کباب پز تابشی ۴۰ سیخ

 

کباب پز تابشی  برای پخت انواع کباب، جوجه کباب، ماهی کباب، جوجه چینی، در رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی، کترینگ ها و کبابی های سنتی مورد استفاده قرار میگیرد.

قابلیت افزایش و کاهش فاصله بین میز نشیمنگاه سیخ ها و مشعل، کباب پز تابشی  را به پر کاربرد ترین نوع کباب پز تابشی در بازار بوده تبدیل کرده است.

قابلیت پخت انواع ماهی،  در کنار انواع کباب کوبیده، کباب چنجه، کباب برگ، جوجه کباب و  .. باعث شده مصرف کننده بتواند طیف وسیعی از نیاز مشتریان را پاسخ گوید.

 

کباب پز تابشی ر چهار ظرفیت ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سیخ تولید می گردد

. مصرف کننده با توجه به تعداد مشتریان و فضای آشپزخانه خود می تواند، یکی از مدل های کباب پز تابشی  را انتخاب نماید.

کباب پز تابشی  در بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نام های کباب پز تابشی آسانسوری و یا کباب پز تابشی چند منظوره نیز نام برده می شود.

 

مزایا کباب پز تابشی 

۱- پخت بدون دود

۲- پخت انواع کباب، ماهی کباب، جوجه کباب، جوجه چینی، همبرگر، غذای آماده و ..

۳- وجود ظرفیت های مختلف ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سیخ و یک مدل رومیزی ۱۲ سیخ

۴- قابلیت تنظیم میز دستگاه تا هیتر تابشی برای رسیدن به پخت دلخواه

۵- پخت یک نواخت

۶- امکان جدا شدن توری (شلف) دستگاه جهت شستشو راحت و آسان

برای سفارش ساخت و خرید این دستگاه با شماره تلفن های ذیل تماس بگیرید 

درباره mahdi jamshidian

این مطالب را نیز ببینید!

خط تاپینگ و فریزر روی میز کاری با دو طبقه رف و شیشه

خط تاپینگ و فریزر روی میز کاری در بعضی رستوران ویا فست فودها ما یک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *