صفحه اصلی / تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان / دستگاه مرغ بریونی ۴سیخ-تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

دستگاه مرغ بریونی ۴سیخ-تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

دستگاه مرغ بریونی ۴سیخ

دستگاه مرغ بریانی ۴سیخ

مرغ بریانی غذایی لذیذ و خوشمزه که مطمئنا شما عزیزان از خوردن و نوش جان نمودن آن لذت برده و خواهید برد.
مرغ بریونی با اون پوست طلایی و براق، و از همه مهمتر مخلفات داخل شکمش ! این رو دیگه هر ایرونی میپسنده ! به این دلیل که پخت مرغ بریان سریع و راحته و همه نیز طعم و مزه آن را می پسندند و میل میفرمایند.

دستگاه مرغ بریانی چهار سیخ

جوجه گردان چهار سیخه

دستگاه مرغ بریان

دستگاه جوجه گردان

طرز تهیه مرغ بریان

به طور حتم تا به حال ، همه مرغ بریون خورده ایم و میدونیم که طرز تهیه فست فود مرغ بریان انواع مختلفی داشته و تنوع در مزه دار کردن و روش پخت مرغ بریان هم زیاد هست.
بنده تورج امین فر هستم و در این مقاله قصد آموزش طبخ غذاهای فست فود مرغ بریان بهترین فست فود تهران را به روش ساده و آسان برای شما عزیزان دارم :

طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان

مواد لازم آموزش فست فود مرغ بریان : مرغ + فلفل سبز یا پیاز درشت + گوجه فرنگی سفت + زردچوبه + زعفران دم کرده + نمک + فلفل سیاه + ادویه های عطری
به غیر از اون مواردی که در بالا ذکر کردم شما به دلخواه می توانید از سبزیجات و صیفیجات هم در کنار مرغ بریونتون استفاده بفرمایید برای مثال سیب زمینی و هویج یا حتی قارچ و گوجه فرنگی و لیمو ولی ستاره اصلی فیلم همون مرغه هست.

پیاز رو تا اونجایی که امکان داره ریز خورد کنید چون قرار نیست پیاز از قبل پخته شه و قراره توی شکم مرغ بپزه باید حتما خیلی خیلی ریز خوردش کنید ، ادویه ها رو هم اضافه کنید
مرغ رو میشه با انواع ادویه ها پخت ، توصیه میکنم با زردچوبه و دارچین کار کنید. بعدها برای تنوع هر چی دوست داشتید توش بریزید. فلفل قرمز و نمک هم اندازه اش باید در کنترل شما باشه چون ذائقه ها شوری و تندی متفاوتی رو میپسندند.

اندازه و سایز مرغ یکی از مهمترین بخش های پخت مرغ بریان می باشد که پیشنهاد بنده انتخاب مرغ بیشتر از یک و نیم کیلوگرم و کمتر از دو کیلو گرم می باشد
سایز مرغی که انتخاب میکنید اگر بین یک و ششصد تا یک و هشتصد باشه اندازه ها و زمان پخت کوتاه و مناسب تری هم پیدا میکنه.
اگر کوچیکتر باشه زودتر خواهد پخت. و اگر درشت تر باشه دیرتر خواهد پخت.
چون حفره شکمیش هم با تغیر وزن مرغ، کوچکتر و یا بزرگتر خواهد بود پس ممکنه مواد کمتر یا بیشتری توی شکمش جا بشه.
به نظر من بهتره همیشه یه مرغ با سایز متوسط انتخاب کنید. سایز خیلی کوچیک و خیلی بزرگ نتیجه عالی نخواهد داشت. مخصوصا مرغ خیلی درشت، گوشتش به این خوشمزگی نخواهد بود. پس اگر تعداد مشتری های فستفود شما زیاده بهتره با دو تا مرغ کار کنید تا اینکه یه مرغ درشت بخرید.

ابتدا مرغ را از قسمت عقب شکم که باز است، قسمتهای داخل شکم مرغ را که شامل ریه و جگر در بخش داخلی و چسبیده به دنده های پشت قرار گرفته را خارج کنید این بخش باعث سیاه شدن داخل شکم پس از پخت میشود . در بخش گردن معمولا قسمتی از باقیمانده مری و نای و همچنین چربی زیر پوست را هم در آورده وچربی انتهای دم را ببرید. وقتی که داخل شکم مرغ و سطح پوست کاملا تمیز شد سطح آن را خشک کنید. به سطح و داخل شکم مرغ نمک و فلفل و زردچوبه بپاشید. بالهای مرغ را به سمت پشت برده و در قسمت پشت ثابت کنید.

تا اونجایی که امکان داره حفره شکمی مرغ رو به خوبی بشورید.
انگشتانتون رو توی حفره فرو ببرید و خالیش کنید و بشوریدش.
اگر اینکار رو نکنید بعد از پخت، این قسمتها سیاه رنگ خواهند شد و مواد توی شکم مرغ رو تیره می کنند. و بوی آن هم جالب نخواهد بود ، خلاصه وقت بذارید که مهم هستش.

شکم مرغ را با یک عدد گوجه فرنگی و پیاز یا با گوجه فرنگی و فلفل سبز و یا در صورتی که جا گرفت با هرسه پر کنید و لبه های انتهای شکم را به هم آورده و اگر پوست هم پارگی داشت لبه های پوست را هم به هم نزدیک کنید و با خلال دندان به هم بدوزید . پاهای مرغ را توسط نخ به هم ببندید تا مرغ در هنگام پختن ولو نشود .از زعفران دم کرده به جای زردچوبه هم می توانید استفاده کنید از نظر رنگ هردو یکرنگ می شوند ولی زعفران عطر و بوی خوبی به مرغ می دهد و بهتر است که زعفران را از اول به مرغ نزنید ، وقتی مرغ نیم پز شد و پوست مرغ در حال طلایی شدن بود دستگاه مرغ بریان را باز کنید و با برس طی دو مرحله روی مرغ را زعفران بزنید تا عطر آن پس از بریان شدن بیشتر حس شود و بهتر است که با کمی کره همراه باشد .مقدار زردچوبه و زعفران به حدی باشد که پس بریان شدن خوشرنگ جلوه دهد.

دوختن شکم مرغ با نخ و سوزن یه نکته هم داره ، سر و ته نخ نباید گره داشته باشه ، یعنی فقط یه کوک ساده روی پوستش میزنیم ، بدون گره

حالا در صورت تمایل، نوک بالهاش رو هم تا بزنید ، رو به داخل که در هنگام پخت نوکش بالهاش زیادی سوخاری و تیره رنگ نشه.

بسته به سایز مرغ، ممکنه زمان پخت بین یک ساعت و نیم تا یک ساعت چهل و پنج دقیقه متغیر باشه. معمولا یه مرغ با این ابعاد در مدت زمان یک و نیم ساعت میپزه. ولی باید چکش کرد و درجه حرارت جوجه گردان را با توجه به مشتری ها و میزان و ساعت فروش روی کم و زیاد تنظیم بفرمایید.

پوست مرغ شما باید کاملا طلایی و برشته و خوشرنگ باشه.
نباید زیادی چروک و خشک بشه.
یعنی نباید بهش اجازه بدید زیادی بپزه. چون گوشت سینه اش هم خشک خواهد شد.
این یکی از بزرگترین اشتباهاتیه که من دیدم دیگران مرتکب میشوند.

غذای فست فود

دستگاه مرغ بریان شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان فیدار مهام دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد.

برای سفارش با کارشناسان شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان تماس بگیرید:

۰۲۱۶۶۲۴۵۰۲۲

۰۹۳۹۹۱۵۰۵۰۱

درباره admin1

این مطالب را نیز ببینید!

سبزی خرد کن دیگ نود

سبزی خردکن  دیگ ۹۰ سانتیمتری  دارای ۲ دینام ۲ اسب بخار می باشد ، دستگاه …

۱۹ دیدگاه‌ها

  1. دستگاه مرغ بریان

    دستگاه مرغ بریان

    سلام روزبخیر دیروز اتفاقی برای بنده افتاد عکس گرفتم برای شما هم می فرستم که ببینید و یه وقت شیشه دستگاه مرغ بریان رو باز نزارید که گربه شیطون میپره تو جوجه گردون و مرغه رو میخوره !!!

  2. با سلام لطفا قیمت این دستگاه رو ایمیل بفرمائید.

  3. با سلام اینجانب قصد راه اندازی یک بریانکده در کرج را دارم لطفا لیست مورد احتیاج جهت راه اندازی با قیمت را برایم ایمیل کنید در ضمن در صورت امکان درخواست مشاوره جهت تجهیز و راه اندازی را از شما دارم با تشکر

  4. سلام،وقت بخیر
    میخاستم قیمت دستگاه مرغ بریان چهار و شش سیخ رو بدونم.

    باتشکر

  5. با سلام… من علاقمند به راه اندازی یک بریانی هستم .. در قزوین … راستش میخوام کار متفاوت باشه ؛ علاوه بر جوجه گردان دوست دارم یک فر زغالی هم باشه ؛ مرغ یا ماهی و ….رو با سبزیهای خاص و ادویه معطر داخل فویل گذاشته . زیر زغال دفن کنم…. فکر می کنم ایده خوبی باشه…
    برای اون دستگاه دوم (یعنی در اصل یک منقل بزرگ ) شما چه پیشنهادی دارید ؟
    هم شکیل باشه و هم کیفیت و طعم خوب به غذا بده

  6. محمدرضامختاری

    با سلام… من علاقمند به راه اندازی طبخ مرغ کنتاکی هستم .. در اصفهان لطفا برای تهیه دستگاه مربوطه وهمچنین سرمایه اولیه وتجربیاتتان مرا راهنمایی کنید. با تشکر

  7. با سلام لطفا قیمت دستگاه مرغ بریانی رو برای من ارسال فرمایید.با تشکر

  8. ابراهیم قلندری

    سلام من قصد دارم یک مغازه مرغ بریانی در مشهد راه‌اندازی کنم ولی هیچ سررشتی ندارم. اما میخوام مرغ را هم در دستگاه مرغ بریانی و هم با زغال درست کنم هم لیست قیمت محصولات رو میخوام و هم میخوام لطف کنید برای راه‌اندازی مغازه کمکم کنید و مشاوره بدید . با تشکر از لطف شما .
    لطفا ایمل کنید ممنون میشم

  9. با سلام. من قصد ایجاد یک بریانکده رو دارم. میخواستم ابزار لازم اینکار رو بدونم و همچنین قیمت دستگاه رو بدونم. جهت مشاوره با شما هم میخواستم از شما بپرسم که سرمایه اولیه برای شروع این کار حدودا چقدر هست؟ ممنون میشم که پاسخ بدین

  10. سلام ببخشید هزینه ایجاد یه بریانکده چقدره

  11. لباس مجلسی زنانه

    بهترین وبسایتی که تاحالا دیدم.ازتون متشکرم

  12. محمد تقی فرامرزی

    با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت،
    قصد دارم یک بریانکده راه اندازی کنم،
    لطفا برای شروع کمکم کنید،
    در این زمینه هیچ اطلاعات و سررشته ای ندارم،
    جهت مشاور با شما می خواستم بپرسم،
    ۱_ ابزار لازم اینکار؟
    ۲_ حدودا قیمت دستگاه ها؟
    ۳_ حدودا سرمایه اولیه برای شروع این کار؟
    ۴_ نوع دستگاه هایی مورد نیاز؟
    با سپاس فراوان،
    منتظر پاسخ شما هستم.

  13. سلام من قصد دارم مرغ بریانی در تبریز راه اندازی کنم ولی هیچ تخصصی در این کار ندارم لطفا راهنمایی کنید وسرمایه اولیه این کار رو بفرمایید با تشکر

  14. سلام لطفا بنده ر ا به جهت تاسیس بریانکده راهنمایی فرمایید از لحاظ قیمت دستگاهها و مقدار سود کار بسیار سپاسگزارم از لطفتان

  15. سلام.من قصد راه اندازی پاچینی با چندین طعم رو دارم/
    میشه لطف کنید قیمت و اطلاعات دستگاه و همچنین طرز تهیه کتف و بال در دستگاه رو برام ایمیل کنید.
    ممنون میشم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *