برای کسانی که قصد ورود به این بخش از صنعت غذایی یعنی در بخش رستوران یا فست فود را داشته و از نظر بودجه محدودیت دارند بهترین انتخاب راه اندازی ساندویچی است و برای این کار باید با تجهیزات ساندویچی آشنایی بیشتری پیدا کرد.
شروع کار ساندویچی می تواند تجربه بسیار ارزشمندی در اختیار شخص قرار دهد.
ساندویچی یک فست فود کوچک است که می توانیم ، با تاسیس آن در زمینه منو و پخت غذاهای فست فودی و مدیریت یک فست فود کوچک تجربه های مفیدی پیدا کنیم .
برای راه اندازی یک ساندویچی باید تجهیزات لازم برای این کار را نیز بشناسیم و بدانیم با توجه به بودجه ای که در اختیار داریم
تا چه میزان می توانیم در بخش خرید تجهیزات ساندویچی هزینه کنیم.
آشنایی با تجهیزات ساندویچی
تجهیزاتی که برای ساندویچ استفاده می شود، تقریبا همان تجهیزات فست فود هستند.
با این تفاوت که در اندازه و تعداد کم تر از آنها استفاده می کنیم، به دلیل فضای کمتر و بودجه محدودی که برای تجهیزات ساندویچی در نظر گرفته می شود.
در این تجهیزات هم مانند آشپزخانه های دیگر ، ما نیاز به تجهیزات سرد و گرم و دپوی مواد غذایی داریم.
اما در مقیاس کوچکتر از فست فود ها و رستوران هایی که تا به حال در مورد آنها سخن گفته ایم.
تجهیزات سرد ساندویچی
در ساندویچی ها معمولا از یخچال ایستاده برای نوشابه و بعضی از مواد غذایی بسته بندی شده و فریزر ( ایستاده یا خوابیده ) برای نگهداری برگر ، سیب زمینی ، پنیر و … استفاده می شود.
تاپینگ ساندویچ برای مخلفات ساندویچ و دپوی سرد ، که در مجموع تجهیزات سرد ساندویچی محسوب می شوند بکار می رود .
تعداد و ابعاد تجهیزات فوق بستگی به بودجه کلی و فضای ساندویچی دارد.
تجهیزات گرم ساندویچی
فر ترکیبی پرکاربرد ترین وسیله یک ساندویچی محسوب می شود .
این فر می تواند ترکیبی از فر پیتزا ، گریل دغالی و روغنی ، سرخ کن و شعله را به ما ارائه نماید.
البته در بعضی از ساندویچی ها از خط گریل و یخچال زیر گریل نیز استفاده میشود .
در این مورد، انتخاب به سلیقه و بودجه سرمایه گذار بستگی دارد.
زیرا در اینصورت باید باید سرخکن ، دوشعله یا چهار شعله و فر پیتزا به صورت مجزا برای تجهیز ساندویچی در نظر گرفته شود.
تجهیزاتی مانند ساندویچ میکر، فلافل زن ، چرخ گوشت ، همبرگر زن ، خلال کن سیب زمینی ، پوستکن و … نیز می تواند در یک ساندویچی مورد استفاده قرار بگیرد.
فضای کار ساندویچی
مانند هر فست فود کوچکی در ساندویچی هم نیاز به کابینت دیواری و زمینی داریم ، بهتر است بجای میزکار از کابینت زمینی در تجهیز ساندویچی بهره ببریم .
به دلیل این که علاوه بر میز کار از پایین آن برای نگهداری ظروف ، نان و … می توانیم استفاده کنیم .
اگر فر ترکیبی داریم که هود بالای آن تعبیه شده ، به احتمال فراوان به هود جداگانه نیاز نداریم . در غیر اینصورت باید به فکر نصب هود باشیم.
در هر دو صورت تهویه هوا نیز موضوع مهمی می باشد ، که با قرار دادن یک مکنده هوا در محل مناسب می توانیم تهویه مناسبی داشته باشیم.
سینک و آبچکان نیز اجزاء جدا نشدنی هر آشپزخانه صنعتی می باشند.
مشاوره خرید تجهیزات ساندویچی
تقریبا تمام تجهیزات مورد نیاز یک ساندویچی را در مطالب بالا عنوان کردیم.
اما این موارد در هر کار ممکن است بنا به سلیقه و خواست و همچنین بودجه یک سرمایه گذار ، از نظر کیفیت کار ، ابعاد و چینش متفاوت باشد.
در نتیجه اگر می خواهید یک ساندویچی خاص داشته باشید باید در بخش خرید تجهیزات ساندویچی تمرکز و دقت بیشتری داشته باشید در این بخش از مشاوره افراد متخصص غافل نشوید.
داشتن تجهیزات کار بردی و مفید و با کیفیت در فست فود کوچک شما ، این اجازه را به آشپز می دهد تا کیفیت بالایی در ارائه غذا به مشتریان داشته باشد و همین کیفیت بهترین تبلیغ شما خواهد بود.
یک اصل مهم در انجام هرکاری وجود دارد که یک کار را به بهترین شکل ممکن انجام بده ، در غیر این صورت بهتر است آن را انجام ندهی.
البته بهترین شکل هرکاری همان است که هر شخص با تمام توان خود ، می تواند انجام دهد.
یعنی بالا ترین توان و سلیقه خود را به خرج بده تا بهترین نتیجه را بگیری.
شرکت آرمان مهام در این راستا می تواند مشاور شما باشد و تجربه سالها کار خود را در زمینه تجهیزات و راه اندازی در اختیار شما قرار دهد.
دیدگاهتان را بنویسید