تجهیزات فست فود
اگر قصد راه اندازی فست فود دارید این نکته مهم را مد نظر داشته باشید که تجهیزات فست فود طیف وسیعی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی را شامل می شود و برای موفقیت در مسیر راه اندازی فست فود دانستن این موضوع مهم که چه نوع کاری از بین این طیف می خواهید انجام دهید اهمیت فراوانی دارد.
بسیاری از افراد با ما تماس گرفته و از ما لیست قیمت می خواهند ، در حالیکه لیست قیمت تجهیزات فست فود بسیار گسترده است و شخصی که قصد تجهیز فست فود را دارد باید آن بخشی از تجهیزات که مورد نیاز است را مشخص نماید.
به این معنی که اگر شخصی قصد راه اندازی فست فود و خرید وسایل مربوط به آن را دارد ، می بایست سبک کار خود را از بین انواع مختلف آن انتخاب نماید.
همیشه اولین سوال ما از دوستانی که با انگیزه راه اندازی فست فود نزد ما می آیند این است که :
قصد راه اندازی چه سبک فست فودی دارید؟
دسته بندی تجهیزات فست فود
بهتر است بدون مقدمه به دسته بندی انواع این سبک ها بپردازیم:
1- تجهیزات خط پیتزا و ساندویچ که می توانیم ساندویچی های کوچک را نیز در این دسته قرار دهیم.
2- تجهیزات خط مرغ سوخاری ، البته بعضی از فست فودهای بزرگ هر دو خط را دارند.
3- تجهیزات کباب ترکی: همانطور که در خط قبل اشاره شد بعضی از فست فودها از ترکیب دو یا چند خط استفاده می کنند.
4- تجهیزات فلافل و سلف سرویس: این سبک به دلیل هزینه کم در خرید تجهیزات و استقبال بیشتر مشتریان بسیار پر طرفدار است.
5-تجهیزات رستوران های فرنگی:بیشتر وسایل رستوران های چینی ، هندی ، ایتالیایی، فرانسوی،زاپنی و .. مانند فر پیتزا ،تاپینگ ، گریل و… جزء این دسته بندی محسوب می شوند.
6-تجهیزات ساندویچ سرد:در این سبک نیز بیشتر به تجهیزات آماده سازی و تجهیزات سرد نیاز داریم.
7-تجهیزات خودرو فست فود ون ، مینی بوس و یا کامیون تجهیز شده که به تراک مشهور شده اند.
پس از انتخاب سبک کار خود به سراغ تهیه تجهیزات و طراحی و … خواهیم رفت.
خرید تجهیزات فست فود
مهمترین دغدغه اشخاصی که قصد شروع کار را دارند قیمت تجهیزات فست فود است که به دلیل نوسانات قیمت دلار طی 5 سال گدشته افزایش چند برابری داشته است و این موضوع فشار بسیار زیادی به بودجه وارد می کند ، در بیشتر موارد در بخش خرید تجهیزات دچار کمبود بودجه می شوند که دلیل اصلی آن خرید این وسایل در انتهای کار می باشد.
برای اینکه با این مشکل مواجه نشوید پیشهاد می کنیم بودجه خود را مدیریت کنید شاید بپرسید چگونه می توانیم یک بودجه مشخص که با یک حساب سرانگشتی می توانیم حدس بزنیم که در انتهای کار دچار کمبود خواهد شد را مدیریت کنیم؟
اگر دنبال پاسخ هستید ادامه مطلب را مطالعه نمایید:
برای مدیریت بودجه بهتر است ابتدا یک پلن (نقشه) کلی از کار تمام شده خود که شامل طراحی و دکوراسیون و چیدمان مبلمان و چیدمان داخل آشپزخانه که تا حد امکان تمام جزئیات در آن دیده شده باشد.
این کار مزیت های زیادی دارد اما دو دلیل عمده برای این کار داریم:
اول:پیشبرد همه کارها با هم ( طراحی دکور و مبلمان و صتدلی ها و وسایل آشپزخانه و سایر ملزومات ) . به این ترتیب می توانید با حذف بعضی موارد غیر ضروری و یا جایگزینی آنها با مدل کم هزینه تر در بودجه تا حد زیادی صرفه جویی نمایید، البته برای اجرای این کار نیاز دارید در هر بخش از مشورت کارشناسان کاربلد استفاده نمایید تا در انتها کیفیت کار شما افت نکند.
در بخش تجهیزات آشپزخانه صنعتی می توانید روی کمک و مشاوره ما حساب کنید.
دوم:زمانی که یک برنامه کلی و همزمان برای پیشبرد کار خود دارید می توانید از هماهنگی پیمانکاران مختلف پروژه نتیجه بهتری بگیرید و از بسیاری از ناهمانگی ها و دوباره کاری ها که به بودجه شما صدمه می زند جلوگیری کنید.
کافی است با برگزاری جلسات هماهنگی بین پیمانکاران که خودتان مدیریت آن را بر عهده دارید از بروز مشکلات در آینده جلوگیری نمایید.
چیدمان و جاگذاری تجهیزات آشپزخانه فست فود
همانطور که در بحث مدیریت بودجه گفتیم جانمایی تجهیزات در ابتدای کار و با تهیه پلن کلی کار انجام می شود و در انتها بر اساس طرح اولیه و شاید با تغییرات جزئی چیدمان وسایل داخل آشپزخانه فست فود انجام خواهد شد.
در نتیجه برای داشتن یک آشپزخانه صنعتی مدرن بهتر است از ابتدای کار یک جانمایی حرفه ای از تجهیزات خود داشته باشیم.
اگر برای راه اندازی فست فود طراحی و چیدمان نیاز به مشاوره داشتید با ما تماس بگیرید:
دیدگاهتان را بنویسید