برای اینکه درک بهتری از مفهوم تیم راه اندازی فست فود پیدا کنیم ابتدا به مراحل راه اندازی فست فود می پردازیم:
راه اندازی فست فود
در مورد راه اندازی فست فود مطالب زیادی روی همین تارنما قرار دادیم که از طریق انتخاب از دسته بندی قابل دسترسی می باشد اما اگر بخواهیم به صورت مختصر دوباره مطالب را مرور کنیم از اینجا شروع می کنیم:
برای تاسیس یک فست فود ابتدا به یک مکان مناسب نیاز داریم که داخل آن فضای کافی برای قرار گیری تجهیزات فست فود و طبخ و آماده سازی مواد غذایی داشته باشد و همچنین محیطی با پتانسیل مناسب برای طراحی دکور و چیدمان مبلمان که قابلیت ایجاد یک فضای دلنشین و چشم نواز را داشته باشد.
بعد از یافتن چنین مکانی ابتدا باید طراحی و چیدمان داخل آشپزخانه و سالن پذیرایی را تکمیل نماییم.
طبخ یک غذای فست فودی خوشمزه و با کیفیت مهمترین کاری است که در یک فست فود انجام می شود.
در مورد طبخ غذای خوب هم اگر شخصی که قصد راه اندازی فست فود را داشت در آشپزی مهارت کافی را داشته باشد نیازی به استخدام سرآشپز یا راه انداز حرفه ای ندارد در غیر اینصورت همکاری با این اشخاص ضروری است.
خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی در واقع قدم اصلی در این زمینه است چرا که طراحی و چیدمان مناسب و تجهیزات خوب و با کیفیت در پخت غذای فسن فود تاثیر بسزایی دارد و پیدا کردن یک شرکت معتبر در این زمینه اهمیت بسیار بالایی دارد.
و در نهایت طراحی دکور و مبلمان و خرید میز و صندلی ها و تابلوی فست فود نیز همانند مراحل قبلی بسیار مهم و موثر است.
تیم راه اندازی فست فود
کار تیم راه اندازی فست فود چیست؟
اگر بخواهیم جواب کوتاهی بدهیم باید بگوییم: همکاری ، همفکری و تعامل بین تمام افرادی که در تجهیز آشپزخانه و طراحی دکور و طبخ غذا نقش دارند طوریکه خروجی کار از حالت عادی بسیار بهتر و کارآمدتر باشد.
حالا تصور کنید تمام مراحلی که در مورد راه اندازی فست فود توضیح داده شد توسط یک تیم حرفه ای انجام شود.
یعنی اگر آشپز با تامین کننده تجهیزات آشپزخانه همفکری و تعامل مفیدی داشته باشد نتیجه این کار چیدمان بسیار خوب در آشپزخانه و بدون وسایل و تجهیزات اضافی خواهد بود.
و یا سازنده تجهیزات فست فود در همکاری با طراح دکوراسیون از لوگوی فست فود در نمای تاپینگ و کانتر استفاده می کند و این دو برای چیدمان و جانمایی وسایل خود در داخل سالن هماهنگی خوبی داشته و مشتریان با ورود به سالن پذیرایی از این هماهنگی و هارمونی لذت می برند.
شرکت آرمان مهام با نزدیک به ده سال تجربه می تواند شما را با یک تیم حرفه ای در راه اندازی فست فود همراهی نماید.
در ادامه معرفی مکان هایی که توسط شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان تجهیز و راه اندازی شده اند امروز قصد داریم در مورد راه اندازی و تجهیز ساندویچی برنو با شما عزیزان صحبت کنیم.
این فست فود می تواند برای خیلی از کسانی که فضای کوچکی در اختیار دارند و می خواهند محیطی زیبا و دنج با غذایی با کیفیت داشته باشند الگوی مناسبی باشد.
طراحی داخل فست فود
همانطور که در عکس بالا و عکس بعدی مشاهده می نمایید فضای داخلی فست فود کوچک کم است ولی با سلیقه صاحب این ساندویچی و طراحی مناسب تجهیزات فست فود در جای مناسب ای کمبود اصلا به چشم نمی آید و از تمام فضا استفاده بهینه می شود.
خیلی از عزیزان به ما مراجعه می کنند و از ما برای طراحی داخل رستوران یا فست فود مشاوره می خواهند که ما هم در حد توان به آنها مشاوره می دهیم اما بهترین مشاوره ما به شما معرفی مکان هایی است که با سلیقه خوب صاحب آنجا به زیبایی هرچه تمام طراحی شده اند .
یعنی اگر به دنبال طرحی چشم نواز برای فست فود یا رستوران خود هستید بهتر است به ذوق و سلیقه خودتان بیشتر توجه کنید به دلیل اینکه هر چیزی که از نظر شما چشم نواز باشد می تواند نطر خیلی ها را به خود جلب کند.
نباید از این نکته غافل شویم که محدودیت در فضا محدودیت در ذهن ما نیست و ما برای یک فضای کوچک ، n بعلاوه یک حالت مختلف از طراحی می توانیم داشته باشیم.
طراحی منوی متنوع کار تیم راه اندازی فست فود
همیشه برای داشتن یک فست فود موفق علاوه بر طراحی و تجهیز خوب باید یک منوی قوی و متنوع هم داشته باشیم که البته نقش آشپز حرفه ای در اینجا بسیار مهم است.
طراحی منو کاری است سلیقه ای ولی می توان گفت اصلی ترین دلیل موفقیت یک رستوران یا فست فود همین عامل مهم است. مشتریان شما با دیدن ظاهر فست فود یا رستوران شما به وجد می آیند ولی اگر نتوانید توقعات آنها را از نظر کیفیت غذا براورده نمایید مطمئن باشید در این کار موفقیتی نصیب شما نخواهد شد.
در تصویر بالا مشاهده می کنید که این ساندویچی چه منوی متنوعی دارد که البته پیشنهاد می کنیم حتما به این فست فود سر بزنید و غذاهای خوشمزه آن را امتحان کنید.
تجهیزات فست فود مفید
در ساندویچی هایی با فضای نسبتا کم باید توجه داشته باشیم که حتما تجهیزات فست فود ما با توجه به فضایی که اشغال می کنند بازدهی بالایی داشته باشند مثلا در اینجا ما از فر ترکیبی استفاده نمودیم که در پایین آن فر پیتزا طراحی شده که البته بیشتر برای مصارفی به غیر از پیتزا استفاده می شود.
تجهیزات ساندویچی که در ا راه اندازی و تجهیزساندویچی برنو استفاده شده عبارتند از:
تاپینگ ساندویچی
فریزر ایستاده
سرخکن طرح دین
سینک پرسی
هود
کابینت زمینی و کابینت دیواری
فر ترکیبی
کالباس بر
یخچال شو کیک
کانتر صندوقدار
برای سفارش و مشاوره با ما تماس بگیرید:
6 Responses