دستگاه کباب ترکی دوسیخ شعله ترک
دستگاه کباب ترکی دوسیخ شعله ترک
اگر هدف شما پخت کباب ترکی لذیذ است
اگر به کیفیت ، طعم و بو در طبخ کباب ترکی اهمیت می دهید
اگر دنبال دستگاه کباب ترکی با ضمانت نامه ، طول عمر و کیفیت بالا می باشید
اگر می خواهید گام اول راه اندازی فست فود را بلند و محکم بردارید
اگر قیمت مناسب در کنار کیفیت بالا ، شعار شما در خرید بوده و هست
اگر به طرز تهیه کباب ترکی اهمیت داده و مقصودتان رسیدن به بهترین فست فود در منطقه و حتی بهترین فست فود شهر است
بهترین انتخاب برای شما تجهیزات فست فود و دستگاه کباب ترکی شرکت تولیدکننده تجهیزات آشپزخانه آرمان خواهد بود.
دستگاه کباب ترکی 2 سیخ
دستگاه کباب ترکی با شعله ترک ، هر سیخ دارای سه عدد شعله ترک می باشد که امکان قرار دادن شعله های تابشی ایرانی نیز روی این دستگاه وجود دارد.
از عمده ترین تفاوت بین شعله های کباب ترکی این است که صفحه یا بدنه شعله تابشی از سنگ بوده و شعله ترک با صفحه استیل طراحی می گردد و تفاوت دیگر شعله های کباب ترکی این است که شعله ترک ابعاد کوچیک تری دارد که عموما ارتفاع آن بلند است اما شعله تابشی پهنای بزرگ تری دارد.
دستگاه کباب ترکی شعله ترک
جهت پخت کباب ترکی گوشت و مرغ
دارای رویه استیل ۵ میل نگیر
با موتور گیربکسی + شعله های تابشی یا ترک متحرک و قابل تنظیم
دارای دو یا سه سیخ استنلس استیل با ظرفیت های مختلف
با یک عدد ظرف مخلفات از چدن یا ورق استنلس استیل برای بالا بردن کیفیت طبخ در طرز تهیه کباب ترکی
دستگاه کباب ترکی دو سیخ ، دستگاه کباب ترکی مبله یا کابین دار نیز نامیده می شود و دلیل این نامگزاری وجود یک کابین در پایین دستگاه می باشد که مانند میز بوده و درون این میز بنا به میل و سفارش مشتری بن ماری هم می توان قرار داد تا در بنماری ها انواع مخلفات را برای ساندویچ کباب ترکی و کباب ترکی پرسی به ارمغان آوریم و در فضاهای اضافی این کابین نیز می توانید لوازم یا نان های ساندویچی را قراردهید .
دستگاه کباب ترکی ۲ سیخ مبله دارای کلید موتور و موتور گیربکسی بی صدا می باشد.
طرز تهیه کباب ترکی
طرز تهیه کباب ترکی گوشت کباب ترکی باید نازک برش زده بشه ، برای این کار بهترین راه اینه که گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله رو تو فریزر بذارید تا خوب یخ بزنه و سفت بشه. بعد به راحتی میتونید با یه کارد تیز برش های نازک بزنید.
سینه های مرغ رو به قطعات کوچک یا برشهای نازک و بلند بزنید. سینه های مرغ رو با پیاز خرد کرده، آب لیمو ترش، نمک و فلفل و روغن زیتون و زعفران یا رنگ زرد خوراکی مخلوط کنید و حداقل به مدت یه ساعت تو یخچال بذارید تا مزه دار بشن.
کباب ترکی یا دونر کباب رو که همه میشناسن. یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه. گوشت روی یه سیخ عمودی که حرارت از پشتش بهش میخوره میچرخه تا پخته بشه. بعد هم گوشت های پخته شده رویی رو با یه دستگاه یا کارد برشهای نازک میدن و با سبزیجاتی که روی صفحه ی زیری کباب پخته میشن لای نون سرو میکنن. کباب ترکی اصلش با گوشت گوسفنده ولی از گوشت گوساله و مرغ هم برای این غذا استفاده میکنن.
کباب ترکی تو شکل سنتیش غذای سالمیه ، گوشت و مقدار زیادی سبزیجات.این غذا به سبب داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است. اگه به اون مقدار زیاد سسی که کباب ترکی های بیرون استفاده میکنند رو حذف کنید یا حداقل کم کنید و سبزیجات زیاد استفاده کنید و بهترین حالتش از نون سبوس کامل هم استفاده کنید، دیگه خیالتون از بابت سالم بودن غذایی که طبخ می فرمایید راحت خواهد بود.
مواد مورد نیاز برای لذیذ تر شدن و طعم دار کردن گوشت و مرغ از این قبیل هستند : پیاز + زعفران ، نمک + فلفل تند + فلفل دلمه + قارچ + روغن زیتون + جعفری + گوجه فرنگی + هویج + پودر سیر + آویشن
سبزیجات رو باید هم در لابه لای گوشت روی سیخ قرار دهید و هم روی گریل کمی سبزیجات را کبابی نمایید فقط دقت داشته باشید که سبزیجات آبدار بماند و خشک نگردند.
کباب ترکی
از مزایای فراوان دستگاه کباب ترکی دو سیخ با شعله ترک می توان اشاره داشت به : رویه استیل ضخیم – کابین دار – ظرفیت بار هر سیخ سفارشی – دارای وان مخلفات – دارای شعله سرتاسری – ابعاد سفارشی مشتری – در ظرفیت های مختلف – بدنه استیل نگیر
طراحی و تولید لوازم فست فود و دستگاه کباب ترکی با ابعاد مورد دلخواه شما متناسب با فست فود شما
یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش