راه اندازی آشپزخانه صنعتی

یک غذای خوب خروجی یک آشپزخانه خوب با تجهیزات و وسایل کاربردی است
در نتیجه راه اندازی آشپزخانه صنعتی با شیوه های به روز و بهینه اهمیت زیادی خواهد داشت.
در این مطلب می خواهیم موارد مهم مربوط به راه اندازی آشپزخانه صنعتی را که در نوشته های قبلی روی سایت قرار دادیم یک بار دیگر به صورت کلی مرور کنیم .

برای راه اندازی آشپزخانه صنعتی از کجا باید شروع کنیم

سبک کاری در آشپزخانه صنعتی اهمیت فراوانی دارد ، راه اندازی آشپزخانه صنعتی برای رستوران ، کترینگ ، فست فود و تالار از نظر طراحی و نوع تجهیزات و سبک کار تفاوت های زیادی دارد.

پس ابتدا مشخص می کنیم که قصد راه اندازی چه مدل آشپزخانه ای را داریم .
در ادامه به معرفی راه اندازی آشپزخانه رستوران ، فست فود ، کترینگ و تالار می پردازیم.

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی رستوران

در مورد راه اندازی رستوران چند مطلب با محتوای متفاوت رو این سایت قرار دادیم .
افتتاح رستوران بدون شکست اولین نوشته درباره موضوع راه اندازی رستوران می باشد.
در این نوشته به سختی کار و نیاز به پشت کار زیاد ، مراحل تخصصی و نکات مهم رستوران داری اشاره شده است.

دانستن موارد فوق برای کسانی که قصد راه اندازی رستوران را دارند ضروری است .
پیشنهاد میکنم حتما پست مربوطه را مطالعه نمایید و در این مسیر مدیریت هزینه را فراموش نکنید.
البته یک مطلب در این مورد با عنوان هزینه راه اندازی و تجهیز رستوران کار شده.
در این نوشته سعی شده روش تخمین هزینه را با توجه به بودجه محدود بیان کنیم و همچنین احتمال شکست و روش های جلوگیری از آن نیز مورد بررسی قرار گرفت.

طراحی دکوراسیون در رستوران یکی از کار های اصلی در مسیر راه اندازی است ، پس از راه اندازی رستوران مهم ترین کار یک مدیر

  جذب مشتری در رستوران خواهد بود .

چکیده تمام مطالب بالا را در دو پست با نام های همه چیز در مورد راه اندازی رستوران و آشنایی با چک لیست راه اندازی رستوران قرار دادیم .
در نهایت برای نتیجه گیری بهتر در این کار عملکرد تیم راه اندازی رستوران را طی یک پست برای عزیزان تشریح نمودیم.

اگر قصد راه اندازی رستوران را دارید حتما مطالب فوق را که لینک آنها روی خود نوشته قرار گرفته را بخوانید و اگر پرسشی داشتید، با همکاران ما در تماس باشید.

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

در مورد فست فود دو نوشته تخصصی با نام راه اندازی فست فود مقدماتی تا پیشرفته و راه اندازی پیتزا فروشی روی سایت کار شده است و به صورت مفصل به باید و نباید های این دو موضوع تخصصی اشاره شده است.

در شرایط امروز اقتصادی و بالا رفتن هزینه ها ی خرید تجهیزات و ملزومات فست فود ، مدیریت هزینه راه اندازی فست فود
برای یک سرمایه گذار اهمیت فراوانی خواهد داشت.
در صورت کمبود بوجه ، خواندن نوشته با عنوان راه اندازی فست فود با سرمایه کم را به عزیزان توصیه میکنیم.

البته خواندن مطلبی با عنوان راه اندازی فست فود کوچک نیز با محتوایی نزدیک به مطلب فوق می تواند برای کسانی که سرمایه کمی دارند مفید باشد .
راه اندازی آشپرخانه صنعتی فست فود کار دشواری است .
قبل از انجام هر کاری توصیه می کنیم به انداره کافی تحقیق کنید و از کارشناسان و مشاوران مورد اعتماد خود مشاوره بگیرید.

راه اندازی تالار پذیرایی

بابت این موضوع دو مطللب راه اندازی تالار پذیرایی و برنامه ریزی راه اندازی تالار پذیرایی روی سایت نگارش شده است .
با توجه به بزرگ بودن حجم کار در این سبک ، تقسیم این کار در 5 دپارتمان و برنامه ریزی روی مدل یک کسب و کار موفق و روش های آن در این دو پست مورد بررسی قرار گرفته است.

البته راه اندازی تالار نیاز به مشاوره تخصصی در چند زمینه دارد.
نمی توان بدون در نظر گرفتن همه این موارد اقدام به راه اندازی تالار نمود.
یعنی باید در مواردی همچون ، دکوراسیون ، مبلمان ، مدیریت ، طراحی ، اجرای مراسم ، تجهیزات اشپزخانه صنعتی کیفیت غذا و پذیرایی با یک تیم تخصصی مشورت نمائید.

در بخش آشپزخانه صنعتی می توانید روی مشاوره تخصصی همکاران ما حساب کنید و در سایر موارد نیز یک تیم حرفه ای به شما معرفی خواهیم کرد.

راه اندازی کترینگ

راه اندازی کترینگ

راه اندازی کترینگ یکی از پر طرفدار ترین موارد راه اندازی آشپزخانه صنعتی است .
این راه اندازی معمولا به هزینه کمتری نسبت به سایر موارد نیاز دارد.
به همین جهت یکی از اهداف سرمایه گذاری در بخش آشپزخانه های صنعتی محسوب می شود.

در این زمینه نیز با دو مقاله راه اندازی کترینگ و همه چیز در مورد کترینگ تلاش کردیم مشاوره خوبی به کاربران این سایت داده باشیم .
تمام موضوعات مهمی که احساس می شد دانستن آن برای کسی که قصد انجام این کار را دارد ضروری است در این دو نوشته مطرح شده و

عزیزان می توانند با مطالعه مطالب با دانش و آگاهی بیشتری اقدام به راه اندازی کترینگ نمایند.
در این پست به مرور نوشته های قبل پرداختیم و امیدواریم اگر قصد راه اندازی آشپزخانه صنعتی را در هر سبک و مدلی داشتید، این پست برای شما مفید بوده باشد.
اگر نیاز به مشاوره برای آشپزخانه صنعتی خود داشتید با ما تماس بگیرید.

شماره های تماس شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی آرمان

۰۲۱۶۶۸۱۶۴۱۸

۰۲۱۶۶۸۱۶۸۵۴

۰۹۳۹۹۱۵۰۵۰۱

لینک کانال تلگرام شرکت https://t.me/armanmaham

 صفحه اینستاگرام شرکت tajhizat_arman

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *