طرز تهیه مربای به

مربای به یکی از مرباهای خوشمزه و خوش عطر است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه مربای به را برای شما توضیح می‌دهم:

مواد لازم:

• به: ۱ کیلوگرم
• شکر: ۷۰۰ گرم (به میزان دلخواه می‌توانید کمتر یا بیشتر کنید)
• آب: ۱ لیتر
• لیمو عمانی: ۲ تا ۳ عدد (اختیاری)
• هل: ۲ تا ۳ عدد (اختیاری)
• دارچین: ۱ چوب (اختیاری)

طرز تهیه مربای به:

1. آماده‌سازی به:
ابتدا به‌ها را خوب بشویید و پوست بکنید.
سپس به‌ها را به صورت مکعبی یا خلالی برش بزنید.

2. پختن:
در یک قابلمه، آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید.
وقتی آب به جوش آمد، تکه‌های به را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا کمی نرم شوند.

3. اضافه کردن شکر:
بعد از اینکه به‌ها نرم شدند، شکر را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به آرامی بجوشد.

4. اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها:
در این مرحله می‌توانید لیمو عمانی، هل و دارچین را به مربا اضافه کنید. این کار باعث می‌شود مربا عطر و طعم بهتری بگیرد.

5. پخت نهایی:
اجازه دهید مربا حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت روی حرارت ملایم بپزد تا قوام بگیرد. در این مدت گهگاه مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.

6. آزمایش قوام مربا:
برای اینکه مطمئن شوید مربا آماده است، مقداری از آن را روی یک بشقاب بریزید و بگذارید کمی خنک شود. اگر مربا به حالت ژله‌ای درآمد، آماده است.

7. خنک کردن و نگهداری:
بعد از پخت، مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
سپس آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربای به شما آماده است! می‌توانید آن را با نان، پنیر یا به تنهایی سرو کنید.

 

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

02166816418-02166816854

09197796545-0939150501

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman