صفحه اصلی / تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان / دیگ دوجداره پخت برنج و خورشت

دیگ دوجداره پخت برنج و خورشت

دیگ پخت دیگ پخت برنج دیگ پخت دو جداره دیگ پخت صنعتی دیگ پخت برنج صنعتی ديگ پخت استيل دیگ پخت دو جداره دیگ ۲ جداره
تجهيزات آشپزخانه صنعتي تجهیزات پخت قیمت مخزن استیل

دیگ دو جداره پخت برنج وخورشت
دیگ ۲ جداره پخت برنج دیگ استیل دیگ پخت برنج خورشت پز دیگ دو جداره دم کردن پلو و چلو دیگ پخت برنج برقی دیگ استیل صنعتی ديگ بخار دو جداره حليم
قیمت خرید دیگ دو جداره پخت برنج فروش دیگ دو جداره پخت خورشت

دیگ دوجداره پخت برنج و خورشت
دیگ پخت برنج و خورشت دیگ پخت برنج مکعبی شکل سه جداره دارای شیر تخلیه
توانایی پخت انواع خورش حلیم آش سوپ
کاهش مصرف انرژی سیستم تهویه به دلیل عایق بندی مناسب
و عدم انتقال گرما به محیط
دارای پاتیل سه جداره با آب و انتقال حرارت غیر مستقیم به  دیواره داخلی پاتیل به طور یکنواخت کنترل حداکثر دمای ۱۲۰ درجه بدنه داخلی دیگ در طول پخت که در نهایت باعث حفظ ریز مغذی ها و ویتامین های موجود در غذا در فرایند پخت خواهد شد.
در روش غیر صنعتی حرارت تولیدی در شعله مستقیم حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه بوده که باعث از بین رفتن املاح و ویتامین ها و ریز مغذی های غذا خواهند شد.
ساخت بدنه داخلی و خارجی تماما ازاستیل نگیر با گرید صنایع غذایی
در روش صنعتی دیگ خورشت به دلیل دارا بودن حرارت مناسب و یکنواختی در تمام سطوح و ایجاد یک جریان پایدار در تمامی سطح دیگ خورشت و به دلیل فرم جداره داخلی دیگ مواد موجود دارای تحرک بوده و دائما در حال جابجایی مواد شده و با توجه به دمای ۱۲۰ درجه امکان ته گرفتن و سوختن غذا وجود نخواهد داشت و نیز موجب حفظ مواد غذایی و ریز مغذی ها خواهد شد.

دیگ دوجداره پخت برنج و خورشت
کاهش ۷۰ درصدی نیروی انسانی فرآیند با یک نفر نیروی انسانی قابل اجرا می باشد.
بر خلاف دیگ های غیر صنعتی و سنتی ، که به بیش از ۳ نیروی انسانی نیاز خواهند داشت.
پخت یکنواخت خورشت در تمامی سطح دیگ و کاهش آلودگی و انتقال باکتری های موجود در محیط فرآیند پخت در یک مرحله و در زمانبندی مشخص انجام خواهد گرفت
کاهش زمان پخت هنگام بسته بودن درب و کلیپس ها فرآیند پخت سریعتر انجام می گیرد در نتیجه در زمان خیلی کوتاهتری انجام می گردد.
عدم انتقال گرما به محیط با توجه به عایق بندی مناسب محصول
افزایش بهره وری با توجه به مکانیزه شدن فرآیند
کاهش مصرف گاز به یک سوم مصرف روش های سنتی و کاهش مصرف برق مصرفی
کاهش هزینه نهایی در پخت خورشت با توجه به کاهش مصرف انرژی و نیروی انسانی
پخت خورش در مدت زمان کوتاه
بهداشت در پخت به جهت فرآیند پخت اتوماتیک
سلامت غذایی با توجه به حفظ ریز مغذی ها و همچنین افزایش بهداشت غذایی
به دلیل انجام فرآیند پخت خورشت در یک مرحله بدون باز کردن درب دیگ در چند مرحله.

در صورت نیاز با کارشناسان ما در شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان تماس بگیرید:

درباره admin1

این مطالب را نیز ببینید!

دستگاه ذرت مکزیکی تمام استیل

دستگاه ذرت مکزیکی تمام استیل با فرارسیدن پاییز و سرد شدن هوا استقبال مردم از …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *