تهیه تجهیزات رستوران
همیشه در زمان تهیه تجهیزات رستوران صنعتی، سرمایه گذار یا مدیر رستوران با توجه به بودجه کلی تصمیم میگیرد که تا چه میزان برای خرید تجهیزات مربوطه بودجه در اختیار خواهد داشت و با درنظر گرفتن بودجه و مشورت با آشپز و یا راه انداز مجموعه از وسایل مورد نیاز آشپزخانه رستوران یک لیست تهیه و پس از آن با مراجعه به شرکت های تامین و تجهیز کننده و دریافت پیش فاکتور ، طرح و … برای همکاری و عقد قرارداد با یکی از تامین کنندگان با توجه به قیمت و کیفیت ارائه شده اقدام خواهد نمود.
این روند کلی تقریبا در تمام این سالها در بیشتر موارد مشترک بوده ولی امروز با توجه به قیمت بسیار بالای استیل و ابزار و یراق و … در نتیجه بالا رفتن قیمت تمام شده و محدودیت در بودجه مشتریان برای خرید وسایل رستوران ، فرصت خوبی که برای تجهیز یک رستوران با وسایل با کیفیت و با بازدهی مناسب وجود داشته تبدیل به یک تهدید نیز شده و اگر برای تجهیز رستوران با یک مجموعه حرفه ای و خوشنام طرف قرارداد نباشید ممکن است وسایل خریداری شده کیفیت و بازدهی لازم را نداشته و در نتیجه کیفیت پخت و خدمات و غذایی که به مشتریان رستوران ارائه میدهد به هیچ عنوان در حد آنچیزی که از یک رستوران موفق انتظار می رود نباشد.
برای خرید تجهیزاتی که کیفیت و قیمت مناسبی دارند چه باید کرد؟؟
ابتدا باید قیمت تجهیزات رستوران را بررسی کنیم زیرا قیمت جذابترین بخش یک خرید است و قیمت پایین یک کالا می تواند خریدار را مجاب کند که با توجه به محدودیت بودجه از کالای ارزان تراستفاده نماید.
قیمت تجهیزات رستوران
برچسب قیمت روی یک کالا اولین چیزی است که چشم مشتری را به سمت خود جذب میکند.
حتما اگر قیمت خیلی با مدل های مشابه متفاوت باشد می توانید آن کالا را یکی از گزینه های جدی خرید خود قرار دهید. اما با توجه به کیفیتی که شما از یک کالا انتظار دارید آن کالای ارزان پاسخگوی شما به لحاظ کیفی خواهد بود؟
پاسخ در بیشتر موارد خیر است ، کالایی که با بیشتر کالاهای مشابه اختلاف فاحشی دارد قطعا از لحاظ کیفی در سطح بسیار پایین تری از موارد مشابه خود قرار دارد.
شاید پرسش شما این باشد که پس رقابت در بیزینس چه می شود؟ یعنی وقتی عرضه کننده به تعداد زیاد در بازار وجود دارد پس انحصار برای شرکت یا مجموعه خاصی وجود نداشته و بدین صورت کیفیت و قیمت ارائه شده مناسب به دلیل رقابت فشرده به بهترین شکل خود برای یک خریدار وجود خواهد داشت.
آری این موضوع می تواند یکی از دلایل عرضه کالا با قیمت مناسب توسط عرضه کنندگان کالا در یک بازار آزاد باشد و اصلا تفاوتی که در عرضه کالاهای با کیفیت وجود دارد دو دلیل عمده داشته که یکی خرید عمده و حجیم مواد اولیه به قیمت مناسب و دومی فروش در تیراژ بالا با سود کمتر و تعداد کالای بیشتر است. فروش در تعداد بیشتر و همچنین خرید مواد اولیه با حجم بالا و قیمت مناسب به تولید کننده اجازه می دهد تا حد امکان قیمت کالای خود را کاهش داده و بدین ترتیب رقابت سالم در عرضه کالا می تواند به نفع خریدار کالا شده و تا حد زیادی وسیله مورد نیاز خود را به قیمت پایین تری تهیه نمایند .
ازکنار قیمت بسیار بالا و بسیار پایین به راحتی عبور نکنید و اگر به دنبال گزینه مناسب برای خرید تجهیزات رستوران خود می باشید ، وقت بیشتری گذاشته و به چند شرکت و مجموعه بروید تا با کسب اطلاعات بیشتر در این مورد بهترین تصمیم را برای تهیه تجهیزات رستوران خود بگیرید.
محصولات با کیفیت را از ما بخواهید ، برای خرید تجهیزات رستوران صنعتی با شماره های زیر تماس بگیرید
دیدگاهتان را بنویسید