اجاق کته پز
برای طبخ برنج به صورت کته، تک پرس و ته چینی از این اجاق استفاده می شود که در چند سال اخیر طرفداران زیادی در رستوران ها پیدا کرده است.اجاق کته پز از جمله دستگاه هایی است که در اکثر رستوران های شمال کشور می توان مشاهده نمود.
در بیشتر موارد سفارش مشتریان اجاق کته پز ده شعله میباشد ولی با توجه به فضا و نیاز مشتری تعداد شعله ها می تواند کم یا زیاد شود. در این پست ما به ویژگی ها و ابعاد و اندازه ده شعله می پردازیم:
ابعاد دستگاه:
طول 120 سانتی متر
عرض 60 سانتی متر
ارتفاع 90 سانتی متر
این ابعاد با احتساب شعله های 20 سانتی متری است اگر شعله ها بزرگ تر باشند ابعاد دستگاه نیز تغییر خواهد کرد.
مشخصات فنی
این دستگاه دارای ده شعله 20 گرد است و دارای دو ورودی گاز در دو طرف و پایه های استیل می باشد، ورق کشی استیل در کناره ها 6 دهم و رویه 8 دهم 430 و یا 304 به سفارش مشتری می باشد.
ولوم کم و زیاد شعله از جنس نسوز و پایه های قابل ریگلاژ
چدن رویه شعله ها رنگ کوره ای
طرز تهیه ته چین ساده زعفرانی
مرحله اول:
برای تهیه ته چین ساده در قابلمه برنج را خوب بشویید و برای چند ساعت اجازه دهید خیس بخورد. مقداری آب در قابلمه بریزید تا بجوشد. مقداری نمک و یک الی دو قاشق روغن در قابلمه بریزید، برنج را اضافه کنید، روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس با آب ولرم آبکشی کنید. ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد.)
مرحله دوم:
زعفران را با مقدار کمی آب دم کنید. در ظرفی تخم مرغ، ماست چکیده و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید و بعد زعفران دم کرده را به ترکیب اضافه کنید.
مرحله سوم:
سپس برنج آبکش شده را به آن ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام برنج به مایه آغشته شود. با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. ترکیب را در قابلمه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید بریزید و با پشت قاشق یا کفگیر آن را خوب فشار دهید تا متراکم شود. دقت داشته باشید که سطح ته چین صاف و یکنواخت باشد و خوب فشرده شده باشد.
مرحله چهارم:
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانیکه صدای جلز و ولز روغن به گوش رسید و بخار برنج بلند شد، حرارت را کم کنید. اجازه دهید ته چین ساده به مدت 1 ساعت به آرامی بپزد. پس از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید. صبر کنید کمی خنک شود تا ته چین راحت تر جدا شود. سپس قابلمه را در ظرفی برگردانید و به دلخواه با کمی زرشک تفت داده شده، خلال پسته یا بادام تزیین کنید و نوش جان کنید. می توانید این ته چین زعفرانیو خوشمزه را بدون تزیین نیز سرو کنید.
نکته ها:
– پخت ته چین ساده برنج آنقدرها هم سخت نیست و با یاد گرفتن فوت و فن های پخت ته چین می توانید ته چینی فوق العاده و مجلسی داشته باشید(منبع ایران irancook)
در صورت نیاز با کارشناسان ما تماس بگیرید:
دیدگاهتان را بنویسید