تونل انجماد گوشت ماهی مرغ میوه
تونل انجماد گوشت ماهی مرغ میوه
تونل سالنی با قدرت سرمازایی بالا که می تواند کاهش دمای کالا میوه ، گوشت ، ماهی مورد نظر را داشته باشد و موجب کریستالیزاسیون شود.
می تواند در سردخانه رستوران های بزرگ و تالار پذیرایی و هتل ها کاربرد داشته باشد.
تونل انجماد چیست :
تونل انجماد به فضایی گفته می شود که در آن یک محصول به دمای خاص تعیین شده و در زمان استاندارد معین شده برسد که خاصیت اصلی مواد در آن حفظ شود.
دمای تونل از 30- تا 40- سانتیگراد می باشد.
مبنای محاسبه تونل بر مبنای نوع محصول ، مقدار بار ورودی و زمان انجماد محاسبه می گردد.
قیمت تونل انجماد
تفاوت بین تونل انجماد و سردخانه
فرقی که بین تونل و سردخانه های نگهداری وجود دارد در اواپراتور های آنها است.
در تونل اواپراتور به صورت ایستاده می باشد تا باد به صورت مستقیم در محصول حرکت داشته باشد.
ضمن اینکه برای جریان بهتر باد سقف کاذبی نیز ایجاد می کنند که حرکت باد را به صورت چرخشی سیرکوله کند.
این نوع اواپراتور ها با توان برودتی بالا ، فاصله فین زیاد و دمند های هوا با حجم هوادهی و فشار استاتیك بالا طراحی و ساخته می شوند.
یك سردخانه است كه محصول در آن چیده شده و سیستم برودتی آن روشن می شود.
فرق دیگر تونل با سردخانه نگهداری در این است كه در تونل ، انجماد محصول در زمان كمی مثل 8 الی 10 ساعت انجام می شود.
اگر محصول در زمان كمی منجمد نشود ، دمای مغز محصول پائین نمی رود و نمی توان برای مدت طولانی آنرا نگهداری كرد.
در تونل سرعن هوا باید بالای 3 متر در ثانیه باشد.
ساخت تونل انجماد
دربهای تونل :
دربهای تونل انجماد کنترل دار ، با استفاده از پیچ های مخصوص در فشارهای با ادارای سیستم بسته شدن خاصی می باشد.
دربها دارای انواع رنگ شده سفید ، پی وی سی ، ضد زنگ و یا پلی استر قابل انتخاب برای مشتری می باشد.
درب از پی وی سی داخلی ، آلومینیوم آنادایز شده عایق کاری حرارتی از محیط زیست ، گسگت های مخصوص که دارای طراحی به خصوصی جهت حفظ دما می باشند تشکیل می گردد و به صورت انتخابی می تواند دارای یک محل برا ی شیشه کنترل باشد.
تونل انجماد گوشت
انواع تونل انجماد :
تونل سنتی ، تونل اسپیرال ، تونل IQF
تونل IQF :
تونل های IQF در مدت یک شیفت کاری مشخص و در زمان مورد نظری که برای آن تعریف می نمائیم دمای هرگونه محصول را به 40- درجه سانتیگراد تغییر می دهد.
این تونل های IQF معمولا جهت انجماد گوشت ، مرغ ، ماهی ، بستنی میوه جات ، صیفی جات ، سبزیجات و هرگونه محصولاتی که به این دما نیاز دارند استفاده می شود.
صنایع برودتی آرمان آمادگی ساخت و اجرا هرگونه تونل IQF از تناژ یک تن الی به بیشتر را با تجهیزات فریونی را در هر نقطه از کشور و خارج از کشور را دارد و جهت اطلاع از اطلاعات فنی و روش ساخت با ما تماس بگیرید .
تونل اسپیرال :
تونل های اسپیرال در مدت یک شیفت کاری مشخص و به صورت چرخشی دمای هرگونه محصول را به 40- درجه سانتیگراد تغییر می دهد.
این تونل های اسپیرال معمولا جهت انجماد گوشت ، مرغ ، ماهی ، بستنی میوه جات ، صیفی جات ، سبزیجات و هرگونه محصولاتی که به این دما نیاز دارند استفاده می شود.
صنایع برودتی آرمان آمادگی ساخت و اجرا هرگونه تونل ا اسپیرال از تناژ یک تن الی به بیشتر را با تجهیزات فریونی را در هر نقطه از کشور و خارج از کشور را دارد و جهت اطلاع از اطلاعات فنی و روش ساخت با ما تماس بگیرید .
تونل سنتی :
تونل های سنتی در مدت یک شیفت کاری 8 ساعته دمای هرگونه محصول را به 40- درجه سانتیگراد تغییر می دهد.
این تونل های د سنتی معمولا جهت انجماد گوشت ، مرغ ، ماهی ، بستنی میوه جات ، صیفی جات ، سبزیجات ، پیش سردکن های کشتارگاه ها و هرگونه محصولاتی که به این دما نیاز دارند استفاده می شود.
صنایع برودتی آرمان آمادگی ساخت و اجرا هرگونه تونل سنتی از تناژ یک تن الی به بیشتر را با تجهیزات فریونی و تجهیزات آمونیاکی را در هر نقطه از کشور و خارج از کشور را دارد و جهت اطلاع از اطلاعات فنی و روش ساخت با ما تماس بگیرید .
سردخانه فریون و تونل های انجماد با قیمت دستگاه انجماد سریع مناسب به همراه گارانتی و خدمات پس از فروش به شما عزیزان ارائه می گردد.
برای خرید و یا ساخت این محصول با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید
دیدگاهتان را بنویسید