در این نوشته می خواهیم در مورد راه اندازی ساندویچی ، مقدمات و مراحل و مزایا و معایب این کار برای کسانی که تصمیم به انجام این کار دارند سخن بگوییم.
برای تجهیز و تاسیس یک ساندویچی ابتدا دانستن یک سری موضوعات بسیار مهم می باشد که در این نوشته این موارد را مقدمات این کار میگوییم.
در طی زمان انجام مراحل نیز باید چند مرحله را مد نظر قرار دهیم که اگر با این مراحل ساندویچی را تاسیس کنیم نتیجه بهتری خواهیم گرفت.
درانتها به مزایا و معایب این پیشه می پردازیم.
مقدمات راه اندازی
مقدمات راه اندازی یک ساندویچی را می توانیم در سه عنوان زیر خلاصه کنیم:
1-علاقه و اشتیاق
2-استعداد در آشپزی
3-داشتن سرمایه لازم برای انجام این کار
سرمایه گذاری در هر شغلی نیاز به انگیزه و اشتیاق و در عین حال علاقه دارد اگر می خواهید کاری را انجام دهید که تجربه ای در آن ندارید بهتر است با احتیاط بیشتری عمل کنید و همه جوانب کار را بسنجید و اگر تجربه کافی دارید به سومین عنوان یعنی دارا بودن سرمایه کافی بیشتر دقت کنید.
استعداد در آشپزی حتی اگر قرار نیست خودتان آشپزی کنید هم خیلی مهم است زیرا شما باید در کار خود یک کارشناس خبره باشید و این موضوع در ارائه غذای خوشمزه و با کیفیت نقش مهمی دارد.
داشتن سرمایه کافی برای این کار به اندازه موارد بالا و حتی بیشتر مهم است ، اگر روی دریافت وام و یا خرید شرایطی تجهیزات و وسایل و مواد اولیه حساب باز کردید باید بگویم در اشتباهید و هیچ تضمینی وجود ندارد که پس از راه اندازی در حدی فروش داشته باشید که این هزینه های سنگین را از محل فروش خود پرداخت کنید.
موارد غیر قابل پیش بینی مثل همه گیری ویروس کرونا و یا کسادی بازار و افزایش قیمت دلار می تواند ریسک بزرگی باشد چرا که ممکن است نه تنها سرمایه خود را ازدست بدهید بلکه بدهکار و مقروض نیز بمانید.
بهتر است که پس از تخمین هزینه 70تا80 درصد هزینه ها را در حسابتان داشته باشید و روی خرید مدت دار یا وام نهایتا 20تا30 درصد حساب کنید.
مراحل راه اندازی و تجهیز ساندویچی
در مورد این مراحل در مقاله ها و نوشته های زیادی مفصل پرداخته شده و در این نوشته عناوین آن را بیان می کنیم:
انتخاب مکان مناسب (دسترسی و پاخور مناسب)
انتخاب یک نام مناسب (دقت کنید که نام یک برند را انتخاب می کنید)
اخذ مجوزهای لازم(جواز کسب،بهداشت و…)
طراحی یک دکوراسیون چشم نواز
تهیه یک منوی جذاب
تهیه مواد اولیه با کیفیت
استخدام پرسنل متعهد و متخصص
تبلیغات و بازاریابی کارآمد
مزایا و معایب شغل ساندویچی
در هر شغلی یک سری امتیازات و سختی هایی وجود دارد که این شغل نیز مستثنی نمی باشد.اما اگر به این شغل برای آینده خود فکر می کنید بهتر است بدانید در این کار با تامین کننده ها و افراد متعددی برای خرید مواد غذایی و ابزار کار طرف هستید که خود این موضوع به زمان زیادی نیاز دارد شاید روزی چند ساعت را مشغول انجام کارهای مربوط به این موضوع خواهید بود.
همچنین ساعت های طولانی تقریبا از ظهر تا انتهای شب را مشغول سرویس دادن به مشتریان خواهید بود.که به عبارتی تمام روز و حتی روزهای تعطیل شما را شامل خواهد شد.
اما با گذر از سختی های کار می توانیم بگوییم که شما یک کار پردرآمد دارید که توسط خودتان مدیریت می شود و در لحظات خوب مردم شریک هستید.
با در نظر گرفتن همه موارد این شما هستید که باید تصمیم بگیرید این کار مناسب شما هست یا خیر.
دیدگاهتان را بنویسید