راه اندازی فست فود کوچک

راه اندازی فست فود کوچک

عوامل متفاوتی در انتخاب حجم و اندازه فست فودی که می خواهیم راه اندازی کنیم نقش دارند ، به طور مثال به موارد زیر می توان اشاره کرد :

حجم سرمایه گذاری ما : قطعا ما با سرمایه گذاری محدود توان اجرای دکوراسیون محدودی را خواهیم داشت ، یا شاید نتوانیم تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مدرن با قابلیت های بالا را تهیه نماییم.
فضای مغازه ما : فضای کوچک مغازه ما شاید اجازه استقرار تمامی خطوط فست فود مثل مرغ سوخاری ، پیتزا ، ساندویچ را ندهد.
کشش منطقه ما : گاهی ما با بررسی های مختلف به این نتیجه می رسیم که حجم خاصی از سرمایه گذاری را انجام دهیم ، اگر بخواهیم واضح تر صحبت کنیم شاید حجم بالای سرمایه گذاری با مخاطراتی روبرو باشد.
توان اجرایی ما : گاها مشغله های ما اجازه ایجاد کسب و کار کامل را به ما نمی دهد ، در حقیقت این کسب و کار شغل دوم ماست.
شرایط اقتصادی کسب و کار ما : تهدیدات متفاوتی که در کنار ما خارج از مدیریت ماست.
استراتژی و بازار قابل پیش بینی ما : در حقیقت دورنمایی که ما برای کسب و کار خود متصور هستیم

آنچه که اهمیت فراوانی دارد سودآور بودن پروژه می باشد ، نه حجم کسب و کار. البته بی شک پروژه هایی با وسعت بالا اگر به طور صحیح برنامه ریزی و اجرا شده باشند با سود سرشاری روبرو می شوند. ولی هر کسب و کاری ویژگی های خود را دارد به خصوص در زمینه کاری فست فود !

اهمیت پیوستگی در راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

اهمیت پیوستگی در راه اندازی فست فود رابطه مستقیمی با موفقیت فست فود دارد.
منظور از پیوستگی در راه اندازی فست فود اجرای دکوراسیون ، تجهیزات فست فود ، رسپی ، آموزش و … همراه و هم جهت با استراتژی می باشد قطعا این موضوع را از جهات گوناگونی می توان بررسی نمود.
به طور مثال یکی از کسانی که اقدام به راه اندازی فست فود با دانش فنی خود و بدون بهره بردن از مشاوران را داشت ، اقدام به راه اندازی فست فودی با شعار غذای سالم نموده بود که دکوراسیونی با رنگهای تند ، رسپی هایی با سوسیس و کالباس آن مجموعه را همراهی می نمود.
مثال دیگر مجموعه ای بود که نام خود را رستوران لوکس …معرفی نموده بود که قیمت غذاهای آن حتی پایینتر از اکونومیک و از دکوراسیون ضعیفی بهره می برد.
اینها مثال های کوچکی از اتفاقات بیشماری هستند که در مجموعه های ناموفق وجود دارند !

پیوستگی میتواند معنی دیگری نیز داشته باشد و آن این است که پس از راه اندازی فست فود با گذشت زمان از کیفیت کار کم نکنیم و حتی با وجود شرایط اقتصادی دشوار از کیفیت خدمات ما به مشتریان حتی اندکی هم کاسته نشود تا نتیجه این استمرار را با گذشت زمان گرفته شود.

فست فود

گروه تخصصی راه اندازی فست فود آرمان برای اجرای صفر تا صد پروژه ها در راه کسب یکپارچگی در راه اندازی فست فودها و موفقیت راه اندازی فست فود تلاش می نماید.
ما برای موفقیت شما در صنعت فست فود برنامه ریزی طولانی مدت خواهیم نمود و از صفر تا صد در کنار شما هستیم تا به موفقیت و درآمد عالی دست یابید.

شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی  آرمان  از صفر تا صد راه اندازی فست فود در کنار شما خواهد بود :

۰ تا ۱۰ : مشاوره رایگان و آگاه سازی شما از مناطق مناسب
۱۰ تا ۳۰ : طراحی فست فود و اجرای دکوراسیون مناسب با توجه به فضا و نوع رستوران در کمترین زمان و نازلترین قیمت
۳۰ تا ۴۰ : تجهیز سیستم های فروش از قبیل (رایانه، برنامه فروش، انبار داری، حسابداری، پرینتر و …)
۴۰ تا ۵۰ : تجهیز آشپزخانه ، دفتر و سالن شما با مناسب ترین هزینه
۵۰ تا ۶۰ : طراحی و چاپ (منو، تراکت، انواع جعبه، لوگو، منوبرد، تابلوبرد و…)
۶۰ تا ۹۰ : آموزش و تامین پرسنل و مدیریت در مدت زمان معین طبق استانداردهای بین المللی
۹۰ تا ۱۰۰ : راه اندازی و تست گیری و رفع ایرادهای احتمالی

مقاله های کاربردی مرتبط :

چگونه یک رستوران یا فست فود موفق داشته باشیم

ویژگی بهترین راه اندازی کافی شاپ

هزینه های راه اندازی کافی شاپ

چگونه یک آشپزخانه صنعتی کوچک طراحی کنیم؟

راه اندازی فست فود کوچک

راه اندازی فست فود مقدماتی تا پیشرفته

راه اندازی پیتزا فروشی

راه اندازی رستوران و فست فود – تجهیز رستوران و فست فود

هزینه راه اندازی و تجهیز رستوران

جذب مشتری رستوران

دکوراسیون در رستوران

راه اندازی رستوران و فست فود -تجهیز رستوران و فست فود

برنامه ریزی راه اندازی تالار پذیرایی

راه اندازی تالار پذیرایی مقدماتی تا پیشرفته-تجهیزات آرمان

راه اندازی کترینگ -تجهیز کترینگ

خط تهیه کباب ترکی

شرکت آرمان-طراح و تولید کننده تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

درباره admin1

این مطالب را نیز ببینید!

ترولی حمل ظروف استیل

ترولی حمل ظروف استیل ترولی حمل ظروف با جنس استنلس استیل جزء تجهیزات آماده سازی …

۲۱ دیدگاه‌ها

  1. راه اندازى يك فست فود متوسط چقدر هزينه ميخواد؟

  2. سلام خسته نباشید
    لطفا قیمت سرخ کن دو لگنه و گریل ذغالی و روغنی عرض ۶۰سانتی طرح apw رو برام بفرستید
    ممنون

  3. سلام و خسته نباشید لطفا لیست قیمت خط تهیه فست بود شامل فر پیتزا ‌‌، تاپینگ پیتزا، اجاق گریل و برگر، فر ساندویچ، سرخ کن و همچنین یخچال و فریزر های ورستورانی را به ایمیل من ارسال فرمایید.
    ممنونم

  4. با درود لطفا منو در امر راه اندازی فست در مشهد راهنمایی بفرمایید من اماده عقد قرارداد هستم

  5. سلام من میخوام یه پیش فاکتومناسب از قیمت تجهیزات داشته باشم .ممنون میشم

  6. سلام و درود ضمن تشكر از مطالب مفيد، اينجانب تصميم به داير نمودن فست فود در مغازه ۳۰ متره دارم .البته بعنوان شغل دوم بدليل كارمند بودن اجبارا فقط بعدالظهر ها امكان فعاليت دارم در سمنان لطفا راهنمايي بفرماييد آيا با سرمايه حدود ۴۰ تومن امكان دارد؟ شماره تماس ۰۹۱۲۲۳۱۸۰۳۴

  7. با سلام و خسته نباشید
    من وهمسرم قصد تاسیس فست فود در مشهد رو داریم باتوجه به اینکه همسرم کارشناس ارشد صنایع غذایی هستند و من هم کارشناس ارشد مدیریت مالی ، مدیریت و اداره فست فود با خودمان خواهد بود. اما در اقدام اولیه می خواهیم برآوردی از هزینه ها و سرمایه اولیه آن داشته باشیم. و در حال حاضر به دنبال مکان مناسب نیز هستیم.خیلی از شما سپاسگزار خواهم بود اگر در این زمینه راهنمایی بفرمائید.

  8. سلام
    دوستان سوالی داشتید تماس بگیرید
    ۰۹۱۹۷۷۹۶۵۴۵

  9. سلام ایشالا که روز به روز در کسب و کارتان موفق تر باشید.
    ممنون از اطلاعات مفیدتون، من میخواستم یک برگر فروشی راه بندازم هیچ گونه تجربه ای هم ندارم، می‌خواستم ببینم با چند سرمایه میشه این کارو تو یه فضای ۵۰ الی ۶۰ متری انجام داد یه کار ساده ولی با کیفیت. ممنون از شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *