از لطف شما

    • mahdi jamshidian

      سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز برای دریافت اطلاعات بهتر و مشاوره با ما تماس بگیرید تا مشاوران ما شمارو به بهترین شکل راهنمایی کنند

      021-66243930
      021-66245022

  93. وهاب

    با سلام من قصد راه اندازی مغازه پیتزافروشی در یک شهرک کم جمعیت در غرب تهران را دارم ایا بنظرتون جواب میده مغازه که میخوام اجاره کنم بیست متره و حدودا تجهیزات اشپزخانه چقدر هزینه داره

  94. حبیب

    باسلام،مقالتون خیلی عالی وجامع بود .من میخواستم یه پیتزا فروشی تلفنی و مجازی راه اندازی بکنم غیر از این مقاله چه پیشنهادی در این باره دارید.مکانشو داریم ولی تجهیزات نداریم.با تشکر.اسیابی

    • admin1

      با سلام
      پاسخ شما از طریق ایمیل ارسال شد.
      با تشکر از پیام شما

  95. پوریا

    باسلام وخسته نباشید خدمت شما وگروه محترمتون
    ممنون میشم اگه قیمت وسایل پیتزا زنی وفست فود را برای بنده نیز ایمیل کنید

  96. علي

    سلام،بسيار ممنون از مقالات آموزنده شما،من در مراحل اوليه تصميم گيري جهت راه اندازي يك پيتزا و ساندويچ دليوري هستم و محدوده سهروردي رو جهت راه اندازي انتخاب كردم.اگه ممكنه اطلاعات اوليه در خصوص متراژ مورد نياز، هزينه اشپزخانه و تعداد نيروي كار به صورت ايميل ارسال بفرماييد.

    • admin1

      با سلام
      پاسخ شما از طریق ایمیل ارسال شد
      با تشکر از پیام شما

  97. alireza00366

    سلام. لطفا تجهیزات مورد نیاز یک فلافلی کوچک به همراه قیمت برای من ایمیل کنید. ممنون میشم.

  98. مهندس زمانی

    با سلام و خسته نباشید
    ممنون از مطالب خوب و جامعی ک گذاشتید !!!
    واقعیتش من از آشپزی چیزی سر در نمیارم ولی می خوام مغازه پیتزا پنج تومنی بزنم ( با توجه به اینکه مغازه شخصی هست و دهنه 3 متر در 8 متر هست 24 متر و 6 متر هم بالکن داره ) و با توجه به موقعیت مکانی تقریبا پر جمعیت (کم رفت و آمد) و اقتصاد متوسط رو به پایین دارند به نظر شما باید از کجا شرو.ع کنم ؟ چقدر برآرود هزینه اش میشه؟ با چقدر سرمایه می تونم شروع کنم ؟
    چه چیزهایی میخواد ؟
    لطفا راهنماییم کنید و اگر راهکار خوب برای فروش بالا رو هم دارید بفرمائید!

      • مهندس زمانی

        سپآس فراوان بابت لطف بی کران شما
        قطعا فردا تماس میگیرم تا از راهنمایی تون استفاده کنم

    • admin1

      سلام
      دوست عزیز
      پاسخ به این تعداد از سوالات و مشاوره دادن به شما از طریق ایمیل با توجه به حجم بالای پاسخ شما امکان پذیر نیست لطفا با شماره 09197796545 تماس بگیرید و یا شماره تماس خود را برای ما ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم
      با تشکر از پیام شما

  99. لیدا

    سلام وسایل لازم برای یه پیتزا فروشی کوچک که شامل فر ریلی ونیز تاپینگ ومیز برش ودستگاه خمیر گیر وخمیر پهن کن با یخچال برای نگهداری پنیر وغیره چقدر هزینه میخاد مرسی

  100. تیتر روز – کسب درآمد از اینترنت و موبایل

    […] راه اندازی پیتزا فروشی تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان […]

  101. مرتضی

    سلام تو کار فنی خدمات هستم .به خاطر سختی کار میخوام بزنم تو کار فست فوت . هیچ تجربه ای هم ندارم. تو فولاد هم به صورت شیفت کارمندم. میخوام شغل دوم بشه به نظر شما میشه؟ چقد سرمایه لازمه . چطوری کسی رو شریک کنم. لطفا راهنمایم کنید با تشکر.

  102. bahman

    سلام و عرض ادب و احترام من میخواستم یه پیتزا فروشی بزنم تو شهرستان به نظر شما خوب فروش میره یا خیر ممنون میشم در این باره کمکم کنین؟؟؟
    و میخواستم لیست تجهیزاتی که یه پیتزا فروشی خوب درست کنم و قیمت وسایلاشو برام بفرستین ممنون میشم☺

  103. احسان

    با سلام
    ما یک مغازه به متراژ 100 متر حدودا داریم در مشهد …اولا خواستم بدونم این متراژ واسه فست فود خوبه یا نه اگر خوبه به نظرتون امتیاز بخریم یا خودمون یک برند افتتاح کنیم کدوم ریسکش کمتره و بهتر جواب میده چون ما هیچ تجربه ای در این زمینه نداریم…در ثانی حدودا چقدر سرمایه لازمه؟ و در آخر لوازمی که لازمه واسه شروع کار چیه و آیا شما خودتون دارید یا نه ؟اگه دارید لیست قیمت رو واسم بفرستید
    ممنون

    • admin1

      با سلام
      پاسخ شما از طریق ایمیل ارسال شد
      با تشکراز پیام شما

  104. Mahdian

    سلام و خسته نباشید
    ممنون از مطالب خوبتون من قصد راه اندازی یک پیتزا فروشی را دارم اگر امکانش هست با شماره ۰۹۱۹۷۶۵…. با من تماس بگیرید.

  105. یاری

    سلام ، خسته نباشید
    من در حال راه اندازی کافی شاپ هستم
    میخواستم بدونم میشه در کنار قهوه و نوشیدنی ، پیتزا و تاکو و چند تا از غذاهای این سبک رو هم سرو کنم و به اصطلاح کافه بزنم ؟
    ممنون میشم اگه نکته یا مورد خاصی در زمینه تاسیس کافی شاپ و پیتزا فروشی هست با من در میون بذارید .
    اکثر مطالب سایتتون رو هم خوندم و واقعا کار راه انداز بودن
    با تشکر

  106. kaveh

    سلام برای راه اندازی پیتزا فروشی چه تجهیزاتی در یه فضای 35 متری میتونم قرار بدم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *