دیگ پلو پز صنعتی

دیگ پلوپز صنعتی

پخت برنج در حجم زیاد در آشپزخانه های صنعتی یک کار همیشگی و روتین است که ، می تواند با استفاده از دیگ و اجاق دمکن صورت گرفته و یا به وسیله دیگ پلوپز صنعتی این حجم از برنج را آماده سرو نمائیم .

انواع دیگ دوجداره صنعتی

در استفاده از دیگ های پلوپز باید توجه داشته باشیم که ، نوع برنج می تواند در شیوه طبخ آن تاثیر گذار باشد.
برنج خارجی در هر حالتی پخت آسان تری داشته ، و برنج ایرانی به مهارت بیشتری برای پخت نیاز دارد. حال اینکه از اجاق و دمکن برای آن استفاده کنیم یا از دیگ پلوپز صنعتی ، در هرصورت پخت برنج ایرانی به مهارت خاص خود نیاز دارد.

انواع دیگ دوجداره صنعتی

دیگ پلوپز در دومدل استوانه و مکعبی و در ظرفیت های متنوع از 250 لیتری تا 380 لیتری قابل ارائه می باشد . این نوع دیگ صنعتی می تواند در هر مرحله از پخت بین 170 تا 420 پرس برنج آماده نماید.

دیگ پلوپز مکعبی

دیگ پلوپز مکعبی

دیگ مکعبی در دو اندازه 250 لیتری و 360 لیتری ساخته می شود .

ظرفیت 250 لیتری 170 پرس برنج و ابعاد کلی آن 115 × 115 × 95
دیگ مکعبی 360 لیتری با ظرفیت 400 پرس برنج و ابعاد کلی 120 × 120 × 95
مصرف گاز در هر دو مدل  9/8 متر مکعب بر ساعت می باشد.

دیگ پلو پز استوانه ای

این دیگ در سه اندازه 300 ، 360 ، 380 لیتری ساخته می شود .

دیگ  300 لیتری

 ظرفیت 300 پرس برنج

 ابعاد 100 × 100 × 95

مصرف گاز 9/8 متر مکعب بر ساعت

دیگ پلو پز استوانه ای
دیگ پلو 360 لیتری  ظرفیت 400 پرس برنج را دارد و در ابعاد  110 × 110 × 95 تولید میشود .

دیگ 380 لیتری  با ظرفیت 420 پرس برنج ، و با ابعاد کلی 120 × 120 × 95 و با مصرف گاز 9/8 متر مکعب بر ساعت طراحی شده است .

مشخصات فنی دیگ پلوپز

جنس بدنه استیل 304 – اسکلت پروفیل استیل
قابلیت نصب شیر ترموکوپل دار –
سبد آبکش از جنس استیل 304
لاستیک آب بندی از جنس سیلیکون – شیر استیل برای تخلیه آب
جنس ورق آتشخانه استیل – دارای سوپاپ اطمینان برای خروج بخار و افزایش ایمنی دستگاه
شعله سه سر با شعله وسط کوره ای

مشخصات فنی دیگ پلوپز

مزایای استفاده از دیگ پلو پز صنعتی

پخت برنج در زمان کم و حجم زیاد
صرفه جویی در مصرف انرژی تا 40 در صد
جلوگیری از پرت برنج ( ته دیگ ) و اصراف برنج
صرفه جویی در استفاده از روغن تا 60 درصد
نیاز به نیروی انسانی کمتر به دلیل حذف آبکشی دستی برنج
نیاز به فضای کمتر از اجاق و دمکن
پخت برنج در شرایط بهداشتی
کاهش انتشار گرما در محیط آشپزخانه صنعتی

مزایای استفاده از دیگ پلو پز صنعتی

نکات مهم در استفاده از دیگ پلوپز

مهم ترین نکته ای که در استفاده از دیگ پلوپز صنعتی باید مد نظر قرار دهیم ، شیوه پخت برنج ایرانی با این دستگاه است .
همانند پخت خانگی برنج ایرانی ، در این دستگاه نیز باید قلق پخت برنج که همان زمان دم کشیدن ان در این دستگاه می باشد را رعایت کنیم.
ضمن این که همه می دانیم که تازگی یا کهنگی برنج می تواند در زمان دم کشیدن آن موثر باشد.
شرکت ارمان مهام برای رفاه مشتریان خود در صورتی که دیگ پلوپز از شرکت ما خرید داشته باشند علاوه بر نصب دستگاه یک وعده برنج ایرانی به انتخاب خریدار در حضور ایشان طبخ و تحویل خواهد داد.
برای استفاده از دیگ دو جداره باید فضای کافی در اطراف دیگ برای انجام کار ، برای آشپز وجود داشته باشد .
لذا برای جا نمایی تجهیزات خود علاوه بر اندازه های ذکر شده ، باید در اطراف دیگ نیز کمی فضا برای کار آشپز در نظر بگیریم.
لوله کشی آب و گاز در کنار دیگ و خروجی فاضلاب برای آب تخلیه الزامی است و برای طراحی آشپزخانه صنعتی خود حتما موارد فوق را در نظر داشته باشید.

دیگ پلو پز صنعتی

بخش فنی این شرکت همیشه آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی می باشد ، اگر نیاز به خرید یا مشاوره داشتید با ما تماس بگیرید.

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *