فر سیب زمینی شکم پر

فر سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر یا سیب زمینی کم پیر استانبول طی چند سال گذشته طرفداران زیادی پیدا کرده است و بسیاری از رستوران ها و فست فودها این غذای خوشمزه را درمنوی خود قرار داده اند، با فراگیر شدن این غذا نیاز به فر سیب زمینی شکم پر هر روز بیشتر می شود به همین جهت شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان این دستگاه را تولید و به مشتریان عزیز ارائه می نماید.

فر سیب زمینی شکم پر

مشخصات فنی فر سیب زمینی شکم پر

این دستگاه در ابعاد مختلفی ساخته می شود اما سایز متوسط این دستگاه به شرح ذیل می باشد:

طول 75 سانتی متر

عرض 90 سانتی متر

ارتفاع 130 سانتی متر

شاسی با پروفیل 20 در 20

ورق استنلس استیل 8 دهم

ورق گالوانیزه 1 میل در داخل فر

شعله برنر 35 سانتی متری

چدن 40 سانتی متری روی شعله

شیر گاز ترموکوپل دار که با توجه به سفارش مشتری می تواند برقی (قطع کن دار) و یا معمولی باشد

دارای سه کشو  با طبقات مشبک و یک گرمخانه در بالا

ستگاه فر سیب زمینی شکم پر

در ساخت این دستگاه باید به طراحی کشو ها توجه شود به دلیل گرمای زیاد داخل محفظه فر از یراق آلات معمولی نمی توان استفاده کرد و باید طراحی کشوها ساده و بدون بلبرینگ انجام شود.

طرز تهیه سیب‌زمینی شکم‌پر با تخم‌مرغ در فر

سیب‌زمینی شکم‌پر با تخم‌مرغ برای گیاه‌خوارانی که امکان خوردن تخم‌مرغ و فرآورده‌های لبنی را دارند غذای مناسبی است. در این غذا از نوعی تره استفاده می‌شود که می‌توانید به جای آن از سبزیجات معطر دیگری مانند پیازچه، گشنیز و جعفری استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سیب‌زمینی شکم‌پر با تخم‌مرغ

  • سیب‌زمینی بزرگ: دو عدد
  • پیاز زرد متوسط: یک عدد
  • سیر: سه تا چهار حبه
  • تخم‌مرغ: چهار عدد
  • پنیر رنده‌شده: 100 گرم (می‌توانید از ترکیب پنیرهای موزارلا، پارمزان و چدار استفاده کنید)
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری؛ یا کره: یک قاشق غذاخوری.
  • تره یا پیازچۀ تازه خرد‌شده: به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل تازه آسیاب‌شده: به مقدار دلخواه
  • فر سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه سیب‌زمینی شکم‌پر با تخم‌مرغ

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را تمیز بشویید و خشک کنید. با چنگال روی سطح آن‌ها چند سوراخ ایجاد کنید.

سیب‌زمینی‌ها را 30 تا 40 دقیقه در فری با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزند.

سیب‌زمینی‌های پخته را روی تختۀ آشپزخانه قرار دهید تا کمی خنک شوند و بتوانید آن‌ها را با دست بگیرید. حالا از طول آن‌ها را نصف کنید. به‌آرامی با قاشق داخل هر نیمۀ سیب‌زمینی را خالی کنید. مراقب باشید پوست سیب‌زمینی پاره نشود. سیب‌زمینی‌هایی را که با قاشق درآورید در کاسه بریزید و با قاشق یا چنگال کمی خرد کنید.

پیاز و سیر را ریز خرد کنید و حدوداً پنج دقیقه در کمی روغن زیتون یا کره تفت دهید تا نرم شوند. سیب‌زمینی پخته و پنیر رنده‌شده را اضافه و کاملاً مخلوط کنید تا مواد حالت کشدار به خود بگیرد. با‌توجه‌به ذائقه‌تان نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده اضافه کنید.

سیب‌زمینی‌های خالی‌شده را روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. با قاشق کمی از مخلوط سیب‌زمینی و پنیر را داخل هر نیمه بریزید و داخل سیب‌زمینی پهن کنید. داخل هر سیب‌زمینی را کاملاً پر نکنید تا جا برای تخم‌مرغ باقی بماند. کمی تره یا پیازچه خرد‌شده روی سطح سیب‌زمینی‌ها بپاشید و داخل هر نصفه سیب‌زمینی یک تخم‌مرغ بشکنید.

حالا سیب‌زمینی شکم‌پر با تخم‌مرغ را 15 دقیقه در فری با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا تخم‌مرغ‌ها کمی بپزند. در این غذا نباید تخم‌مرغ‌ها سفت شوند و بهتر است حالت عسلی پیدا کنند.

بعد از 15 دقیقه کمی تره یا پیازچه خرد‌شده روی تخم‌مرغ‌های عسلی‌شده بریزید و سیب‌زمینی شکم‌پر را سرو کنید.

اگر برای طبخ سیب زمینی شکم پر به این دستگاه نیاز داشتید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

11 Responses