دستگاه کباب ترکی سه سیخ
دستگاه کباب ترکی سه سیخ با طراحی خاص مناسب برای فست فودهای واقع در مناطق شلوغ شهری با نمای اشتها آور و زیبا به همراه بهترین کیفیت پخت و تهیه کباب ترکی پرسی ، ساندویچ کباب ترکی و دونر کباب
ابعاد دستگاه کباب ترکی سه سیخ :
عرض : 180 سانتیمتر
ارتفاع : 207 سانتیمتر
طول : 110 سانتیمتر
فروش دستگاه کباب ترکی
کیفیت پخت عالی کباب ترکی با ده عدد شعله ترک برای هر سیخ
طرز تهیه کباب ترکی
برای تهیه دونر کباب ترکی ابتدا باید گوشت را به ورقه های خیلی نازک تبدیل کنید. در حالت معمول این کار به دلیل اینکه گوشت نرم است تقریبا غیر ممکن است. برای حل این مشکل ابتدا گوشت ( مرغ یا گوشت قرمز ) را بشویید سپس داخل یک کیسه فریزر قرار دهید.
در ادامه گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا نیم منجمد شود. نکته مهم در مورد گوشت کباب ترکی این است که باید از گوشتی یکدست و لخم ( مانند راسته گوساله یا سینه مرغ ) استفاده کنید. پس از اینکه گوشت نیمه منجمد شد آنرا از فریزر خارج کنید.
حالا گوشت حالت گرفته است و به راحتی می توانید آنرا به ورقه های نازک تبدیل کنید. پس از اینکه گوشت را خرد کردید آنرا در یک کاسه جادار بریزید. در ادامه یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و به همراه سیرهای خرد شده ، روغن مایع ، آویشن ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را خوب زیر و رو کنید تا تمام قسمت های گوشت را پوشش دهند. در ادامه درب کاسه را بپوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج کنید.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و کره را در آن آب کنید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت به طور کامل سرخ شود و روغن بیندازد. در ادامه قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز باقیمانده را به صورت حلقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
تفت دادن را تا زمانی که گوشت به طور کامل بپزد و سبزیجات نرم شوند ادامه دهید. پس از اینکه کباب ترکی آماده شد آنرا به همراه خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی در نان باگت قرار دهید و با سس مایونز یا کچاپ سرو کنید.
جهت پخت کباب ترکی گوشت و مرغ
دارای رویه استیل ۵ میل نگیر
با موتور گیربکسی + شعله های تابشی یا ترک متحرک و قابل تنظیم
دستگاه کباب ترکی مبله دارای کلید موتور و موتور گیربکسی بی صدا می باشد.
دارای سه سیخ استنلس استیل با ظرفیت های مختلف
طرز تهیه دونر کباب
دستگاه کباب ترکی با شعله ترک دارای ده عدد شعله ترک برای هر سیخ می باشد که امکان قرار دادن شعله های تابشی ایرانی نیز روی این دستگاه وجود دارد.
از عمده ترین تفاوت بین شعله های کباب ترکی این است که صفحه یا بدنه شعله تابشی از سنگ بوده و شعله ترک با صفحه استیل طراحی می گردد و تفاوت دیگر شعله های کباب ترکی این است که شعله ترک ابعاد کوچیک تری دارد که عموما ارتفاع آن بلند است اما شعله تابشی پهنای بزرگ تری دارد.
انواع کباب های ترکی
تولید دستگاه کباب ترکی با ابعاد مورد دلخواه شما متناسب با فست فود شما
قیمت فر کباب ترکی
دستگاه کباب ترکی با مناسب ترین قیمت
خرید کباب ترکی پز
دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش
برای سفارش ساخت این محصول با شماره تلفن های ذیل تماس بگیرید
2 Responses