پاستا آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که با سس خامهای تهیه میشود. در ادامه طرز تهیه پاستا آلفردو را برای شما توضیح میدهم:
مواد لازم پاستا آلفردو :
• ۲۵۰ گرم پاستا (مانند فتوچینی یا پنه)
• ۱۰۰ گرم کره
• ۲۵۰ میلیلیتر خامه سنگین
• ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
• ۲ حبه سیر (ریز خرد شده)
• نمک و فلفل به میزان لازم
• جعفری خرد شده برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی :
1. پخت پاستا:
• در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش بیاورید و کمی نمک به آن اضافه کنید.
• پاستا را به آب جوش اضافه کنید و طبق زمان مشخص شده روی بسته، بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
2. تهیه سس آلفردو:
• در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید.
• سیر خرد شده را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود (حدود ۱ دقیقه).
• خامه را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی گرم شود. از جوشیدن آن جلوگیری کنید.
• پنیر پارمزان رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود و سس غلیظ شود.
• نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.
3. ترکیب پاستا و سس:
• پاستای پخته شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا کاملاً با سس پوشانده شود.
4. سرو:
• پاستا آلفردو را در ظرف سرو بکشید و با جعفری خرد شده تزئین کنید. میتوانید کمی پنیر پارمزان اضافی نیز روی آن بپاشید.
نکات:
• میتوانید برای تنوع، از مرغ گریل شده یا سبزیجات بخارپز نیز استفاده کنید.
• اگر دوست دارید سس غلیظتری داشته باشید، میتوانید کمی بیشتر پنیر اضافه کنید.
نوش جان!
برای سفارش پاستا پز رستورانی با کارشناسان شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان تماس بگیرید:
حسن علی رحمانی
با سلام وعرض ادب خواستم قیمت گرمخانه 30عدد بشقابی استیل را از شما بپرسم .ووزن ان حدودا چند کیلو می باشد .کمال تشکر رحمانی
admin
جناب آقای حسن علی رحمانی با سلام لیست قیمت گرمخانه برای شما به وسیله ایمیل ارسال گردید.
رحمتیان
با سلام خواهشمند است درصورت امکان لیست قیمت گرمخانه متحرک 60 و 100 نفره خودرا به ایمیل بنده بفرستید ممنون در ضمن آیا می توان از آن بعنوان گرمخانه تولید ماست استفاده کرد یا خیر ممنون
فراهم معصوم زاده
خواهشمند است قیمت گرمخانه هود اجاق گاز وسینک را واسم بفرستین
پروانه قاسمي
باسلام، لطفا قيمت گرمخانه ٣٠ بشقابي برقي رو بفرماييد ممنونم.
حمید رضا ضیائیان
سلام.در لبنیات سنتی میتوان از این دستگاه استفاده کرد و قسمت خم چقدر است.سپاس