چک لیست آشپزخانه صنعتی شامل مجموعهای از اقلام و مراحل است که به منظور اطمینان از کارایی، بهداشت و ایمنی در آشپزخانههای صنعتی طراحی شده است. در زیر یک چک لیست کلی برای آشپزخانه صنعتی ارائه میشود:
1. تجهیزات و ابزارها
• اجاقها و فرها: بررسی عملکرد، تمیزی و ایمنی.
• یخچالها و فریزرها: دما، کارایی و تمیزی.
• چرخگوشت، مخلوطکن و سایر دستگاههای برقی: بررسی سلامت و کارکرد.
• سرویسهای پخت و پز (ظروف و قابلمهها): عدم آسیب و تمیزی.
• چاقوها و ابزارهای برش: تیز بودن و عدم زنگ زدگی.
2. بهداشت و ایمنی
• دستکش و پیشبند: موجود بودن و تمیزی.
• محل شستشوی دست: دسترسی و تمیزی.
• مواد ضدعفونیکننده: موجود بودن و تاریخ انقضا.
• سیستم تهویه: بررسی عملکرد و تمیزی.
• آتشنشانی و تجهیزات ایمنی: بررسی وجود و کارکرد.
3. انبارداری مواد غذایی یکی از بخش های مهم چک لیست آشپزخانه صنعتی
• مواد غذایی فاسدشدنی: تاریخ انقضا و شرایط نگهداری.
• مواد خشک: عدم آلودگی و رطوبت.
• برچسبگذاری صحیح: نام، تاریخ تولید و انقضا.
4. نظافت
• تمیزی کف، دیوارها و سطوح کار: بررسی وضعیت کلی.
• نظافت تجهیزات: برنامهریزی برای نظافت منظم.
• زبالهها: جمعآوری منظم و عدم انباشت.
5. پرسنل
• آموزش بهداشت برای کارکنان: اطمینان از رعایت اصول بهداشتی.
• پوشش مناسب پرسنل: استفاده از لباسهای مناسب و تمیز.
• ساعت کاری و استراحت: برنامهریزی مناسب برای جلوگیری از خستگی.
6. مستندات
• چکلیستهای روزانه: ثبت وضعیت تجهیزات و بهداشت.
• گزارشات بازرسی: ثبت مشکلات و اقدامات اصلاحی.
• دستورالعملهای عملیاتی: موجود بودن و دسترسی آسان.
این چک لیست میتواند با توجه به نوع فعالیت آشپزخانه، اندازه آن و نیازهای خاص تغییر کند
در هر آشپزخانه صنعتی می توانیم چک لیست مخصوص آن محل را داشته باشیم که با توجه به نحوه کار می تواند ترتیب انجام کارها متفاوت باشد.
کارشناسان شرکت آرمان آماده پاسخگویی به شما در موضوع تجهیز و راه اندازی و موارد مربوط به آشپزخانه های صنعتی می باشند.
تلفن های تماس شرکت تجهیزات اشپزخانه صنعتی ارمان
ارمین واکف
سلام.ببخشید سلف سرویس فست فود برای غذاهای گرم هم دارین که زیرش اجاق قرار بگیره که گرم بمونه؟واکف از قایمشهر.٠٩٢١١٠٧۵١۶٩