تجهیزات سلف سرویس

مدل ارائه غذا در هر رستوران می تواند متفاوت باشد و همین تفاوت می تواند برای مشتریان جذابیت ایجاد کند ،  یکی از این مدل های جذاب، ارائه غذا با تجهیزات خط سلف سرویس است که طرافداران زیادی به خود اختصاص داده است.
رستوران های موفق زیادی را می توان مثال زد که  می توان گفت دلیل اصلی موفقیت آنها استفاده از خط سلف سرویس بوده است.

خط سلف سرویس
استفاده از خط سلف سرویس در هتل ها مرسوم است و هتل ها به خصوص در وعده صبحانه از این مدل برای ارائه انواع غذاهای منوی اول صبح استفاده می کنند.
البته در زمان سرو شام یا ناهار نیز سالاد بار و بعضی غذا ها در منوی سلف سرویس قرار می گیرد.

البته در فست فود و ساندویچ و برگر نیز نوعی خط سلف داریم.
خط سلف مورد استفاده در فست فود ها را با نام خط فست فود می شناسیم و یکی از پر طرفدار ترین آنها خط سلف سرویس فلافل است .
در ادامه و پس از خط سلف سرویس رستوران به خط فست فود نیز می پردازیم.

کیفیت خط سلف سرویس

کیفیت خط سلف سرویس

استفاده از سلف سرویس در رستوران کارخانه ها ، شرکتها و ارگانهای خصوصی و دولتی بیشتر بوده و  خیلی از ارگانها و کارخانجات ترجیح میدهند غذای پرسنل را با روش سلف سرویس ارائه دهند.

در نتیجه تجهیزات سلف سرویس را در بیشتر کارخانجات، شرکتها و هتل ها و در بعضی از رستوران ها مشاهده می کنیم.
به همین دلیل کیفیت این تجهیزات اهمیت زیادی پیدا می کند چون هزینه بالایی صرف خرید این تجهیزات شده و خریدار با توجه به بودجه ای که صرف خرید تجهیزات سلف سرویس می کند توقع کیفیت و ماندگاری بالا را از تجهیزات خط سلف خود خواهد داشت .

کیفیت به انتخاب خریدار

یک خط سلف را با کیفیت های مختلف می توان ارائه داد که البته انتخاب متریال به عهده خریدار است
فروشنده خط سلف نیز باید تمام گزینه ها را برای ایشان به خوبی تشریح نموده و  تمام موارد که نیاز به مشاوره تخصصی داشته را بیان کند، تا در نهایت بهترین طراحی و انتخاب را با توجه به بودجه و سلیقه خریدار ارائه نماید.

تجهیزات خط سلف سرویس

تجهیزات خط سلف سرویس

یک خط سلف سرویس با اجزاء زیر ساخته و طراحی می شود :
1- کانتر گرم
2- کانتر سرد ( سالاد بار )
3- کانتر ساده
4- کانتر قاشق چنگال
5- کانتر صندوقدار
کانتر گرم : این کانتر دارای یک لگن بزرگ که داخل آن تا چند سانتی متر آب پر شده است .
به وسیله المنت برقی و یا شعله گازی آب به بخار تبدیل می شود و غدای داخل بنماری هارا گرم نموده و تا چند ساعت نیز گرم می ماند .
زمان مفید نگهداری غذا در کانتر گرم 2 تا 4 ساعت است .
بیشتر از زمان مذکور ممکن است برای کیفیت و سلامت غذای داخل کانتر مناسب نباشد.
کانتر گرم معمولا از 2 لگن به طول 100 سانتی متر تا 5 لگن به طول  190 سانتی متر قابل ارائه می باشد .

کانتر سرد : این کانتر دارای یک لگن در بالا با ابعاد طول 66 تا 165 سانتی متر که از 2 تا 5 بن ماری روی آن قرار می گیرد .
در زیر لگن لوله کشی یخچال بالای صفر قرار داده شده که با تولید سرما در زیر بن ماری مواد غذایی داخل آن را سرد نگه می دارد ، در پایین کانتر یک فضای انباری یخچال قرار دارد که برای دپو و نگهداری نوشابه ، دوغ و … مناسب می باشد.

کانتر های کاربردی

کانتر ساده : معمولا از رویه کانتر به عنوان میز کار و از فضای پایین آن به عنوان کابینت برای نگهداری ظروف ، نان و … استفاده می شود و در ابعاد مختلف قابل طراحی و ساخت می باشد .

کانتر قاشق و چنگال : این کانتر در انتهای خط سلف قرار می گیرد و دارای یک یا دو محفظه چند خانه برای نگهداری قاشق چنگال می باشد.

کانتر صندوقدار : این کانتر معمولا در رستوران های سلف سرویس استفاده می شود و در بیشتر موارد در ابتدای خط سلف قرار گرفته و فاکتور خرید مشتریان توسط صندوقدار پشت این کانتر صادر می شود.

قیمت خط سلف سرویس

قیمت خط سلف سرویس

قیمت سلف سرویس به متریال استفاده شده و همچنین به اندازه و تعداد تجهیزات استفاده شده بستگی دارد.
البته در مواردی مشتری درخواست رویه ام دی اف یا کورین برای خط سلف سفارشی خود داشته که این آپشن نیز در قیمت تمام شده موثر است.

خط سلف سرویس فست فود

خط فست فودی در بیشتر موارد از تجهیزات زیر تشکیل می شود :
1- اجاق گریل ترکیبی
2- تاپینگ ( سالاد بار )
3- کانتر ساده
4- کانتر صندوق

تجهیزات خط سلف سرویس فست فود
مورد 3 و 4 همانند خط سلف رستوران است و تفاوتی ندارد اما تفاوت خط فست فود و خط سلف رستورانی در موارد 1 و 2 می باشد.
در خط فست فود اجاق گریل ترکیبی یا فر فلافل با رف و شیشه در ابتدای خط پخت قرار میگیرد.

نکته : توجه داشته باشید هود بالای فر فلافل یا گریل ترکیبی از بالای سقف با زنجیر نصب می شود .

در هنگام طراحی خط فست فود باید این نکته را در نظر داشته باشید.

در ادامه تاپینگ سرد که با توجه به اندازه ظول تاپینگ بین 6 تا 10 بن ماری 1/3 سبزیجات ، سالاد ، خیارشور و … روی آن قرار می گیرد.
تفاوت کانتر سرد با تاپینگ در اندازه بنماری مورد استفاده است .

در تاپینگ از بنماری 1/3 و در کانتر سرد از بن ماری 1/1 استفاده می شود .

در هردو مورد امکان استفاده از بنماری 1/2 وجود دارد .

تجهیزات خط سلف سرویس فلافل

اگر قصد خرید تجهیزات خط سلف سرویس را دارید، با مشاوران خود در شرکت آرمان تماس بگیریدتا با توجه به  ابعاد و اندازه و متریال تجهیزات با در نظر گرفتن بودجه شما بهترین انتخاب را از نظر قیمت و کیفیت به شما ارائه نمایند.

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

۰۹۳۹۹۱۵۰۵۰۱

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *