صفحه اصلی / تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان / سردخانه صنعتی با موتورهای آلمانی-تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

سردخانه صنعتی با موتورهای آلمانی-تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

سردخانه صنعتی با موتورهای آلمانی

طراحی و ساخت سردخانه های رستوران ، هتل ، تالار پذیرایی

سردخانه اتاقي با بدنه اي از عايق بهترين ساندويچ پانل با ضخامت هاي مختلف و ماشين آلات برودتي كه دماي تعريف شده اعم از :
سردخانه بالاصفر : محصولات لبني ، ميوجات ، صيفي جات
سردخانه زير صفر : گوشت ، مرغ ، ماهي ، ميگو ، بستني
تونل انجماد : فريز كردن محصولات گوشتي و پروتئني را نگهداري مي كند.

دماهاي سردخانه :
سردخانه بالا صفر از صفر درجه سانتيگراد با بالا
سردخانه زير صفر از ١- درجه سانتيگراد الي ٢٥- درجه سانتيگراد
تونل انجماد از ٣٠- درجه سانتيگراد الي ٤٥- درجه سانتيگراد
ضمنا براي محصولات مختلف و دماهاي خاص جهت محاسبات مهندسي با مشاوران شركت آرمان تماس حاصل فرمائيد.

قیمت سردخانه صنعتی

سردخانه دو مداره
سردخانه هائی که قابلیت تنظیم دما از ۵+ درجه سانتیگراد الی ۲۵- درجه سانتیگراد را داشته باشد.
این سردخانه های معمولا جهت نگهداری گوشت ، مرغ ، ماهی ، بستنی میوه جات ، صیفی جات ، سبزیجات ، پیش سردکن های کشتارگاه ها و هرگونه محصولاتی که به این دما نیاز دارند استفاده می شود.
صنایع برودتی آرمان آمادگی ساخت و اجرا هرگونه سردخانه دو مداره از تناژ یک تن الی ده هزار تن به بیشتر را با تجهیزات فریونی و تجهیزات آمونیاکی را در هر نقطه از کشور و خارج از کشور را دارد و جهت اطلاع از اطلاعات فنی و روش ساخت با ما تماس بگیرید.

سردخانه زیر صفر
سردخانه هائی که قابلیت تنظیم دما از صفر درجه سانتیگراد الی ۲۵- درجه سانتیگراد را داشته باشد.
این سردخانه های معمولا جهت نگهداری گوشت ، مرغ ، ماهی ، بستنی و هرگونه محصولاتی که به این دما نیاز دارند استفاده می شود و جهت اطلاع از اطلاعات فنی و روش ساخت با ما تماس بگیرید.

دماي سرد خانه ها Cold Room temperatures
سرد خانه فضایی است که در آن یک یا چند نوع محصول یا مواد غذایی که طبق یک دمای خاص تعیین شده است نگهداری می شود.
سرد خانه ها از نوع دما به چند دسته تقسیم می شوند :
سرد خانه بالای صفر : دمای سرد خانه از ۴+ تا ۱+ درجه سانتی گراد می باشد.
سرد خانه زیر صفر : دمای سرد خانه از ۱۸- تا ۲۰- درجه سانتی گراد می باشد.
سرد خانه های زیر صفر نگهداری بستنی : دمای سرد خانه ۲۵- درجه سانتی گراد می باشد.
سرد خانه بالای صفر تونل ماست که دمای آن ۱+ درجه سانتی گراد می باشد.
تونل انجماد ۴۰- درجه سانتيگراد مي باشد.

سردخانه صنعتی

انواع سردخانه
رئیس اتحادیه صنف انبارداران و سردخانه‌های تهران درمورد انواع سردخانه‌ها و قابلیت های آنها گفتند : در حال حاضر دو نوع سردخانه در کشور داریم. یکی سردخانه های بالای صفر درجه و دیگری زیر صفر درجه است. سردخانه‌های بالای صفر درجه برای نگهداری میوه، سبزی، گل و خشکبار به کار برده می‌شوند و در سردخانه‌های زیرصفر درجه نیز مواد پروتئینی از جمله گوشت مرغ، ماهی و خرما نگهداری می شود.

سردخانه ، ساخت سردخانه صنعتی زیر صفر و بالای صفر
سردخانه صنعتی مجموعه ساختمان و تأسیساتی است که در آن ، شرایط لازم برای نگهداری محصولات کشاورزی ، مواد غذایی و دیگر مواد یا کالاهای فاسدشدنی از نظر دما ، رطوبت نسبی به طور مصنوعی تأمین می شود.
ساخت سردخانه صنعتی زیر صفر و بالای صفر می‌تواند دارای سالن‌های یک مداره یکی از دو حالت بالای صفر یا زیر صفر و دو مداره هر دو حالت بالای صفر و زیر صفر باشد.
سردخانه های تولیدی این شرکت با توجه به نیاز با مبردهای آمونیاک و فریون و کاربری زیر صفر و بالای صفر و یا دومنظوره به صورت ثابت و متحرک طراحی و ساخته می شوند.

ساخت سردخانه بالای صفر
سردخانه بالای صفر را سردخانه های کوتاه مدت یا بلند مدت نیز مینامند.
دمای نگهداری سردخانه بالای صفر از ۱+ الی ۴+ درجه سانتیگراد می باشد.
در سردخانه بالای صفر درجه برای نگهداری کوتاه مدت محصول تا دمایی بالاتر از نقطه اتجمادش سرد و نگهداری می شود.
سردخانه های کوتاه مدت معمولا با وارد نمودن تدریجی محصول و تعویض سریع آن همراه است و بر اساس نوع محصول زمان نگهداری ، از یکی دو روز تا یک هفته یا بیشتر تغییر میکند ولی به ندرت از ۱۵ روز تجاوز می کند.
ساخت سردخانه نگهداری بلند مدت در انباره های تجاری سردخانه های عمومی انجام می شود.
در این مورد نیز زمان نگهداری محصول به نوع و شرایط ورودی محصول بستگی دارد.
محصولات قابل نگهداری در سردخانه بالای صفر شامل :
سبزیجات ، میوه ، صیفی جات ، مواد لبنی ، گل و گیاه ، دارو و … می باشد.

ساخت سردخانه زیر صفر
سردخانه زیر صفر را سردخانه انجماد می نامند.
در سردخانه زیر صفر، محصول منجمد و در دمای ما بین ۱۲- تا ۲۳- درجه سانتیگراد نگهداری می شود ، سردخانه زیر صفر با دمای ۱۸ بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
محصولات قابل نگهداری در سردخانه زیر صفر شامل :
گوشت منجمد ، مرغ منجمد ، ماهی منجمد ، سبزیجات منجمد ، صیفی جات منجمد و … می باشد.

ساخت سردخانه دو مداره
سردخانه دو مداره ، سردخانه ایست که قابلیت عملکرد هر دو حالت سردخانه زیر صفر و سردخانه بالای صفر را داراست.
در سردخانه دومداره باید توجه داشت بایستی پس از تخلیه سردخانه بالای صفر یا زیر صفر در یکی از این حالات و تغییر به حالت دیگر بالای صفر یا زیر صفر ، اتاق سردخانه را با مواد نانو ضدعفونی و شستشو کرد که پس از بارگیری مجدد باعث بو گرفتن محصول جدید نشود.
نگهداری محصولات مختلف در شرایط بهینه ، نیاز به سردخانه های مجزایی دارد که از نظر اقتصادی امکان پذیر نیست.

انبار نگهداری سرد خانه در ایران
انبار نگهداری سرد خانه در ایران بطور کلی و جامع به دو دسته تقسیم می شوند :
۱٫ سرد خانه با مبرد آمونیاک
۲٫ سردخانه با مبرد فریون

موارد کاربرد
۱٫ سردخانه : نگهداری مواد غذایی شامل : میوه ، گوشت ، مرغ ، ماهی ، لبنیات ، بستنی ، مواد دارویی ، شکلات
۲٫ تونل انجماد : جهت فریزر و منجمد کردن ، مرغ ، ماهی ، بستنی ، شکلات و سبزیجات
۳٫ یخسازی : جهت مصرف غذایی ، کارگاه ساختمانی سرد کن بتن
۴٫ آبسرد کن صنعتی آیس بانک : جهت سرد کردن مدار کارخانجات لبنیات ، نوشابه سازی ، دارو سازی ، کارگاه های ساختمانی جهت سرد کردن بتن
۵٫ چیلر : تهویه مطبوع ، کارخانجات دارو سازی

تاريخچه سردخانه در جهان و ايران The history of refrigeration equipment in the world and Iran
دما نقش مهمي در حفظ كيفيت فراورده هاي غذايي دارد ، كاهش دما ، سرعت واكنش هايي را كه به افت كيفيت مي انجامد كند مي كند. به طور كلي اعتقاد براين است كه به ازاي هر ۱۰ درجه سانتي گراد كاهش دما ، سرعت واكنش به نصف كاهش مي يابد.
در زمان هاي قديم براي دست يابي به دماي پايين از يخ استفاده مي شد . به اين منظور يخ در محفظه بسته اي كه مواد غذايي در آن قرار داشت ، ذوب مي گرديد . يخ در هنگام ذوب به گرماي نهان ۳۳۳kj/kg نياز دارد تا ازحالت جامد به مايع تبديل شود اين گرما از محصولي كه دركنار يخ درون محفظه عايق شده قراردارد گرفته مي شود.
امروزه فرايند سرمايشي به كمك دستگاه برودتي مكانيكي انجام مي شود . دستگاه هاي برودتي ، گرما را از محفظه سرمايش به محلي كه به راحتي بتواند دفع شود ، منتقل مي كنند. انتقال حرارت توسط يك ماده سرمازا كه مانند آب از مايع به بخار تغيير حالت مي دهد ، انجام مي شود . ماده سرمازا برخلاف آب نقطه جوش خيلي پاييني دارد .به عنوان مثال ، آمونياك ، ماده سرمازايي كه عمدتا در واحدهاي صنعتي استفاده مي شود ، نقطه جوش منهاي ۳/۳۳ درجه سانتي گراد دارد كه در مقايسه با نقطه جوش آب در فشار يك اتمسفر( ۱۰۰ درجه سانتي گراد ) خيلي پايين تر است . آمونياك نيز همانند آب ، براي اينكه در نقطه جوش خود از مايع به گاز تغيير حالت دهد ، به گرماي نهان احتياج دارد . نقطه جوش يك ماده سرمازا با تغيير فشار ، تغيير مي كند. از اين رو براي افزايش نقطه جوش آمونياك به صفر درجه سانتي گراد ، بايد فشار آن به ۴۳/۴۳۰ كيلو پاسكال( kpa ) افزايش داده شود.

تاريخچه سردخانه در جهان و ايران
تقويم سردخانه هاي غير مكانيكي و كشف كاربرد و ذخيره سازي سرما ، به دوراني برمي گردد كه از يخ هاي كوهستان ، استخرها و درياچه ها استفاده مي شده است ، دوراني كه درآن یخ با سردكردن تبخيري Evaporative و تشعشعي Radiation در شبهاي بدون ابر و صاف توليد مي شده است.
در تكميل كاربرد يخ كوهستان ها ، استخرها و درياچه ها ، در هواي گرم از محلولهايي كه مخلوطي از نمك و آب بودند استفاده مي شد.
در اواخر قرن هجدهم ، ۱۰ تا ۱۵ مخلوط كه دما را كاهش مي دادند شناخته شدند . بعضي از مخلوط ها مانند : كلريد كلسيم Calcium Chloride و برف كه دما را تا منهاي ۸/۳۲ درجه سانتي گراد كاهش مي دادند ، براي استفاده هاي تجاري معرفي شدند . در اين دوران در بريتانياي كبيردستگاه هايي كه از مواد شيميايي براي انجماد استفاده مي كردند . جهت توليد دماهاي پايين معرفي شدند ، اما در همين دوران توليد يخ مكانيكي Mechanical Ice Making روش شيميايي توليد يخ را از گردونه رقابت خارج ساخت و توليد شيميايي يخ فقط براي فرايندهاي غير پيوسته Batch Processes مانند بستني كه براي انجماد آن از نمك و يخ استفاده مي شد ، كاربرد پيدا كرد.
در سال ۱۷۴۸ ميلادي ، ويليام كولن William Cullen از دانشگاه گلاسگو Glassgo در اسكاتلند اولين يخ دست ساز بشر را با تبخير اتر Ether در خلا نسبي نمايش داد . در سال ۱۸۰۵ ميلادي ، اوليور اوانس Oliver Evan از فيلادلفيا طرح چرخه بسته يخچال كمپرسوري Compression Refrigeration را پيشنهادداد.
احداث اولين سردخانه در ايران به حدود سال ۱۲۹۰ هجري شمسي نسبت داده مي شود كه توسط روسها در شمال ايران براي بهره برداري از شيلات شمال تاسيس گرديد.

برای خرید و یا سفارش این محصول با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید

تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

درباره admin1

این مطالب را نیز ببینید!

جوجه گردان ۱۲ سیخ تجهیزات فست فود آرمان

جوجه گردان ۱۲ سیخ تجهیزات فست فود آرمان   دستگاه مرغ بریان ۱۲ سیخ می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *