دیگ دو جداره پخت برنج
دیگ پخت صنعتی ۳جداره مکعبی تمام استیل جوشی به ظرفیت ۳۰۰لیتر
۱. ظرفیت پخت برنج حداکثر ۳۵کیلوگرم
۲. جداره کناری محفظه پخت از ورق استنلس استیل ۳۰۴ نگیر به ضخامت ۲ میلیمتر
۳. کف محفظه پخت از ورق استنلس استیل ۳۰۴ نگیر به ضخامت ۴ میلیمتر
۴. قسمت آتش خانه از ورق استنلس استیل ۴۳۰ به ضخامت ۱/۵ میلیمتر
۵. روکش خارجی دستگاه از ورق استنلس استیل خشدار ۴۳۰ به ضخامت ۰/۸ میلیمتر
۶. دارای ۲ درب ۲جداره به صورت عدسی و محدب و مجهز به سوپاپ اطمینان و لولای مناسب جهت حفظ وزن درب و سهولت باز و بسته کردن درب با استفاده از فنر خواهد بود.
۷. دارای سبد مشبک از جنس استیل نگیر در داخل دیگ جهت جلوگیری از تشکیل ته دیگ و سهولت در آبکشی برنج
۸. دارای شیر تمام استیل به قطر ۲/۵ اینچ جهت تخلیه و آبکشی برنج
۹. با قابلیت جدا شدن مخزن اصلی از قسمت شاسی و آتش خانه
۱۰. جاسازی کلیه اتصالات گازی در داخل کاور مخصوص در دیگ
۱۱. دارای عایق حرارتی پشم سنگ و عایق هوا جهت جلوگیری از پرت حرارتی و کاهش دما در محیط و داغ نشدن بدنه دیگ
۱۲. استفاده از یک دودکش ساخته شده از ورق استیل
مشخصات فنی دیگ دو جداره پخت برنج :
صرفه جویی در مصرف برنج به میزان ۱۰ درصد طبخ بدون ته دیگ
کاهش مصرف سوخت تا ۲۰ درصد
صرفه جویی در مصرف روغن به میزان ۶۵ درصد طبخ بدون روغن
کاهش در زمان طبخ تا ۶۵ درصد
کاهش انتشار حرارت و دما در محیط کار
کاملا بهداشتی ، مقاوم و جدید
دیگ چلوپز سه جداره استیل
دیگ ۳۰۰ لیتری چلوپز شامل مزیت های :
افزایش ظرفیت دیگ پخت برنج به میزان ۵۰ درصد پخت ۴۰ کیلو برنج ایرانی و ۵۵ کیلو برنجی خارجی
کاهش مصرف گاز به میزان ۸۰ درصد به توجه به استفاده از سیستم مدرن شعله ها و راندمان بالای آن در انتقال کامل حرارت به پاتیل
کاهش ۷۰ درصدی انتقال حرارت به محیط با استفاده از عایق کاری قوی و طراحی سیستم آتشخانه برای جلوگیری از پرت انرژی
کاهش مصرف برق به میزان ۷۰ درصد برای سیستم هود و تهویه آشپزخانه به دلیل حرارت تولیدی بسیار کم تر محیط ، حفظ ریز مغذی ها در غذا به دلیل انجام فرآیند پخت با حرارت کنترل شده و بخار تحت فشار ، کاهش ۷۰ درصدی نیروی انسانی درفرآیند پخت با یک نفر نیروی انسانی قابل اجرا می باشد.
دیگ دو جداره پخت برنج ، بر خلاف دیگ های غیر صنعتی و سنتی که به بیش از ۳ نیروی انسانی نیاز خواهند داشت.
کاهش ۹۰ درصدی میزان مصرف روغن در تهیه چلو
دارای نشان استاندارد ملی ایران به شماره ۳-۲-۱۷۶۶۴۶
کاهش پرت مواد حذف ته دیگ از فرآیند پخت برنج ، بر خلاف دیگ های غیر صنعتی که حدود ۸ درصد از برنج در فرآیند پخت تبدیل به ته دیگ می شوند.
کاهش آلودگی و انتقال باکتری های موجود در محیط به دلیل عدم نیاز به انتقال مواد و جابجایی برنج آبکشی شده در چندین مرحله، تمام این فرآیند در یک مرحله پخت انجام خواهد گرفت.
کاهش زمان پخت با توجه به حذف عملیات آبکشی و جابجایی مواد در فرایند پخت.
کاهش هزینه نهایی با توجه به کاهش مصرف انرژی و نیروی انسانی
سلامت غذایی با توجه به عدم استفاده از روغن و همچنین افزایش بهداشت غذایی با توجه به عدم جابجایی و انتقال برنج در حین و آینده پخت
با توجه به ویژگی های فوق ، برنج پخت شده با این محصول با کیفیت بالاتر از نظر بهداشت و سلامت تغذیه و همچنین کاهش چشمگیر هزینه هر پرس از طریق کاهش زمان پخت ، مصرف انرژی ،مواد مصرفی و نیروی انسانی، خواهد بود ، بنابراین بازدهی و راندمان فرآیند در مقایسه با روش های سنتی و غیرصنعتی بسیار افزایش خواهد داشت.
دیگ صنعتی چلوپز ۳۰۰ لیتری:
دیگ پلو پز صنعتی ۳۰۰ لیتری برای ظرفیت ۳۵۰ تا ۴۵۰ نفر تولید شده است.
دیگ های صنعتی این شرکت از ۳ جداره درست شده اند.
جنس دیگ های صنعتی از استیل ۳۰۴ و استیل ۳۱۶ می باشد که نگیر هستند و ضخامت استیل دیگ های صنعتی ۲/۵ میلیمتر است که در برابر حرارت و گرما مقام می باشند.
دهانه خروجی دیگ های صنعتی ۳۵۰ لیتری ۷۶ میلیمتر است که در صورت درخواست مشتری می توانیم دهانه دیگ های استیل را تا ۱۰۱ میلیمتر نیز بزرگ کنیم.
دیگ پخت صنعتی تولید شده بر روی پایه ای از جنس پروفیل قرار می گیرند که هم بسیار مقاوم و هم کار را برای کاربر بسیار راحت می کند.
دیگ چلوپز صنعتی اصولا پایه گازسوز هستند که در صورت در خواست مشتری می توان دیگ های پلوپز روغنی و دیگ پلوپز صنعتی برقی تولید کرد.
دیگ چلوپز صنعتی گازی و دیگ چلوپز صنعتی برقی و دیگ چلوپز صنعتی روغنی نیز موجود می باشد.
درصورت نیاز با کارشناسان ما در شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان تماس بگیرید:
دیدگاهتان را بنویسید