دستگاه کباب ترکی دوسیخ تک محور

دستگاه کباب ترکی دوسیخ تک محور
دستگاه کباب ترکی دوسیخ تک محور

دستگاه کباب ترکی دوسیخ تک محور با دوردیف شعله های تابشی

دستگاه کباب ترکی

دو عدد سیخ دستگاه کباب ترکی حول یک محور می چرخند تا در زمان نیاز از شعله ها دور یا نزدیک شوند و در موقعیت خاصی از محور گوشت ها بریده شوند.

طرز تهیه کباب ترکی

برای تهیه دونر کباب ترکی ابتدا باید گوشت را به ورقه های خیلی نازک تبدیل کنید. در حالت معمول این کار به دلیل اینکه گوشت نرم است تقریبا غیر ممکن است. برای حل این مشکل ابتدا گوشت ( مرغ یا گوشت قرمز ) را بشویید سپس داخل یک کیسه فریزر قرار دهید.

در ادامه گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا نیم منجمد شود. نکته مهم در مورد گوشت کباب ترکی این است که باید از گوشتی یکدست و لخم ( مانند راسته گوساله یا سینه مرغ ) استفاده کنید. پس از اینکه گوشت نیمه منجمد شد آنرا از فریزر خارج کنید.

حالا گوشت حالت گرفته است و به راحتی می توانید آنرا به ورقه های نازک تبدیل کنید. پس از اینکه گوشت را خرد کردید آنرا در یک کاسه جادار بریزید. در ادامه یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و به همراه سیرهای خرد شده ، روغن مایع ، آویشن ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

مواد را خوب زیر و رو کنید تا تمام قسمت های گوشت را پوشش دهند. در ادامه درب کاسه را بپوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج کنید.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و کره را در آن آب کنید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت به طور کامل سرخ شود و روغن بیندازد. در ادامه قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز باقیمانده را به صورت حلقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید.

تفت دادن را تا زمانی که گوشت به طور کامل بپزد و سبزیجات نرم شوند ادامه دهید. پس از اینکه کباب ترکی آماده شد آنرا به همراه خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی در نان باگت قرار دهید و با سس مایونز یا کچاپ سرو کنید.

جهت پخت کباب ترکی گوشت و مرغ
دارای رویه استیل ۵ میل نگیر
با موتور گیربکسی + شعله های تابشی یا ترک متحرک و قابل تنظیم
دستگاه کباب ترکی سه سیخ مبله دارای کلید موتور و موتور گیربکسی بی صدا می باشد.
دارای سیخ های استنلس استیل با ظرفیت های مختلف
ابعاد دستگاه باید با توجه به نیاز و فضای مکان فست فود مشتری طراحی و تولید گردد.

دستگاه کباب ترکی با شعله تابشی ، دستگاه دارای تعدادی شعله تابشی می باشد که امکان قرار دادن شعله های ترک نیز روی این دستگاه وجود دارد.
از عمده ترین تفاوت بین شعله های کباب ترکی این است که صفحه یا بدنه شعله تابشی از سنگ سرامیکی بوده و شعله ترک با صفحه استیل طراحی می گردد و تفاوت دیگر شعله های کباب ترکی این است که شعله ترک ابعاد کوچیک تری دارد که عموما ارتفاع آن بلند است اما شعله تابشی پهنای بزرگ تری دارد.
کیفیت حرارت و طول عمر شعله های تابشی دو برابر شعله های ترک دستگاه کباب ترکی می باشد لذا پیشنهاد ما شعله تابشی خواهد بود.

فروش دستگاه کباب ترکی

یکی از مزایای طراحی منحصر به فرد دستگاه کباب ترکی آرمان فیدار مهام کاملا بی صدا بودن در حین کار می باشد به طوریکه وقتی آن را روشن می کنیم متوجه صدای موتور نمی شویم
حجم گوشتی که روی سیخ می توان قرار داد از ۳۵ تا ۴۵ کیلوگرم می باشد که با توجه به نیاز شما می توان ظرفیت را تا 200 کیلوگرم بالاتر هم برد

فر کباب ترکی

دستگاه کباب ترکی دوسیخ دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش توسط شرکت آرمان با بهترین کیفیت و قیمت خرید مناسب به شما ارائه خواهد شد.

برای سفارش این محصول با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید …………….

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

2 Responses