برای استعلام قیمت دستگاه کباب ترکی دو سیخ با شماره های درج شده روی سایت تماس بگیرید.
این دستگاه با ظاهر جذاب و ساختار مستحکم ،جدیدترین دستگاه کباب ترکی موجود در بازار است.
ظاهر دستگاه به سفارش مشتری قابل تغییر بوده و امکان درج اسم رستوران نیز روی دستگاه می باشد.
تعداد سیخ به سفارش مشتری متغیر است.
امکان پخت تا هر مقدار و اندازه کیلوگرمی به سفارش مشتری وجود دارد.
جهت پخت کباب ترکی گوشت و مرغ به همراه سینی روغن گیر.
دستگاه کباب ترکی مناسب برای فست فود ها و رستوران و هتل ها و آشپزخانه ها.
کَباب تُرکی یا دونَر کباب (به ترکی استانبولی: Döner kebab)، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست میآید.
دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان
غذای کباب ترکی به سبب داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است.
انرژی کل این غذا،۹۰۰ کیلوکالری است.
ديدن تكههاي گوشت که دور يک ميله در حال چرخيدن هستند و گارسون مشغول تراشيدن آنها با کاردک و ريختنشان در نان ساندويچي است،
براي خيليها هوسانگيز است.
کبابترکي غذاي خوشمزهاي است که خيليها طعم آن را ميپسندند ولي آيا اين غذاي خوشمزه، سالم هم هست يا نه؟ و آيا ميشود اين غذا را سالمتر تهيه کرد يا نه؟
کباب ترکي غذايي است که مردم ترکيه آن را به تمام دنيا معرفي کرده و براي درست کردن آن از گوشت بره استفاده ميكردهاند.
کباب ترکي در اصل غذايي مديترانهاي بوده است که در شکل اصيل آن بيشتر از سبزيجات و کمتر از پروتئين استفاده ميشده است.
مردم قديمي ترکيه عادت داشتهاند که يک بشقاب از نان سبوسدار و سالاد سبزيجات و البته مقدار کمي گوشت را به عنوان کباب ترکي از گارسون رستوران بخواهند.
اگر دوست داريد بدانيد که چگونه کباب ترکي سر از لاي نان ساندويچي درآورد، بايد بگوييم که بهتر است آقاي اويقون، شهروند ترکيه را که به شهر برلين آلمان مهاجرت کرده بود، مقصر بدانيد.
او براي اينکه در آلمان کار و باري به هم بزند، اين غذا را به آلمان برد و آن را لاي نان ساندويچي به مردم ارايه کرد ولي کمکم مخلفات ديگر به آن اضافه شد و اين غذا را از يک غذاي مديترانهاي سالم به يک فستفود ناسالم تبديل کرد.
اگر در رستوراني که ميرويد، روي کباب ترکي سس هم ميريزند، بد نيست بدانيد که يک قدم به ناسالم بودن اين غذا نزديکتر شدهايد چون محققان ميگويند اين سس حاوي مقادير زيادي روغن و نمک است.
در صورتي كه در کباب ترکيهاي اصيل بيشتر از گوشت بره استفاده ميشده است ولي در مدلهاي جديد آن از گوشت مرغ هم استفاده ميشود و يا حتي ساندويچي از مخلوط هر دو اين گوشتها به فروش ميرسد.
اگر شما عاشق کباب ترکي هستيد و نميتوانيد از آن دست بکشيد، به شما توصيه ميکنيم انواع سالمتر آن را انتخاب کنيد.
کباب ترکيهايي که در آن از گوشت مرغ استفاده شده است، سالمتر هستند. کباب ترکي را به صورت گريل شده و کباب شده استفاده کرده و انواع بينمک و پرسبزي آن را انتخاب کنيد.
از سوي ديگر، پيشنهاد ميکنيم که انواع کوچکتر آن را مصرف کنيد و آن را در ساعات پاياني شب ميل نکنيد چون در اين ساعات حجم زيادي از كالري را دريافت كرده و اضافهوزن براي شما حتمي خواهد بود
کباب ترکی از محبوبترین غذاهای فوری در آلمان است. این غذا از دهه ۱۹۷۰ میلادی و توسط مهاجرانی از ترکیه در آلمان معرفی شد.
در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰۰ مرکز عرضه کباب ترکی در آلمان روزانه در حدود ۴۰۰ تن از این غذا را به فروش میرسانند. قیمت هر وعده کباب ترکی معمولی در آلمان در حدود ۲٫۵ تا ۵ یورو میباشد
برای استعلام قیمت دستگاه کباب ترکی دو سیخ با شماره های درج شده روی سایت تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید