هر شخصی حتی اگر طرفدار غذای فست فودی هم نباشد دست کم چند بار به ساندویچی رفته و با ساندویچ ها و غذاهایی که در آنجا سرو میشود آشنا هست و در میان اگر به تجهیزات ساندویچی نگاهی انداخته باشیم مهم ترین و پرکاربردترین وسیله فر ساندیچی ست که تقریبا تمام منوی ساندویچی با این فر پخته و سرو می شود.
این دستگاه را با اسامی فر اغذیه یا فر ترکیبی یا فر فست فودی و فر زاپاتا نیز می شناسیم.
ویژگی های فر ترکیبی
این دستگاه بنا به منوی آشپز و نوع آشپزی در ساندویچی می تواند 3 کاره تا 6 کاره طراحی گردد یعنی گریل تخت ، گریل ذغالی ، شعله ، سرخکن ، لگن فلافل ، فر پیتزا (در پایین دستگاه) تعبیه شده و تعداد هر کدام بستگی به حجم کار یک ساندویچی می تواند متفاوت باشد.
البته داشتن یا نداشتن هود نیز بستگی به دکور و تهویه ساندویچی داشته و در هنگام سفارش ساخت مشخص خواهد شد.
فر اغذیه (ساندویچی) در بعضی موارد چرخ دار و در بیشتر موارد با پایه طراحی می شود.
در برخی موارد که ظاهر کار برای کارفرما اهمیت زیادی دارد از نما و نور مخفی در جلوی کار بهره می بریم که در زیبایی و چشم نوازی مغازه بسیار موثر خواهد بود.
مشخصات فنی فر فست فودی
نوع استیل کاربردی 430(بگیر) و یا 304 (نگیر) به انتخاب خریدار
شاسی آهنی با پوشش ضد زنگ
پایه های ریگلاژی قابل تنطیم-درصورت استقاده از چرخ جنس چرخ از پلی یورتان
شیشه سکوریت
قابلیت نصب ترموکوپل و فندک روی شیرآلات گازی
قابلیت نصب درجه برای فر پیتزا
قابلیت نصب گریل زغالی و تخت طرح APW روی فر ترکیبی مانند نمونه پایین
قابلیت طراحی یک لگن سرخکن قطع کن دار
سفارش و خرید فر ساندویچی
برای سفارش یا خرید فر اغذیه با ما تماس بگیرید تا با توجه به نیاز و نوع کار و منو و فضای مختص این دستگاه یک فر ترکیبی با کارایی بالا به شما ارائه نماییم که علاوه بر کارایی ظاهری شکیل و چشم نواز نیز داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید