خط تهیه کباب ترکی تجهیزات فست فود آرمان

خط تهیه کباب ترکی

 

دستگاه کباب ترکی

خط کباب ترکی رومیزی متشکل از فریزر با رویه میز کار ، فر نیم تنه با بن ماری گرم و کباب ترکی رومیزی به همراه میز

 

از این مدل بیشتر برای فست فودهایی استفاده میشود که فضای لازم را داشته باشند

البته فریزر معمولا با فاصله از تجهیزات پخت قرار دارد

در این خط از فریزر برای نگهداری سیخ کباب ترکی و از

فر نیم تنه برای تفت دادن گوشت و مخلفات و همچنین نگهداری مخلفات در بن ماری گرم

ودر نهایت برای پخت کباب از دستگاه های رومیزی استفاده میشود

دستگاه کباب ترکی

این دستگاه برای پخت ۳۰تا ۶۰ کیلو گوشت کباب ترکی مناسب است

و دارای ۶شعله ترک که هر کدام به صورت مجزا روشن میشود

فرگریل نیم تنه با بن ماری گرم

پس از برش های آشپز روی گوشت

گوشت روی صفحه چدنی قرار می گیرد و از داخل بن ماری گرم

مخلفات را با گوشت میکس و تفت می دهیم

فریزر رویه میز کار

در نهایت برای ساندویچ زدن از روی فریزر به عنوان میزکار استفاده میشود

مشخصات فنی دستگاه های فوق را در پست های قبلی عنوان کردیم

و حالا مختصرا به آن می پردازیم

ورق استفاده شده در تجهیزات فوق ۸ دهم ۴۳۰ یا ۳۰۴ میباشد

شعله ها طرح ترک

موتور فریزر سکاپ و یا دانفوس

تمام دستگاه های موتوردار با یکسال گارانتی

در صورت نیاز با کارشناسان ما در شرکت آرمان تماس بگیرید:

درباره admin1

این مطالب را نیز ببینید!

سبزی خرد کن دیگ نود

سبزی خردکن  دیگ ۹۰ سانتیمتری  دارای ۲ دینام ۲ اسب بخار می باشد ، دستگاه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *