کانتر گرم خط سلف

ارائه غذا به مشتریان به صورت سلف سرویس مزایای متعددی دارد و کانتر گرم خط سلف یکی از تجهیزات اصلی این کار در رستوران می باشد.

کانتر گرم می تواند تا چند ساعت غذا را گرم  و با کیفیت نگه داشته و طی این مدت می توانیم سرویس دهی به مشتریان در زمان کم و کیفیت مطلوب را داشته باشیم .

کانتر گرم در خط سلف سرویس نقش محوری داشته و این دستگاه را می توانیم در ابعاد و اندازه و مدلهای متنوع طراحی کنیم.

ابعاد کانتر گرم خط سلف

ابعاد کانتر گرم خط سلف

کانتر گرم که بعضی آن را تاپینگ گرم نیز می گویند، معمولا در ابعاد :

90 × 80 × 100

90 × 80 × 120

90 × 80 × 150

90 × 80 × 190

ساخته می شود که البته ارتفاع 90 سانتی متر برای مواردی است که رف و شیشه روی کانتر نداریم و درصورتیکه کانتر دارای رف باشد حدود 30 تا 40 سانتی متر به ارتفاع کانتر گرم اضافه خواهد شد .

در بعضی از موارد نیز از ریل روی کانتر گرم استفاه می شود که بیشتر در شرکتها و کارخانجاتی که غذا به صورت سلف سرویس و در یک صف از کارکنان آن مجموعه سرو می شود.

عرض ریل 25 تا 35 سانتی متر می باشدکه ظروف سلف سرویس روی این ریل قرار گرفته و در امتداد آن حرکت می کنند.

قیمت کانتر گرم خط سلف

 

قیمت کانتر گرم خط سلف

کانتر گرم با توجه به ابعاد و اندازه نوع استیل و متریال کاربردی آن و همچنین داشتن یا نداشتن رف و شیشه و ریل می تواند قیمت های مختلفی داشته باشد.

اما برای قیمت گذاری روی این دستگاه با توجه به نوسانات بازار می توانیم متوسط قیمت یک نیم سکه را به عنوان قیمت پایه یک کانتر گرم در نظر بگیریم.

البته کانتر گرم دارای لگن بنماری 1/1 و 1/2 و در بعضی موارد دارای ریل و رف می باشدکه قیمت مذکور یک کانتر گرم 100 بدون موارد فوق می باشد.

همانطور که گفته شد نوع استیل و متریال کاربردی  و … می تواند روی قیمت تمام شده تاثیر گذار باشد.

کانتر گرم خط سلف برقی گازی

کانتر گرم خط سلف برقی گازی

کانتر گرم معمولا برقی یا گازی ساخته می شود که بستگی به محل استفاده که گاز یا برق در دسترس می باشد در هنگام سفارش مشخص می شود.

اما این قابلیت نیز وجود دارد که کانتر گرم خط سلف را طوری طراحی کنیم که با برق و گاز کار کند.

کانتر گرم برقی گازی را در هرمحیطی می توانیم استفاده کنیم و این یکی از ویژگی های خوب این مدل کانتر گرم می باشد.

الزامات ساخت کانتر گرم خط سلف

الزامات ساخت کانتر گرم خط سلف

در کانتر گرم باید لگن بالا که در آن آب بخار می شود از نوع استیل 304 می باشد و ضخامت ورق را نیز یک میل باید در نظر گرفت .

به دلیل برخورد آب با استیل این قسمت از کانتر باید حتما از ورق نگیر استفاده کنیم .

اگر برای خرید کانتر گرم نیاز به مشاوره و راهنمایی داشتید یا مشاوران خود در شرکت آرمان مهام تماس بگیرید.

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

۰۹۳۹۹۱۵۰۵۰۱

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *