خط تهیه کباب ترکی

خط تولید کباب ترکی

 

دستگاه کباب ترکی

خط تولید کباب ترکی متشکل از فریزر با رویه میز کار ، فر نیم تنه با بن ماری گرم و کباب ترکی رومیزی به همراه میزکار

 

از خط تولید کباب ترکی بیشتر برای فست فودهایی استفاده میشود که فضای لازم را داشته باشند

البته فریزر معمولا با فاصله از تجهیزات پخت قرار دارد

در این خط از فریزر برای نگهداری سیخ کباب ترکی و از

فر نیم تنه برای تفت دادن گوشت و مخلفات و همچنین نگهداری مخلفات در بن ماری گرم

ودر نهایت برای پخت کباب از دستگاه های رومیزی استفاده میشود

دستگاه کباب ترکی

این دستگاه برای پخت 30تا 60 کیلو گوشت کباب ترکی مناسب است

و دارای 6شعله ترک که هر کدام به صورت مجزا روشن میشود

فرگریل نیم تنه با بن ماری گرم

پس از برش های آشپز روی گوشت

گوشت روی صفحه چدنی قرار می گیرد و از داخل بن ماری گرم

مخلفات را با گوشت میکس و تفت می دهیم

فریزر رویه میز کار

در نهایت برای ساندویچ زدن از روی فریزر به عنوان میزکار استفاده میشود

مشخصات فنی دستگاه های فوق را در پست های قبلی عنوان کردیم

و حالا مختصرا به آن می پردازیم

ورق استفاده شده در تجهیزات فوق 8 دهم 430 یا 304 میباشد

شعله ها طرح ترک

موتور فریزر سکاپ و یا دانفوس

طرز تهیه کباب ترکی

برای تهیه دونر کباب ترکی ابتدا باید گوشت را به ورقه های خیلی نازک تبدیل کنید. در حالت معمول این کار به دلیل اینکه گوشت نرم است تقریبا غیر ممکن است. برای حل این مشکل ابتدا گوشت ( مرغ یا گوشت قرمز ) را بشویید سپس داخل یک کیسه فریزر قرار دهید.

در ادامه گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا نیم منجمد شود. نکته مهم در مورد گوشت کباب ترکی این است که باید از گوشتی یکدست و لخم ( مانند راسته گوساله یا سینه مرغ ) استفاده کنید. پس از اینکه گوشت نیمه منجمد شد آنرا از فریزر خارج کنید.

حالا گوشت حالت گرفته است و به راحتی می توانید آنرا به ورقه های نازک تبدیل کنید. پس از اینکه گوشت را خرد کردید آنرا در یک کاسه جادار بریزید. در ادامه یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و به همراه سیرهای خرد شده ، روغن مایع ، آویشن ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

مواد را خوب زیر و رو کنید تا تمام قسمت های گوشت را پوشش دهند. در ادامه درب کاسه را بپوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج کنید.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و کره را در آن آب کنید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت به طور کامل سرخ شود و روغن بیندازد. در ادامه قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز باقیمانده را به صورت حلقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید.

تفت دادن را تا زمانی که گوشت به طور کامل بپزد و سبزیجات نرم شوند ادامه دهید. پس از اینکه کباب ترکی آماده شد آنرا به همراه خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی در نان باگت قرار دهید و با سس مایونز یا کچاپ سرو کنید.

تمام دستگاه های خط تولید کباب نرکی با یکسال گارانتی

برای سفارش خط تهیه کباب ترکی با کارشناسان ما در شرکت آرمان تماس بگیرید:

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

36 Responses